Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 497
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 660
Много интересни неща казва Норман Бейкър, който е писал статии за Сън и Дейли Мейл. Казва, че редакторите са му казали, че може да пише каквото си иска за Хари и Меган, но да не пипа Уилям и Кейт.

https://www.instagram.com/reel/CmJJWvsvARo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 661
Той си е антимонархист.
Но ако не си е измислял, не виждам проблем.
Специално за Мегън не са писали измислици, само каквото е правила.
По социалните медии може и друго да е.

# 662
То няма никакво значение в случая дали е монархист или е антимонархист.
Директивата е важна.

# 663
Цитат на: daviz link=topic=1503572.msg45732662#msg45732662 date=1671042716#
Не само тя се промени. Децата грейнаха отново.
За децата съм напълно съгласна!
Тя продължава да ми е странна и неразбираема, но явно дори и отнесена, сякаш не е от този свят, майката наистина си е майка и малките имат нужда от нея.
Да, още помня как Габи я прегръщаше и стискаше ръката и навсякъде по събитията, да не избяга..❤
Наистина е липсвала на децата си, въпреки очевидното старание на Албер в грижите.

Благодаря за инфото за Норман Бейкър, Лили.
Хубаво е като се потвърди от първа ръка това, което и без това си беше публична тайна.

# 664
Жак и Габи много пораснали ми се видяха на последните снимки.
Не им е било лесно и на тях хич. Дано вече всичко е наред.

# 665
  • Някъде там
Птичке, да всеки вижда различно. За мен се промени и тя към добро.
Децата са наслада за очите. Слънчеви и прекрасни, а колко глупости и за тях се изписаха.
Тирамису и за мен са най-добре облечени. Както и Шарли, но той още е малък.
Тази снимка ме изненадва.

Лана, сакото от онзи ден, но светлината на снимката е друга.
Харесва ми много.

# 666
Шарлийн изглежда много добре, радвам се за нея. 🙂

# 667
# 668
  • Благоевград
Освен по Нетфликс, може ли филмите да се гледат на друго място? Интересно ми е да чуя гледната им точка. Честно казано, Хари и Мегън ми изглеждат много щастливи заедно, дано наистина е така. Според мен, Мегън като истинска американка не е могла да свикне с подчинението и оттам са започнали проблемите с роднините.
За Кейт и Уилям - те вече са в абсолютно пълен синхрон. Имам чувството, че сърцата им бият дори в един ритъм. Харесвам ги като двойка, децата им също. Харесва ми дисциплината на Кейт и стабилността, която излъчва. Възхищавам се на хора като нея с такава строга и непоклатима дисциплина. Струва ми се обаче, че Луи доста ще ги провокира и ще върви по тънък лед. Дано не съм права. Иначе децата им са прекрасни и много красиви.
За Монако -децата наистина греят, а Шарлийн отдавна не е експериментира с външния си вид. Дано всичко лошо е зад гърба им и всички се чувстват добре.

# 669
Последни приготовления преди утрешната служба
https://mobile.twitter.com/KensingtonRoyal/status/1603129389927071749

# 670
Аз всъщност не разбрах кога Хари е паднал на колене и е поискал ръката на Мегън. Докато е готвела пиле, както казаха по време на интервюто по повод годежа или на пикник, както обясниха във филма на Нетфликс.

# 671
  • в сърцето на един мъж...
Вероятно три дни преди което и да било от двете Simple Smile

Катрин е разкошна тук, обаче очите ми останаха в стъклените играчки! Особено в червената!

# 672
  • Разпиляна във въображението
Чарлз на откриването на паметна плоча, която отбелязва къде е положена Елизабет II. Имаше кратко видео, където се навежда и вдига един паднал бастун и го подава.

Негово величество представи и две уникални бронзови изваяни лампи с хералдически зверове на Обединеното кралство - подарък от парламентаристите за покойната Кралица по случай платинения юбилей на Нейно Величество.

# 673
# 674
  • Някъде там
Белгийската картичка

Общи условия

Активация на акаунт