Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 496
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна

Е, тука си казаха, че изпълненията ще бъдат от гостуващи музиканти. Няма да свири Кейт, иначе щяха да го споменат?

# 766
  • София

До момента е херцогиня. Ако им отнемат титлите/или не/ е въпрос на фантазии и интерпретации.
Херцогиня е най-високата ѝ титла, освен това е графиня и баронеса, а също и принцеса Хенри. Докато е съпруга на принц Хенри ще бъде принцеса Хенри.
Със или без херцогската, графска и баронска титла, Хари е принц на Обединеното кралство, по рождение.

# 767
  • София
Всички на събитието ми харесват. Много харесвам леопардово и ми допада Камила.
Кройката на палтото на Кейт не е много за нея, макар да е хубаво.

# 768
Какъв зор за тези титли.

# 769
Скрит текст:
Излизат нови снимки от днешния втори епизод.

Последните две са от baby shower-a на Лили.
На последната снимка правилно ли разпознавам госпожа Клуни?
Тя е, да.
Ето тук е анализирано подробно кой е присъствал: https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11542213/amp/Whos-Meg … shower-squad.html

Максима със сандалите ми хареса и на мен, макар че направо изтръпнах от студ. Страхотна, слънчева жена.
Леонор постепенно разцъфва, хубаво момиче и ще стане хубава кралица. Косата и е прекрасна❤

# 770
  • Варна

Със или без херцогската, графска и баронска титла, Хари е принц на Обединеното кралство, по рождение.

Този пост на Lana ме накара да се замисля.

Без да е коронован за цар, нашият Симеон Сакскобурготски е всъщност принц, нали? Или бъркам, че по рождение е такъв?
А никой днес не го нарича "принц Симеон".
(Не правя паралел с Хари, само си разсъждавам.)

# 771
Хари и Меган са много по-известни от титлите "херцог и херцогиня на Съсекс".

Много сладки снимки на Лили и Арчи. 😍😍😍

# 772
Но са известни заради тях. Не точно заради титлите, но заради родството си с КС.

# 773
  • в сърцето на един мъж...
Разкошна Кейт, страхотни Шарлот и Джордж, Уилям сияе около тях! Сплотено, мило семейство, което съчетава всичко, което Коледа носи като идеи - традиция, приемственост, семейност... Останалите също са много хубави, как са се съчетали с Кейт Simple Smile Нямам търпение да пуснат концерта, надявам се Кейт да е свирила пак!

# 774
  • София

Този пост на Lana ме накара да се замисля.

Без да е коронован за цар, нашият Симеон Сакскобурготски е всъщност принц, нали? Или бъркам, че по рождение е такъв?
А никой днес не го нарича "принц Симеон".
(Не правя паралел с Хари, само си разсъждавам.)
Не мисля.
Все едно това, че Чарлс не е коронован да значи, че не е крал.
Симеон става цар, в момента, в който баща му почива. Това че след това се променя формата на управление и ние вече не сме царство е друг въпрос.

# 775
Симеон е цар, има регенти защото е малолетен ,но е цар.

# 776
Ах, това Шарлотче! Уникална сладурка!!!

Визирам кръстосаните пръстчета, както и шарещият поглед, докато всички други са сериозни и гледат напред/ четат "песнопойките". Догодина вече се надявам да са в пълен състав, представям си го Луи какви ще ги върши. Grinning

# 777
Още снимки от днешния епизод. Лили е такъв бонбон…❤

На Хари много му отиват очила:

А това май е Идрис Елба:

Максима на каква хубава сцена е била:

И Шарлийн с прекрасна рокля на вчерашния търг за коледни дръвчета:

# 778
Допълвам

Блясъкът на една принцеса!

# 779
  • София
Много хубави рокльопалто на Кейт, но ръкавите трябваше да са по-дълги със сантиметър и половина. Жалко, че не е и с ръкавиците.
Прическата на Шарлийн е страхотна. Както и самата Шарлийн.
Меган изглежда много отслабнала. Браво.

Общи условия

Активация на акаунт