Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 491
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 780
Много красива Кейт, деца, цялото семейство!
Направи ми впечатление, че само тя направи реверанс на краля и кралицата, явно това е протоколът.
Скрит текст:

# 781
  • Някъде там
Прекрасни са порасналите Арчи и Лили, поне от малкото което се виждаше. Много хубаво пее Арчи.
Тоалета на Максима е Натан 😀🤣

Жестоки сандали

# 782
И при Гала днес даваха за Съсекс. Популярностто им е намаляла с филма.

# 783
  • Разпиляна във въображението
Ако има тема там да вземем да се преместим и обсъдим актьорските качества иначе цяла дискусия от вчера бе заметена.

Има красиви снимки от снощи. На една Зара гледа как Майк се "раздава" пеейки.

Максима си е огън. Любимата ми кралица Simple Smile

# 784
Не знам, каква е идеята на Максима за съчетаването на тоалета й с тези сандали през декемри, може топли вълни, може би скрито послание. Но изглежда, сякаш си е избрала тоалета и единствените обувки, които му пасват са тези сандали, което сигурна съм не е вярно. Друг вариант е единствените пасващи обувки да са баленсияга и тя затова да ги е отказала.Grinning

# 785
Уелсови и цялото кралско семейство от снощи са просто разкош.
Катрин е невероятна жена, как може пък всичко да и е на ниво, браво.
Относно това, че само тя е направила реверанс, да не би всички останали да са били заедно преди това? Нали реверанс се прави само при първата среща за деня? Знам ли...
Джордж наведе глава, ама не знам за реверанс ли беше или просто се посрамуваше.
Общо - големи сладури всички и едновременно елегантни, празнични и прекрасни.

# 786
Разбивате ме 🤣 В кралска тема пишете, и то не от вчера, а не знаете, че реверанси правят само жените 🙄 Мъжете се покланят!

Хубава коледна атмосфера са постигнали за концерта, прощавам им паркоалейчестата 😉 "коледна" снимка.
И Кейт ми харесва, и децата, дори и Уилям.

Максима и мен изненада с тези сандали. Малко по американски тертип - зима, палто и... сандалки 🙂

Леонор става все по-хубаво момиче!

По повод споделеното от Хари - за Уилям отдавна под сурдинка се говори, че е тираничен и избухлив.
Хари може да говори, разказва и пише всичко каквото иска. За собствения си живот и преживявания разказва все пак, не е фантазии по информация на "един вътрешен източник" 😉
На мен ми харесва да видя нещата и от друг ъгъл, не само от целево спускани захаросани картинки.

# 787
Харесаха ми разменените прегръдки и целувки чежду Чарлз/ Камила и Уелс.
Не зная доколко се вписват в протокола, аз лично поне до момента не съм виждала монарси да се държат по този начин, но у мен оставиха приятно впечатление.

# 788
  • София
Видео от посещението на Леонор. Браво на нея, най-малка е (или може би Кристиан е по-малък) от тийновете бъдещи крале/кралици, а сякаш най-много самостоятелни прояви има.

ТиЛи, винаги са се целували като се видят, освен може би по време на пандемията.

# 789
ТиЛи, винаги са се целували като се видят, освен може би по време на пандемията.

Да, въпросът е, че сега Чарлз вече е крал. С Бабет имало ли е целувки- между нея и Чарлз/ Камила, внуци и правнуци? Питам, защото не се сещам да съм виждала и не зная доколко се държат по- свободно и какво казва протоколът за тези неща.

# 790
Семейство Уелс са като от коледна картичка. Трябваше да изчакат два дни и да пуснат някоя от снимките от коледния концерт - хем коледно настроение, хем поводът е свързан с Елизабет. Ама го няма Луи, та заради това не става.

Аз преполових сериала снощи, докато разтребвах. Не знам да пиша ли нещо, като знам, че с какъвто и тон да го напиша, ще ме изтрият до час.

# 791
Аз съм напълно съгласна, че нито едините са бели и добри нито другите са черни, сиви са всички с тъмни и светли страни.

Не знам дали сега все още всичко е дирижиране, но със сигурност носи дивиденти и на двете страни.
А като гледам публиката е жадна за зрелища и е довлна, та всички би трябвало да са доволни.

# 792
Аз това, което видях в първите три серии тяхната истина е тяхната захаросана картинка и стрелички към другата страна. Говорят за любов, старание, деца, опит за вписване. Просто тази картинка обслужва техния наратив, което е нормално щом правят филм за себе си.
Никоя от двете страни не се е саморефлектирала и излязла да каже “ей, тук ние можехме да постъпим различно”. Те сега не плюят ли по роднините си и още по-зле, по цялата монархия?

# 793
  • София
Ама вие сериозно ли мислите, че Меган е някакво свръхестествено неуправляемо явление и Монархията просто понася ударите ѝ? Че няма начин да се направи сделка, да я спрат? Че нямат механизми? Финансови, силови, юридически? Хаха. Нямат желание, просто за нито една от "двете страни" не е изгодно. Да  блестиш само с рокли и бижута е до време, трябва и кръв, и перушина за разкош на тълпата.

# 794
Лесно е, монархията не е трябвало да дава поводи да я плюе някой 😉
Да, както казах, най-лесно за смилане е някой друг да ти е крив, а ти да си идеален.

Общи условия

Активация на акаунт