Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 923
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 320
  • у нас
В кое Инмедио има подаръци? В Бургас всички продавачи казват, че няма такава промоция. То е ясно, че си ги прибират за тях и за тяхни близки, ама да оставят малко и за другите клиенти. Бива, бива, ама това е всяка година.

# 1 321
Някой получил мейл от тази томбола?

# 1 322
В инмедио промоциите ги правят промоутъри, а те ходят по обектите за определено време. Ако човек случи на промоутър, винаги казват, че има промоция, ако го няма обаче, самите продавачи нямат налични промоционални продукти. Миналата зима на мен ми дадоха бутилка с чаши в метална кутия Джим Бийм срещу покупката на стек цигари дънхил мисля. Дори самите те ми казаха, че има такава промоция, защото аз обикновено купувам друга марка.

# 1 323
  • софия
Не печеля във Филаделфия, от никъде нищо.

# 1 324
Макдоналдс изтеглиха големите печеливши, в приложението са обявени.

# 1 325
  • При децата ми

Аз изтрих приложението. Rolling Eyes
Може ли някой да качи печелившите?

# 1 326

Аз изтрих приложението. Rolling Eyes
Може ли някой да качи печелившите?

Гейминг конзола: sv**t*ana**gi@gmail.com

Таблет: krist***.georgie***3@gmail.com

Безжични слушалки: mi**v**ma@gmail.com

# 1 327
Здравейте,от соковете Queens обаждат ли се?Виждам име като моето и последните цифри от номера ми,но не са ми звъняли!
От Куинс не се обаждат, не те занимават с излишна кореспонденция и са много бързи. Влизате в профила, въвеждате адрес и след 2-3 дни получавате ваучерите.

# 1 328
  • Под Слънцето
В  Инмедио К. Възраждане Варна има промотърка на Давидофф, та се класирах  с 1 к. за табакера  , а  с още 3 к. - як пепелник + запалка. Раницата срещу стек ми изглеждаше грозна, но все още има налични до 20 : 00 ч.

# 1 329
Не знам дали е споделяна

# 1 330
  • Сливен
Успях за Коледа да уползотворя,част от ваучера, от играта на "Горда България".

Иначе - и аз си чакам спокойно,наградата от АРИЕЛ Grinning. Предполагам, че някъде средата на Януари трябва да ги получим.
А, да-преди няколко дни, ме изтеглиха като печеливш във Фейсбук. Наградата - карта-ваучер за Лидл, на стойност 300лв.
Това е от мен скъпи съфоромци.

# 1 331
  • София
Честито още веднъж,СИКРЕТ!
Ваучерът за Лидл е топ-награда,а като гледам и покупките от Озон-ще има много подаръци за близките! Още много такива награди да печелиш!

# 1 332
  • Сливен
Честито още веднъж,СИКРЕТ!
Ваучерът за Лидл е топ-награда,а като гледам и покупките от Озон-ще има много подаръци за близките! Още много такива награди да печелиш!

Благодаря. Да, поръчах неща за семейството. А ваучера за Лидл - все пак идват празници, ще се осигурят мезета и питиета. 😁 Същевременно ако видя игра и в Лидл, ще комбинирам нещата.

# 1 333
Честито Сикрет ! Книжки има ли в кашончетата?

# 1 334
  • Сливен
Честито Сикрет ! Книжки има ли в кашончетата?

Не. Даже трябваше да имам подарък "Коледни късмети", ама нито в единият, нито в другият кашон,са ги сложили.

Общи условия

Активация на акаунт