Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 512
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 615

Красиви деца❤

# 616
Признавам си, че много ме объркват тези коледни картички....

# 617
Много ми харесват Уелсови на новата им снимка ❤️
Свежи са, децата им са много красиви. Шарлът много ми прилича на Лилибет.

# 618
  • София
Коледната картичка на Уелс е направена отново от Matt Porteous в Норфолк.
Чудесно изглеждат всички.

Фотографът има изумителни фотографии. Добавям линк, ако има и други обичащи фотографията.

# 619
Страхотни са!

Децата са много хубави. Джордж колко е пораснал .

# 620
Децата са прелест.
Хубаво семейство.

# 621

И мен. Старомодна съм и искам коледни картички с камбанки, сняг и елхи.😇

# 622
  • Някъде там
Хубави са Джордж Шарлот и Луи.
Жасмин, Монако ще ти предоставят тази възможност, предполагам. Тяхната винаги е такава.

Като казах Монако. Ето ги от вчера на годишното раздаване на подаръците на Червеният кръст.

Максима и Вилем дават обяд за наградени през годината в сферата на изкуствата и културата.

Летисия открива институт “Сервантес" в Лос Анжелис.

Рания вчера на тържеството по запалване на светлините на елхата в Ал- Фахис.

# 623
  • Пловдив

И мен. Старомодна съм и искам коледни картички с камбанки, сняг и елхи.😇
и аз не схващам идеята... родителите с пуловери, а децата по къси гащи и ръкави???

# 624
Какви пуловери? С леки ризи са.
Аз вече им свикнах на коледните картички и спрях да се чудя защо няма сняг, елхи и елени. 

Летисия е със страхотен сет! Много ми харесва!

# 625
  • София
Само аз ли не виждам пуловери? Всички са подходящо облечени.Разкошни са. Децата пораснали, Джордж типичен Спепсър, Шарлотчето прилича на Елизабет, Луи на Мидълтън. Прекрасно семейство.

# 626
На мен също са ми коледни (както и всички други публикувани картички в темата), но пък са страхотно семейство.

# 627
С тънки ризи с набрани ръкави...
Това не е коледна картичка, а нова снимка на Уелс, разпространена за Коледа. Един вид показва годината, която изпращат като семейство. И като семейство явно оценят изминалата година като те петимата заедно вървят хванати за ръка по пътя си, като родителите си пазят децата. Аз така го разбирам.
Тези кадри се подбират много внимателно и носят послание, не хващат първият кадър, на който са супер сладки и айде...

# 628
Доколкото разбрах от статията за традицията на коледните картички, отразяват мили и/или забавни моменти от живота на РФ, понякога - отразяват някое по-значимо в личен план събитие. Идеята сякаш е да споделят с избрана част от поданиците някой личен момент. Вид ретроспекция на изминалата година, заедно с поздрав за Коледа и Новата година.
https://www.dailymail.co.uk/galleries/article-10093687/Private-p … -rarely-seen.html

Кралицата храни слон с банан по време на посещение в зоологическата градина Whipsnade в Англия.

2006 г. Официална снимка на кралското стълбище.

2002 г. От честването на 50 годишния юбилей от възкачването на престола.

и други, и други.

На Уелс от последните години картичките са все с децата от семейни почивки. Напълно в крак с линията, да покажат, че в частния си живот са преди всичко родители и децата са най-голямата ценност.

Изобщо картичките им са били и продължават да бъдат някак свързани с по-духовния план на празника Рождество Христово. Бягат от клишето - сняг, звънчета, елхи и пр.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 12:33 от Не се сърди, човече

# 629
  • София

Максима и Вилем дават обяд за наградени през годината в сферата на изкуствата и културата.

Любимата ми пола! Абсолютен разкош 😍
Има ли други снимки? В много грозно положение на краката са я щракнали.

Панталонът на Шарлийн също много ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт