Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 678
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Кой куриер доставя пуловера от Нутела?

# 1 426
Дами,идват ли вашите фотокниги.Моята е от 14 декември на летището във Франкфурт и до сега три пъти е натоварена в транспортен контейнер.Има ли смисъл да ходя да я търся в Спиди

# 1 427
Ако не Ви се разкарва, се обадете по телефона на Спиди. Моята фотокнига се оказа в офис цели две седмици, по цял ден съм на адрес и изобщо не ме потърсиха. Ако не бях звъннала да се разправям, щяха да я върнат обратно. Попитах, защо никой не ме е потърсил на адрес, отговорът беше, че няма телефон, при Бг пощи, като няма номер, хората могат да се разкарат до входната ми врата, тези не могат.

# 1 428
  • София
Аз много искам пуф, но няма за мен, а колко кода изхабих само аз си знам Sad
И сега пак щях да играя, ама няма!

# 1 429
Някой да е печелил награда от Озон, писах им вече три пъти и не ми отговарят...
Дано пуловера на Нутела да дойде до утре.

# 1 430
  • София
Аз много искам пуф, но няма за мен, а колко кода изхабих само аз си знам Sad
И сега пак щях да играя, ама няма!

И за мен няма и много ме е яд.  В колата не ми върви и това е. Не че в другите ми върви в последно време.
От апп не съм печелила нищо освен един стек фанта преди много много време. А за почти всичко играя и то не с един билет.

# 1 431
  • Елхово
Кой куриер доставя пуловера от Нутела?
Спиди

# 1 432
От кои дати са изтеглените награди от КК?Кога сте играли за тях?

# 1 433
От предния двуседмичен период.

# 1 434
Изтеглени са имената на потребителите, които ще получат подарък от EliQuiltStudio!

Това са:

Димитрова_87
Radina

Честито!

# 1 435
  • София
Потвърждавам, че на фотокнигите няма телефонен номер. Не знам как е при вас, но куриерите на Спиди и Еконт при нас изобщо не си правят труда да дойдат до входа. Спират някъде по средата на блока и всички сме длъжни да отидем до буса, за да си получим пратката.
В случая с фотокнигата на моята приятелка, тя им писа на Спиди да ги пита какво става и ѝ казаха в кой офис е пратката. Като отишла в офиса, казали ѝ няма такава пратка, но като показала мейла, я намерили.
По принцип пратката е платена да е с доставка до адрес, нали така, но не ѝ се разправяло допълнително.

# 1 436
Има ли активна игра с прах за пране ?

# 1 437
  • Сандански
Ако имате излишен 1 coin в Coca-Cola App може да го дарите, като за всеки код те ще даряват 10 лв.
Когато се съберат 1000 кода ще дарят 10 000 лв. на “скритите таланти на България”.
Стори ми се странно, че все още няма събрани толкова все пак е за хубава инициатива.
Ако имате възможност нека помогнем. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 12:13 от Ivaylo77

# 1 438
Ивайло, аз дори не я виждам тази инициатива, виждам само предишните награди?

# 1 439
  • София
Как да няма телефон за фотокнигата? Аз си получих съобщение за доставка и куриера си я донесе на следващия ден.

Общи условия

Активация на акаунт