Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 802
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 230
  • ПЛЕВЕН
И мен ,ме няма в Куинс .Тази година трудно се печели . И аз така цял шкаф сокове и нищо.И моето пингвинче от Киндер ,го няма .Надявах се за Коледа да дойде.

# 1 231
  • Тук и там

Печеливши в играта за кулинарните двубои
https://culinary.woman.bg/winners

Трябва да има още печеливши, имаше и ел уреди, а не ги виждам.

# 1 232
Куинс откровенно ме мразят..снощи като отворих един шкаф и се посипаха сокове щяха да ме пребият поне един ваучер да ми бяха дали за компенсация ама няма Smile
Печеливши в играта за кулинарните двубои
https://culinary.woman.bg/winners

Интересно, но не са всичките в този списък. Аз например спечелих, получих e-mail а ме няма тук Simple Smile
Може би ще публикуват още имена по-късно, не губете кураж Simple Smile

# 1 233
Кога теглят печелившите на МЕНТОС ?
Изтеглени са
Плейстейшъните трябваше да са 5,а са изтеглени 4

# 1 234
  • Sofia
Интересно - на мен ми намаляха точките в Куинс а не печеля нищо. Има ли и други с подобен случай?

# 1 235
Интересно - на мен ми намаляха точките в Куинс а не печеля нищо. Има ли и други с подобен случай?
Сутринта и на ММ му бяха намаляли точките, но сега го има в печелившите за ваучер

# 1 236
# 1 237
Няма ни в Куинс и в woman също.

# 1 238
  • ЛОВЕЧ
Няма ме отново в Куинс, някой получи ли си Панетонето от бира Морети ,трябваше миналата седмица уж да дойде,но нищо до момента?

# 1 239
  • Пловдив
И мен и мама ни има за мече Теди!!!:bear:

# 1 240
Здравейте,
Понеже вчера приключи играта в Билла за плащания с карта Visa, сега погледнах правилата за малките награди тегленето ще бъде на 21.12.2022, но не видях къде Visa обявяват печелившите, във ФБ нямат публикации последните години....

# 1 241
В правилата пише, че ще уведомяват лично на мейл или по тел.

# 1 242
  • Велико Търново
В игрите на Visa обичайно не обявяват печеливши. Ако сте спечелили банката ви се свързва с вас, понякога и след дълъг период от време. Бяха се обадили на ММ от банката му за една раница... Дори не помнех активността Simple Smile

# 1 243
# 1 244
Инмедио Кауфланд- при покупка на 1 стек дънхил, подарък джони с 2 чаши

Общи условия

Активация на акаунт