Звездни компромати - Декември'22

• 294 188
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 15
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за темата!

Дрю изглежда чудесно последно време, а дори не съм ѝ фен.

Дрю Баримор
Скрит текст:

# 16
Благодаря за темата Кактусче
Дрю много се е олелчила..😬

# 17
Искам и аз на Сейшелите, където е Кондаков / от предната тема /.
Ех, този Мъск! Само погледна Белоградчишките скали и вече започнаха да говорят за оправяне на пътищата. Браво! Да погледне и някои други кътчета в родината ни мила, та да разберем в какъв рай живеем, че много често го имаме за даденост и нищо не правим, пазим и т.н.

Ако може да туитне нещо и за АМ Хемус Joy

# 18
Харесва ми как си харчи парите Венелин Кондаков. Големи красоти посещава, завиждам благородно.

# 19
Гледайки по-младите снимки на Зоуи Кравитц, и тук ли пластични операции съзирам?
Очите определено са различни и това не става само с отслабване, а блефаро като Нина Добрев. Отделно и устните изглеждат по-плътни…

# 20
Много са красиви снимките от Сейшелите. Само дупето на Ина става все по-голямо Grinning. От секси мацка с извивки май е станала просто дебеличка.

# 21
Може и тя да си е имплантирала дупе Grinning
Смит съпрузи нали щяха да се развеждат?

# 22
  • София
Харесва ми как си харчи парите Венелин Кондаков. Големи красоти посещава, завиждам благородно.

И аз така.😊😊😊

Благодаря за темата!🌷

# 23
  • Berlin
Ако може да туитне нещо и за АМ Хемус Joy
Hands Pray Оправи ми настроението за деня този коментар.😂

# 24
  • софия
Джей Зи и Бионсе
Скрит текст:

Кактус, Gift Heart

Вълшебен декември на всички Nature Star2

# 25
Много ми е интересно за Мъск. Благодаря за темата.
Да туитва пак за България.

# 26
Кактусче, Flowers Four Leaf Clover Бекъм не е ли от моят миналогодишен новогодишен поздрав? Grinning
Дано тази тема е само с весели и празнични компромати,че завършека на предната беше...Нямаме вина де,в това се превръща светът.
Странна,но и интересна птица е този Мъск.
Страхотни Салдана и съпруг.

# 27
  • Варна
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Интересно ми е всичкото шум за Белоградчик напразно ли беше или е истина?
Джулия Робъртс е страхотна Flowers Tulip

# 28
Благодаря за темата.  Благодаря за труда!

Не харесвам Мъск и ще пропусна постовете за него. Изглежда ми психар.

Този застаряващ плейбой, от последните страници на предишната тема,  , имаше връзка с моя приятелка след като се раздели с жена си.
Пиеше си, не е като да не е.
И често е ставал арогантен, точно щото се има за голяма звезда и смята, че жените са му в краката.
Отношенията с дъщеря му са били много близки, чак прекалено, според нейните думи. Но може би е нормално, с оглед на това, че той много работи, не се виждат често, дете на разделени родители и т.н.

А дъщеря му според мен си изглежда леко не на център, особено и като видя външния ѝ вид.
А и за мен е грубовата като излъчване.

Нищо чудно да е успяла някак да се скалъпи манипулация и интрига помежду им.

# 29
Много интересно начало на темата. За пореден път поздравления за оформлението! Тръпки ме побиха от бащата на Мъск. Доста неща биха могли да бъдат обяснени с детството му. Явно ходи на сериозна психотерапия, все пак е успял да насочи енергията си в нещо градивно, макар и не точно по общоприетите стандарти.

Общи условия

Активация на акаунт