Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 474
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 810
  • София
A какви сватби се чакат? Двете йордански, тази на Браганза, гръцката... други има ли? Аз чаках една испанска, на маркизата на Гриньон, която следя и ми е много симпатична, но тя пропадна няколко дни след годежа.

Леонор е чудесно, много хубаво момиче, изглежда и доста свястна.

# 811
Принцесата с реверанс към кралят и кралицата

# 812
Много красиво и елегантно ги прави тези реверанси! С финес и грациозност!

# 813
Ужасно ми е унизително това клякане пред някого, особено в 21 век. И това няма нищо общо с уважението, което може да се покаже по много други начини.

# 814
Реверанса си е по прокол.

# 815
  • Пловдив
А що само тя?
Чарлито и Камила още се държат все едно не са се готвили за това с години...въртят се, неловко им е, чудят се накъде да хванат и застанят...

# 816
  • Някъде там
A какви сватби се чакат? Двете йордански, тази на Браганза, гръцката... други има ли? Аз чаках една испанска, на маркизата на Гриньон, която следя и ми е много симпатична, но тя пропадна няколко дни след годежа.

И на Александра Люксембург.
Има и такива на аристократи, но това са по интересните.

# 817
  • София

И на Александра Люксембург.
Има и такива на аристократи, но това са по интересните.
Един календар сватбен да отворим, че ще изпуснем някого Simple Smile
Йорданските ги бях забравила Blush - те ще са най-интересни.

Коя е тази маркиза, има ли някакво инфо, снимки?
Доста екстремно пропадане, няколко дни след годежа Anguished

# 818
Ужасно ми е унизително това клякане пред някого, особено в 21 век. И това няма нищо общо с уважението, което може да се покаже по много други начини.
Не си спомням коментари за унизително покланяне, когато Мери прави реверанс на Максима.

# 819
Не си спомням коментари за унизително покланяне, когато Мери прави реверанс на Максима.

Има общо с традиции, които се отнасят до малък кръг хора, част от дадена институция. На тези, на които не им понасят институцията и традициите ѝ, мястото им не е там.

# 820
Кралят се качи на дансинга по време на посещение в JW3, еврейски обществен център, който служи като център за изкуствата, културата, социалните действия и обучението в Лондон, докато еврейската общност се подготвя да празнува Ханука.

# 821
Съвсем недобре ми изглежда този крал.

# 822
Супер е!

# 823
Първата снимка определено е несполучлив, съвсем други асоциации от танцуване събужда.

След като празнуват Ханука, едва ли Бети е била сърдита, че Хари и Меган са пожелали Весели празници, а не Весела Коледа

# 824
  • София
Страхотен цвят, предполагам това ѝ е естественият, и коса, даже и с белите косъмчета.

ПП Бъкингам с изявление за срещата между Нгози Хурлани и лейди Сюзън Хиси
https://www.royal.uk/statement-buckingham-palace-and-ngozi-fulan … nder-sistah-space

Превод

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 17:21 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт