Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 725
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 365
Днес получих раницата от Йегермайстер.

# 1 366
  • Пловдив
Най-накрая да се отчета и аз с чаша от капачка на Кока-кола. Толкова много фанти и коли изпихме и няма. То промоцията почти свърши, а моя късмет на опашката. Добре, че в магазина имаха още чаши, та я получих.

# 1 367
Днес получих раницата от Йегермайстер.

Аз качих сета,дай да я видим хубава ли е! ☺️☺️☺️

# 1 368
Аз още не съм получила пуловера от Нутела, ще чакам..
От първо теглене съм. Видях, че тук са се похвалили дами вече с получени пуловери.
По телефона момичето каза, че 6 седмици е срока за доставка.
На 8ми март ще се издокараме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 369
  • София, Дружба 2
https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/coca-cola-xmas-promo  Нова съвместна игра на Доминос и Кока кола. Последният път не обявиха печелившите, така че аз пропускам.
И аз след тази игра от пролетта с куфарите не съм поръчавала храна от доминос. Още съм им сърдита. Няма да участвам и в тази.
От вафли Боровец не са ми звъняли още, нямам и мейл от тях.
Днес се засилих да купя престиж за играта и обърках, на сума го докарах, обаче марката не не е престиж. Blush Но пък до тук със сто бележки не спечелих и не се ядосвам. Simple Smile Да сме живи и здрави!

# 1 370
  • при късмета
От София мел са ми отхвърли рецепта, с основанието (добре, че вече поне го пишат, преди никакво обяснение нямаше), че се повтаря. Което няма нищо общо с истината, предишните си стоят и одобрени и отхвърлени и тази я няма. Не ми се разправя, много се излагат напоследък. И брашното е с новия промоционален стикер, а код няма

# 1 371
От София мел са ми отхвърли рецепта, с основанието (добре, че вече поне го пишат, преди никакво обяснение нямаше), че се повтаря. Което няма нищо общо с истината, предишните си стоят и одобрени и отхвърлени и тази я няма. Не ми се разправя, много се излагат напоследък. И брашното е с новия промоционален стикер, а код няма

В тази кампания няма кодове, не се регистрират. Участва се само със снимки и рецепти с новия стикер.

# 1 372
Questar, жалко, ама е факт, че някои хора злоупотребяват. Обаче как да възпреш една жена например да регистрира себе си, мъжа си и сестра си например? Има много, които играят целите семейства....И после инициаторът продава наградите. Гадно е, ама съм чувала за много такива случаи.

Абе то и аз регистрирам когато мога брат си,мм и майка ми,но това не означава,че ни теглят или ,че продаваме нещо Grinning Дори напротив..и комшийте да регистрирам -пак няма да ни изтеглят Grinning И не виждам нищо лошо да регистрираш член на семейството,дали ти ще го регистрираш или той сам каква е разликата. Лошото е когато измамниците си правят по 986890460469 профила,регистрации,пощи и т.н.,а не че си рег. майка си примерно Grinning Много странна логика.

# 1 373
  • при късмета
Бисквитите още не бях готови и снимката беше с брашното с новия стикер и приготвените останали продукти за тях. Но основанието да отхвърлят рецептата беше, че се повтаряла, а аз не съм я публикувала в техния сайт никога. Дори и самата снимка да не отговаря на условията, т.е. да няма готов продукт, самото им основание за отхвърлянето не е вярно. Изобщо не гледат явно снимките, минават или отхвърлят според зависи колко е спал преценяващия

# 1 374
Ма ко, на мен също ми отхвърлиха една прекрасно декорирана снимка, със стикера, но с тестото за бисквити и формичките. Затова после снимах вече готовия вариант със стикера до бисквитите и веднага я одобриха. Как да се повтаря рецепта, има поне 10 снимки на бисквити. Снимка със снимка нямат голяма прилика.

# 1 375
Рецепта не съм качвала,но имам няколко одобрени снимки.Аз правилата ги разбирам че трябва да е готов подарък,направен с тяхното брашно и само със стикера.Аз така си снимам ежедневните творения-баница,тиквеник,курабийки,домашен хляб правих и само със стикера подпрян на чинията,надписан.Цял стек взех в нашата била бяха на промо.Самото брашното го няма никъде на снимката.Нямам отхвърлена снимка до сега.При рецептите е по сложно и не ми се занимава честно казано.

# 1 376
Баба ми я получи, понеже съм на работа. Каза, че е голяма и хубава. Имам една снимка.

# 1 377
Игра на дамски превръзки always в Лили от 01.01.2023 https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/23dcaiq7Jrp17BqPohn0qg … illy_Drogerie.pdf

# 1 378
Печелившите от Medix

# 1 379
Да пише я и взеха касовата бележка
Да попитам тези, които са си получили панетона от Морети-в протокола пише ли номера на касовия бон? Защото когато от Морети се свързаха с мен ми казаха един номер, които не съвпада с нито една от регистрираните от мен 3 кб.

Общи условия

Активация на акаунт