Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 063
  • 670
  •   1
Отговори
# 225
Като човек влиза често на закрито или работи в затворени пространства, е добре да ползва така наречените skin scents - аромати, които се усещат като доближиш човека на по-малко от половин метър.
Ясно е че не можем да забраним на никой да се пръсне преди да влезне в офиса 15 пъти с Хипнотичната отрова, някой Амуаж, Мансера, Бизанс и т.н., но е адско за околните и лека-полека се натрупва неприязън

# 226
Bright Crystal,
Недей! Освен, ако не го познаваш.
Когато питах тух наскоро щях да взема такъв с нарушена цялост от parfium.bg за пари от порядъка на около 100лв.
Отказах се и не съжалявам. Пробвах го, наистина е доста ретро и ми идва един такъв мазен и тлъст  а аз бягам от такива с 300.
Имаш много по-хубави и съвременни.
Sherilyn,, допускам, че имаме доста допирни точки. Фен съм на тежката артилерия или поне така мисля от това, което имам, но Crystal noir не съм го пипнала повече от година. За мен спада към тежките и изобщо не ми е офисен. Особено edp, плътност и шлейф безупречни! Имам и edt, като за моя нос са почти идентични, edt е малко по-ефирен. Същия мухотреп Mask

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:15 от •mimoza•

# 227
За мен безопасни за офиса са парфюми като CK Beauty и Alien Flora Futura. Иначе и аз предпочитам плътни и сладки, но имам предимството да работя сама в помещение и наистина мога да се пръскам с каквото ми се прииска.

# 228
  • Бургас
Мимоза, познавам го и ми стои добре, има много по- брутални ретро от него.Все някой ме разубеждава като пиша, че ще си го купя.Smiley Явно не ме виждат с Поемата.Satisfied

# 229
Bright Crystal, начи за нещо спряно моят съвет е да се купи. Поемата е красив папфюм и щом ти стои си вземи един backup, че после и да искаш няма....

# 230

Sherilyn,, допускам, че имаме доста допирни точки. Фен съм на тежката артилерия или поне така мисля от това, което имам, но Crystal noir не съм го пипнала повече от година. За мен спада към тежките и изобщо не ми е офисен. Особено edp, плътност и шлейф безупречни! Имам и edt, като за моя нос са почти идентични, edt е малко по-ефирен. Същия мухотреп Mask

Ако имаш старата версия направо ти завиждам. Моят като е реформулиран ми е един... орязан такъв... знаех, че е реформулиран и знаех какво купувам, но го взех, защото го нямах към момента и защото ми се струваше ок за офиса. А и някак мекичък такъв, сякаш върху моята кожа кокосът и мускусът са се слели и е едно много секси усещане. Знам, че повечето хора не свързват точно този парфюм с офиса, но това е най-нежното зимно нещо, което мога да сложа на себе си. Grinning

# 231
Аз по принцип не понасям и нямам задушливи парфюми, но и за работа се пръскам много умерено. Две-три пръс и без подновяване през деня. Аз си го усещам, надявам се да не пречи на никого.
Имам колежки, ако влязат в стаята за минутка, след тях за дълго остава миризма Rolling Eyes Аз поне най-много усещам точно ароматите, които не харесвам. И наистина с времето се натрупва неприязън, радвам се, че не работим заедно с тези дами.

# 232
Аз днес бях с "Крейзи кис", една edt на С. Дали, въобще не си го усещам, а колегата се разсипа от комплименти. Anguished

# 233
Edp - то е от април 2020г, нова е версията.
Парфюма си е много хубав даже, мисля, че нашите носове са привикнали с по-тежки миризми за разлика от колеги не парфюмани и същите ни усещат отдалече дори в края на работния ден и без подновяване Joy
Може би с по-малко апликации и съвсем дискретни ще е ок и за офис.

# 234
Аз по принцип не понасям и нямам задушливи парфюми, но и за работа се пръскам много умерено. Две-три пръс и без подновяване през деня. Аз си го усещам, надявам се да не пречи на никого.
Имам колежки, ако влязат в стаята за минутка, след тях за дълго остава миризма Rolling Eyes Аз поне най-много усещам точно ароматите, които не харесвам. И наистина с времето се натрупва неприязън, радвам се, че не работим заедно с тези дами.

Попринцип и аз не подновявам. Парфюмите ми стоят вкъщи, пръскам се сутрин и то само 2 фъс. Това е. Затова и бавно ги хабя. Не обичам да прекалявам, но и силните са си силни, дори да не ги пръскаш по 10 пъти.

Днес излизах за малко и си сложих Ristretto cafe на Montale, ами колкото и да харесвам марката, просто не е моят тоя парфюм. Добре, че не го поръчах на сляпо и съм с една малка мостричка. Сигурно ще я подаря и ще се сбогувам с нея.

Edp - то е от април 2020г, нова е версията.
Парфюма си е много хубав даже, мисля, че нашите носове са привикнали с по-тежки миризми за разлика от колеги не парфюмани и същите ни нарушават отдалече.
Може би с по-малко апликации и съвсем дискретни ще е ок и за офис.

Знам, че е от 2020, но все пак някои хора си пазят и стари, не знаех коя версия имаш.

Благодаря ти за мнението! Heart

# 235
И аз много обичам Ориент и ретро парфюми, но не смея да ги нося когато съм цял ден с хора, не са длъжни да понасят моя вкус. Ползвам по-любезни в такива случаи и в малко количество (но случаите не са толкова много).
FatalSnare, като каза тоник, веднага се сетих за Juniper Sling, той си е точно джин с тоник, с типичния стил на марката и претърпява доста трансформации при носене. Моя приятелка го има и много ми харесва, различен и оригинален парфюм е.
https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Juniper-Sling-13266.html

# 236
  • Пловдив
Не прекалявам с парфюмите и затова и не се съобразявам какво нося на работа. Казват ми, че доста усещат един Монтал и им мирише на кекс и сладкиши, така че се надявам да не им пречи Joy

# 237
Аз днес си поръчах Jimmy choo I want choo и Jimmy choo for women..Първия не съм пробвала , а втория много ми хареса. Приличат ли си ?

# 238
  • Бургас
Нищо общо нямат двата парфюма за моите възприятия.

# 239
  • Пловдив
Различни са.На мен ми харесват и двата.От първия имах мини, а втория съм пробвала и ми е в списъка за придобиване.

Общи условия

Активация на акаунт