Отговори
# 2 085
Май само от помагала и задължителна литература за седмокласнк е конструирана таз "ученолюбива" елха.

Трябва да се надигам. Май моите съседи наистина към Бърди са мигрирали. Днес дремнах на спокойствие.

# 2 086
  • София
ДобрЕ, с тез подправки по митниците пускат ли? Да не те арестуват за контрабанда на тревоподобни субстанции? Smile
Елхата много ми хареса!

Карамел, днес не се работи, бре, бива ли така?

Това да го пошушнеш на моите шефове, че да знаят за следващата година, моля! Явно никой не им е казвал, макар те самите днес да не отговарят на мейли. В отговор получавам автоматичен мейл, че мога да се свържа с тях след празниците. Trollface

# 2 087
Споко,Панде,утре ще съм съпричастна с теб 😬

# 2 088
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пантичке аз затова ги купувам във фабрична опаковка,не насипни. Wink

както се шегува племенничката "от градината на баба" и чак сега разбирам защо татко наричаше баба "мумията"

# 2 089
Пускат подправки, без проблем. Аз основно насипни купувам, че са ми по- ароматни. Ако решат да правят проверка- полевият тест веднага ще покаже, че всичко е точно, споко. Същото важи и за насипните чайове. Grinning
Аз с последните прибирания така съм се запасила, че сега само цели сушени червени чушки ще си взема. Не че ще тръгна да ги пълня с боб Simple Smile , въпреки че не се знаЙ кО мож ми щукне, но като готвя супи/ яхнии/ гювечи и т.н, да не изброявам, мятам по една- две директно вътре за вкус, цвят и аромат, после ги вадя. Също и накълцани сушени сладки чушки ще взема, че се оказаха най- вървежни и съм ги занулила.
Аз, да ви кажа, и превръзки си нося. Защото тези за беге пазара са в пъти по- хубави от онези, чужбинските (наблюденията ми са конкретно от предлаганите напълно уж аналогични продукти в 4 различни страни, 3 от които европейски). За Always говоря. С тях съм свикнала, удобни са ми, покриват ми нуждите и очакванията, не искам да експериментирам.

Карамелова, и аз от сумай ти време мечтая И за други бутони, ама... заети са хората. Що прахосмучене пада тези дни, не им е лесно.

Ох, Добри, ти направо осъществяваш някакъв обратен внос. Joy

# 2 090
Честита Коледа 🤶  на всички другарки по света и у нас!
На вас си стоят масите невдигнати, на мен чинийтИ неизмити. Празник е Се пак, кухнята далеч, не ми се налага да влизам много, много...и всичко е точ- но.
Снощи мн добре си изкарахме с децата..смяхме се и на "Сам вкъщи " амнейста серия 😂 Преядохме 🤭 спортнахме ☺️ Чудно!
Днес лежерно,  ходихме с миУту малко из центъра на разходка. Мале, в центъра на Бургас пълно със спортисти, бре 🤣🤣🤣 Фанал всеки по една чаша греяно вино и щукат из базара. Във въздуха аромати на понички,  скара, захарен памук . Аве, пиянството на един народ 🤣🤣🤣 Много спортен град ще се извъдим.
Пък аз...налЕ тъй по- културно го дадох ☺️ Седнахме с миУту на кафенцИ и...си поръчах кафенци, де, амааааа Ирландско 🤣😊 Ем, Коледа е 🎅
МилейдитУ, Честита Коледа -спешъли се изобръщам към Вас!😜
Добре, елхата много готина. Мислех и аз тей, ама нямам толкова мн книги. Поразчистих ги..
Весела вечер на всички!

# 2 091
Честита Коледа, момичета!
Ние, като всеки празник, сме разпокъсани - аз и баткото у дома, ММ и малката по гостита, но това е положението, мир да има.  Малко ми беше вкиснато, но ме разсмяхте, та ми се оправи, благодаря за което. Сега с кеф ше спортувам обилно...
Нашта разходка из тукаашния център планирам да е утре. Ако не ни домързи, естествено... и така.

# 2 092
Честита Коледа на всички! Имам подарък какъвто исках- голяма кутия аминокиселини!
Малката е доволна от подаръците, сега се прибрахме от маса и мисля да пия едно за празника и това е.

# 2 093
  • Варна
...
Малката е доволна от подаръците, сега се прибрахме от маса и мисля да пия едно за празника и това е.

Ох, и ние от маса долазихме до вкъщи преди около час. Направих една бърза скара чакам и баницата да се изпече. Всичкото народ ме гледа с едни очи, аз викам " ам да има". Joy

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 20:51 от floren

# 2 094
Ние се готвим за втори дубъл тази вечер. Тежко ми е, пъъъшшш като Мързелотка.
Едва гледам, искам само да се скрия под завивките.

# 2 095
# 2 096
Чавето е на таблетя, аз съм си пуснала Шогун и се кефя и спортувам... минах през кутията картофена салата, после през кутията руска салата, после през буркана жито и сега се чудя за тиквеник... Хора, ше се пръсна. И всичко е вкусно...
Не искам на кантарааааа!!

# 2 097
Ении, що сега така с лошото Joy

# 2 098
Втори дубъл у бара сме ниЙ 😁 Ам обадиха се компанията, ай на бар, викат. Как се отказва на връх Коледа, ам ней спортсменско 🤣 За  феърплея сме ниЙ. Няя начин- там сме. Нищо, че утре от 10 съм на тръстиката. Тамън ще наместя празничния дух на колеги и клиенти 😁🤣🤣

# 2 099
Изводът от тазгодишната Коледа - не бъди добър самарянин, че щеш, не щеш, ще получиш отплата. Отровна. Някои хора, явно е по - добре да са сами на празника, иначе тровят чуждия.

Общи условия

Активация на акаунт