Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 505
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде там
Моза красива никога не ми е била,но стилна и елегантна винаги.
Ето я  по- млада.
Сега е на 63.

Много и се радвам на Шарлийн аз.
На снимките от списанието е страхотна.

# 646
  • Down south
Много приятно, Queen Leticia с познати лица -  Eujenio Derbez и съпругата му Alessandra Rosaldo Blush

# 647
  • Разпиляна във въображението
Аз успях да го отворя, но няма смисъл да го коментирам, след като ще бъде изтрито.

Снимка в духа на зимата, стара, но все пак

# 648
Тук ми прилича на Бети  малката  бонбона. Особено много. Тю, че не е  родена първа, да има Елизабет -3.

# 649
  • Разпиляна във въображението
Две от картичките на Бети и Филип от предходната страница не са от фотосесия, както и таз годишната на Чарлз и Камила.

# 650
На мен не ми е ясна тази работа с коледната картичка-снимка. Като обмислих въпроса, вариантите са два - или по това време на годината подбират от хилядите направени дотогава снимки  някоя, която им харесва и е знакова, подходяща от събитие,  почивка, или фотосесия да изразява това, което искат да изразява, или посред лято се подреждат като семейство с идеята, че сега правят фотосесията, от която ще изберат снимка за поданиците за Коледа. Не знам кое от двете. Във всеки случай явно не правят коледна фотосесия, защото снимките са все летни.

Ако аз бях поданик, щях да искам истинска коледна снимка за картичка с всички атрибути на съответното време на годината и празник, но тъй като не съм, предполагам, че се прави с оглед на търсенето, така да се каже и така повече допада на адресатите.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 17:58 от Iris04

# 651
Аз успях да го отворя, но няма смисъл да го коментирам, след като ще бъде изтрито.

Снимка в духа на зимата, стара, но все пак

Шарлът е отровно сладка на тази снимка. Абсолютно mini me на Лилибет! Ако беше родена първа верно щеше да е забавно Simple Smile
Джордж също е разкош, напоследък изглежда като отговорен млад джентълмен. Дали с Шарлът ще са дуо като Чарлз и Ан?

# 652
Великолепно е триото на Уилям и Катрин., големи симпатяги са и тримата. Уелс се справиха чудесно до този момент да показват децата си, не често, но достатъчно, за да ги познават хората.

# 653
  • Някъде там
Днес в Монако празнуват 10-годишнината на фондацията на Шарлийн, а снощи Алберт и Шарлийн са присъствали на годишната акция
"Търг за коледно дърво" на сдружение Innocence Monaco в Hôtel de Paris снощи. Това е била и 20-годишнината на сдружението.

Каква разлика с 2020. Друг човек. Много красива сега.

# 654
Много красиви на картичката - и на зимната, и на лятната.
Всяка година обсъждаме защо картичките не са със зимна тематика. Ами не са. Такъв им е обичаят, нека си го поддържат. Точно различното и дори странното е това, което ни привича в  кралските семейства. Останалото го имаме навсякъде около нас.

# 655
На Шарлийн  защо и е толкова къса косата?

# 656
Явно така и харесва.

# 657
  • Някъде там
На Шарлийн  защо и е толкова къса косата?
Явно се харесва.
Тя смени хиляди прически. Дано не се връща към половин бръсната коса само.
Обаче забелязах, че откакто се е върнала не е сменяла прически.
Само цвета.
Тя даже като се прибра от клиниката беше с още по-къса.
Скрит текст:

И току-що излезли снимки.
Не само тя се промени. Децата грейнаха отново.

# 658
На мен много ми харесва с такава прическа и цветът е хубав. Не много жени могат да изглеждат добре и модерно с такава прическа.
Дечицата са бон бони. Хммм, Жак и Габи май са едни от най- добре облечените роялчета, според мен. Жак какъв е елегантен Heart Eyes

# 659
Цитат на: daviz link=topic=1503572.msg45732662#msg45732662 date=1671042716#
Не само тя се промени. Децата грейнаха отново.
За децата съм напълно съгласна!
Тя продължава да ми е странна и неразбираема, но явно дори и отнесена, сякаш не е от този свят, майката наистина си е майка и малките имат нужда от нея.

Общи условия

Активация на акаунт