Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 968
  • 670
  •   2
Отговори
# 525
Аз харесвам Пантерата, обаче да я усещам на друг, на мен за съжаление ми докарва главоболие.

Пантерата е готина, зависи коя версия си пробвала. Но определено не е парфюм за всеки нос и всяка кожа.

# 526
  • The Evergreen State
Честито Рождество парфюмни! Бъдете здрави!

Празника посрещнах с Lancome Hypnose.

Весели празници на всички!

# 527
Аз харесвам Пантерата, обаче да я усещам на друг, на мен за съжаление ми докарва главоболие.

Пантерата е готина, зависи коя версия си пробвала. Но определено не е парфюм за всеки нос и всяка кожа.
На мен гардения/тиаре не ми стои добре. С другите бели цветя се разбирам идеално.

# 528
И аз внимавам с белите цветя. Силно белоцветни парфюми не са моето нещо. Макар че като гледам пирамидите на някои парфюми, които харесвам, имат бели цветя, но явно не ги усещам силно и това е супер!

# 529
Честито Рождество Христово, скъпи парфюмани!
Бъдете живи и здрави, вие и семействата ви!
 Нека има благоденствие, топлина и щастие в домовете ви и сърцата ви!
Пожелавам ви много хубави парфюми за проби и притежание и всичко, което искате - да имате!

В празничния ден вчера, избрах Бакара Руж и ми донесе много хубаво настроение. Аз не нося по принцип моя, но вчера бях сигурна, че искам точно него.
Преди Бъдни вечер готвя много и сложих Шалимар колон. Обожавам този парфюм и поради тази любов си купих и Shalimar Philtre de Parfum Guerlain. Ще започна годината с неговото идване и това ме изпълва с хубаво настроение.
Вие какво сложихте вчера и на Бъдни вечер?

# 530
Честито Рождество, densi! Честито на всички дами и господа, които пишат в темата и с които споделяме една и съща страст! Много здраве, щастие и любов! Аз от два дни насам се радвам на COCO EDP, а днес съм с Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale. Напълно различни по стил, но както се оказа, освен някои модерни неща започнах да харесвам и някои класически, да не кажа ретро.

# 531
Честито рождество, скъпи любители на ароматите!

Аз на Бъдни вечер бях с ange ou demon, защото взех отливката от него и много исках да го нося. Разочаровах се колко е реформулиран. Ще изхабя отливката и няма да купувам цял продукт.

Вчера в Коледния ден бях с Coco Noir, който в студените дни се държи прекрасно! ❤

# 532
Явно сме на Шанелска вълна Simple Smile На 25 и аз бях с Chanel Coco edp.Прекрасен, трайност вечна Heart

# 533
Светли празници парфюмни съзаклятници. Бъдете здрави и благословени.
На Бъдни вечер се напръсках с единственото ми откритие през тази есен благодарение на една прекрасна дама имам малко (много бързо свършва) количество от тава лимитирано издание https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Rose-Magnolia-57381.html
Как само бих се радвала на цяло бутилче. По мое мнение ми стои разкошно Simple Smile.
Вчера носих Crystal noir edp. Днес след офанзивата Simple Smile в темата по повод https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-L … -Noire-45017.html
Много му се радвам.
Пожелавам на всички весело посрещане на всички празници с благодарност за невероятното виртуално пространство създадено тук.

# 534
О, Rose & Magnolia Jo Malone London е великолепие! Един от любимите ми парфюми на марката.

# 535
На розова вълна съм и Ros &Magnolia рязко ме заинтригува 🌹

На Бъдни вечер бях с Rose Alexandrie и по нощите като отворихме подаръците я залях с Black Perfecto LPRN и се получи приказна комбинация.

Elits@ 🖤 и ние много му се радваме 😎

Двете Лолити Лемпики ги подарих, на мен ми бледнеят пред тази черна рокля и няма смисъл да ги държа.

Това виртуално място ми е ултра любимо 💖

# 536
И аз исках до поръчам Shalimar Philtre от parfumi-shop.net, но оправих запитване в онлайн чата им /вече бяхме започнали разговор/ и още като изписах името на парфюма и същия рязко изчезна от сайта им , не успях и линк да им пусна.
Отговорът им беше "Тъкмо това ви пишех, че този не е наличен..."
Стана ми много тъпо и останах огорчена.

# 537
Не се огорчавайте, имат по няколко бройки и е нормално да свършат 🙂

# 538
Весела Коледа и от мен, парфюмни хора!:)

На Бъдни вечер бях с Вaccarat Rouge, а на следващият ден бях с Fleur Narcotique Ex-Nihilo, който всъщност използвам доста в момента и намирам за лесен и приятен за носене Hearts

# 539
Аз на Бъдни вечер бях с Лира, а на Коледа с моята нова парфюма любов - Ylang Ylang Be Nosy на Perris.

Общи условия

Активация на акаунт