Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 561
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 450
Е, Дория е чернокожа и им е нужна. В момента расата е много важна Wink

# 451
Ето го Арчи, никога не са го крили, има още много снимки но ме мързи да пускам. Единственото, което искаха, е те да решават кога, дали, как и какво да споделят, което и правят, а не друг да решава това вместо тях. Първата снимка е от клипче с благотворителна цел преди 2 години

Вече сме виждали и снимки на Лили, въпреки краткия й едногодишен живот. Тя също не е крита никога.

# 452
Кралската институция при толкова ясно и гласно заявена позиция по темата за климатичната криза е добре да я покаже и с дела. Кралят нали скоро го обявиха за пионер в тази област даже...

# 453
Наградите Ъртшот са много хубава инициатива . Харесва ми солидна сума, която отпускат на победителите, за да продължат работата си.
Проектите им са много интересни. Разбира се, за който се интересува. Малко по-тежки са от развлекателен филм.
Наградените тази година:
https://earthshotprize.org/winners-finalists/#

Изобщо не е схваната идеята за присъствие/отсъствие от наградите, която няма нищо общо с покани. Световния елит присъства, за да събере погледите и да насочи усилия в тази посока. Върви му на Уилям да организира такива неща и му се получава - прави нещо значимо за бъдещето на всички.

# 454
Като говорим за Ъртшот
2021/2022

# 455
Каква разлика в лицето на Кейт за една година.

# 456
  • Някъде там
Ашли се казва племенницата на Меган.
Една елегантна Матилде днес
Максима и Виктория изглеждаха по ужасно и от Софито преди няколко дни.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 20:41 от daviz

# 457
Ашли ли? Изобщо не я бях чувала. А тя дъщеря на Саманта ли е или на друг от Маркълови? Спомням си единствено за Ноел.

# 458
Да, Ашли. Във филма казват, че Джейсън Кнауф е посъветвал Съсекс да не я поканят на сватбата, защото щяло да изглежда зле, заради майка й, Саманта.
После...знаем как таблоидите извъртяха нещата.
Матилде е много елегантна днес. Признавам, че не винаги и харесвам тоалетите, но днес е хубава.
Не знам, папиш, аз такова нещо не видях никого да твърди, освен теб. Напротив, казахме че е хубава и няма нужда от това.

# 459
  • София
Нови портрети на императрица Масако от Япония преди нейния 59-ти рожден ден утре! 🇯🇵

Те са били заснети в понеделник в Императорския дворец в Токио.

# 460
  • в сърцето на един мъж...
Интересно, в чуждите новини и в нормалната светска преса нищо не са казали Кенсингтън. Чарлс имаше събитие днес, зададоха му въпрос дали е гледал филма, той им махна с ръка и си влезе където беше по работа. Не че не показаха кадри от филма и не раздухаха оплакванията, но Дворецът мълчи Simple Smile

# 461
Аз пък сега четох за племенничка Ноел. Не мога да преценя дали е същото момиче, но тя май други момичета там няма.
Която и да е, хубаво момиче е!

# 462
  • Някъде там
Ани, Саманта има три деца и трите са пленници на Меган 🙂, но темата за нея и децата и не е за кралска тема.
Ашли говори във филма.

# 463
Сега се разрових из нета. Оказва се, че Ашли и Меган са близки приятелки отдавна, даже са и участвали в кампания против трафика на хора. Ашли е почти наборка на Меган, макар, че и е племенница, родена е 1985 г. Самата Ашли е споделила, че й е било мъчно, задето не е допусната да присъства на сватбата на леля си, но проявява разбиране към причините за това. Ето ги двете заедно (в инициативата против трафика на хора)

Снимката е доста стара.

# 464
  • София
Прекрасна, дори и в жабешко зелено. Хубав маникюр също така.

Общи условия

Активация на акаунт