Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 510
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 630
Чакам скандинавците аз, там понякога има коледно настроение Simple Smile

И на мен това ми е един от любимите тоалети на Максима, дайте още снимки ако има Simple Smile

# 631
Аз лично предпочитам интересна, запомняща се, лична снимка, направена през изминалата година пред някаква нагласена фотосесия. И не твърдя, че някои от публикуваните не са “нагласени”. Нидерландските винаги са ми смешни/странни. Онази с наметнатото палто на Максима, сякаш е -25 в залата още ми е пред очите.

# 632
  • Някъде там
Само това е снимката на Максима. Няма друга от вчера.
Ето я от преди.

Тази пелерина на Рания е страхотна, много ми харесва.

# 633
Много ми харесва Шарлийн, много ми е шик Relaxed

# 634
Летисия и Максима ми харесват страшно много, роклята на Летисия е разкошна Heart Eyes
И всички са избрали пастелни тонове, все едно са се координирали.

# 635
  • София
На снимката децата на уелсови сенки ли имат под очите, в първия момент реших даже, че Джордж е с очила.

# 636
О, всички дами са заложили на кафявата гама.

# 637
  • София
Само това е снимката на Максима. Няма друга от вчера.
Ето я от преди.

Само заради полата става тази снимка, daviz! Wink
Много искам да я разнообрази и да я пробва с тъмносиня блуза и обувки, ще изпъква още по-добре, ми се струва.

Това е инфото за Тримата мускетари, снощи не успях да ти пусна , ще са 2 част.
А това е за мъжа на Шарлот https://www.imdb.com/name/nm2185250/?ref_=nv_sr_srsg_0

Шарлийн, интервю за Monaco Matin - как се промени тази жена само за няколко месеца. Изглеждаше страшно като се върна от Южна Африка.

Шейха Моза от последните дни - много е погрозняла ми се струва.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 14:16 от Lana

# 638
Аз лично предпочитам интересна, запомняща се, лична снимка, направена през изминалата година пред някаква нагласена фотосесия. И не твърдя, че някои от публикуваните не са “нагласени”. Нидерландските винаги са ми смешни/странни. Онази с наметнатото палто на Максима, сякаш е -25 в залата още ми е пред очите.
Нито една от снимките на нито едно от кралските семейства, за тези картички не е спонтанна. Всички са внимателно режисирани и нагласени с безброй кадри от които да се подбере най-добрия.

# 639
Май малко позатихна хайпа покрай последната продукция на Нетфликс Grinning (издържа ли седмица?), но вчера имах повече свободно време и реших да видя за какво, аджеба, иде реч- не обичам да коментирам неща, с които не съм запозната. Ами... на 20- тата минута от първата серия натиснах оф-а на телевизора.

Шейха Моза сякаш цялата с тиксо се опънала.
Подплатена абая ли е облякла? Joy

Харесва ми цветовата гама на Максима от последната снимка. Само десенът на полата трябва да се промени, защото този я кара да изглежда като шестограм.

# 640
На колко години е вече шейхата!?
Много красива жена е и това е. Имам чувството, че и на 100 да стане, пак ще изглежда така.
Аз лично не я харесвам особено, има студено излъчване за мен, но е красавица, спор няма!

Рания обаче не ми хареса тук. Започнали да да се разплуват чертите ѝ.

Максима защо е с маска? Пак ли ще се мъчим 😱

# 641
  • София
Максима защо е с маска? Пак ли ще се мъчим 😱
Стара снимка, спокойно Simple Smile

Павлос и Мари-Шантал в Ню Йорк на някакво събитие Tod's Aria D'Italia.
Много ми е неприятна, но е хубава жена.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 12:12 от Lana

# 642
Моза,като восъчна кукла е станала.Жалко,а баша хубава жена.

# 643
Шарлийн беше страшна като се върна от Африка, сега страшно се е разху бавила

# 644
  • София
Маргрете приема новопроизведените лейтенанти от Офицерското училище

Общи условия

Активация на акаунт