С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 33 927
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дени от сърце ти желая всичко най най! И не за друго сигурно съм от малкото тук които са виждали на живо какъв прекрасен и положителен човек си а и ми даваш надежда да не се отказвам!

# 16
HappyHeartbeat, днес ми е 12 ден след овулация и тестовете са с висока чувствителност. Дават ги, че отчитат 3 дни преди МЦ. Но симптомите, които имах тези 2 дни менакараха да проверя има ли нещо, иначе утре сутринта щях да ги направя..

В старата тема бях сложила в скрит текст календарчето си Simple Smile

П.С. Емоциите, които изпитвате, са напълно нормални. Ние с ММ сме заедно от 2008, живеем заедно от 2015 и горе-долу 2 години по-късно осъзнахме, че ни е време за деца... Да, ама не ставаше. Изпитвала съм всяка една емоция, описана от вас. Не е нещо нечовешко, живи същества сме все пак. Но и моят съвет е да се вдигнете и да не спирате да вярвате, че ще гушнете своята рожба! Ще стане!

# 17
Благодаря на всички за пожеланията !
Fayona, много искрено , трогна ме, благодаря от ❤

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:54 от Lilium :)

# 18
  • София
Jupiter sea, много яко! Още на 1ва станица ни удряш с хубави новини, да ни заредят с позитивизъм! Пожелавам ти лека, безпроблемна и мека сладка бременност!
А какви са тестовете като марка?

# 19
Ето този тест направих:
Скрит текст:

Всъщност аз друг поръчах, а дойдоха тези. Тези дори не знаех, че съществуват. Grinning

Ето този поръчах всъщност, а са ми изпратили горния вид. За аптека Гален става въпрос
Скрит текст:

П.С. Куриерът дойде точно преди да отида до тоалетната и си викам: "Я да видим има ли нещо" и така..

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:45 от Jupiter sea

# 20
  • София
Оле Юпитерче, бравос! Хайде тихичко честито. Междудругото и мен така при всички бременности ми пада кръвното, прилошава ми за някакви 5 мин, и след два дни бам +тест

# 21
Jupiter sea, честито! Ето това се казва добро начало на темата!
Да повлечеш крак и нека до края на темата на всяка страничка да има по 2 чертички! Nature Sparkles

# 22
Jupiter sea,
Да повлечеш крак и нека до края на темата на всяка страничка да има по 2 чертички! Nature Sparkles

Дай Боже! Пожелавам го от сърце!

# 23
Хоп и аз в новата темичка.

Jupiter Sea, честитоо! Дано всичко да е наред до финал и да повлечеш крак за всички тук!

Успех на всички останали! На мен днес ми е последния ден Дуфастон и ще има почивка от него. Надявам се цикълът ми да се задържи редовен, ако не са се случили нещата.

Продължавам да пия Еутирокс и продължаваме с опитите. Имам запазен час за ендокринолог януари, така че може би ще пусна само няколко изследвания на хормони преди това. Нямам други планове освен да се опитам да релаксирам на макс.

Имах ужасяваща година и в края си продължава да е също толкова ужасяваща, но се опитвам да не се тревожа за проблеми и дано да не ни се отрази на опитите.

Имам един въпрос към момичетата с хапчета и добавки. Пия еутирокс сутрин на гладно, но понякога нямам много време и взимам и дуфастона и фолиевата киселина, понякога и едно лекарство за стомах и дебело черво. Проблем ли е да пия еутирокса с други добавки или лекарства? Имате ли представа?

Чета ви с много ентусиазъм и се радвам страшно много на всеки позитивен тест! Искам да ви видя всички с две чертички скоро!

# 24
  • София
аз за еутирокса знам само, че трябва да е на гладно, не са ми казвали да не го смесвам с други хапчета

# 25
Jupiter sea, честито Heart

Lygia, до колкото знам е хубаво да се даде време от около 2 часа между еутирокс и други таблетки.

Записвам се и аз с депресивно състояние идеално предпразнично, но и с редовни посещения при психотерапевт. Препоръчвам ако сте се чудили досега дали да опитате да отидете поне веднъж. Аз попаднах на чудесен специалист и ми помага доста.
На репродуктивния фронт положението е щурм към втори опит със стимулация с Летрозол. Обясниха ми, че може да не помогне, но със сигурност няма да влоши и без това силно затормозения ми резерв и реших да опитам.
Виждат се 2 фоликула, утре съм на преглед да видим реагират ли на летрозола и да решим какви ще са следващите стъпки. Тайно се надявам да се покаже някой срамежлив трети.

# 26
Джоди честит рожден ден!! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и на следващия да си с бебе или поне бременна, аз казах - хау! (дано си чела Винету Simple Smile )

Леле Юпитерче, колко се зарадвах, гласувах за твоето заглавие като пожелание, пък то ей го вече на път Green HeartGreen HeartGreen Heart

Дени аз съм изключила, че си бременна и се зарадвах като за сефте Simple Smile Каква история само!!!!

Лилиум, честито и здраво бебокчи на финал.

Около Коледа е най-депресивния период на годината, психотерапевтите точно тогава се спукват от работа Simple Smile, искам да кажа - не сте длъжни да сте весели, момичета!!

# 27

Lygia, до колкото знам е хубаво да се даде време от около 2 часа между еутирокс и други таблетки.

Опс.

Аз много често оставя ли някое хапче за малко по-късно и го забравям и понякога направо пия ударно всичко наведнъж. Трябва вече да си настроя аларми и да си го организирам в кутийки да знам кое изпих кое не. Grinning Фолиевата киселина пък ми казаха да има 12 часа разлика между прием.

# 28
Хоп и аз в новата темичка.

Jupiter Sea, честитоо! Дано всичко да е наред до финал и да повлечеш крак за всички тук!

Успех на всички останали! На мен днес ми е последния ден Дуфастон и ще има почивка от него. Надявам се цикълът ми да се задържи редовен, ако не са се случили нещата.

Продължавам да пия Еутирокс и продължаваме с опитите. Имам запазен час за ендокринолог януари, така че може би ще пусна само няколко изследвания на хормони преди това. Нямам други планове освен да се опитам да релаксирам на макс.

Имах ужасяваща година и в края си продължава да е също толкова ужасяваща, но се опитвам да не се тревожа за проблеми и дано да не ни се отрази на опитите.

Имам един въпрос към момичетата с хапчета и добавки. Пия еутирокс сутрин на гладно, но понякога нямам много време и взимам и дуфастона и фолиевата киселина, понякога и едно лекарство за стомах и дебело черво. Проблем ли е да пия еутирокса с други добавки или лекарства? Имате ли представа?

Чета ви с много ентусиазъм и се радвам страшно много на всеки позитивен тест! Искам да ви видя всички с две чертички скоро!
Lygia, аз съм на течния вариант Акутирокс, който по принцип веднага се усвоява и 10-15мин след него можех и да ям и да пия кафе и да пия и другите ми витамини и т.н. Последния път обаче при консултацията с ендокринолога с ТСХ-то в космоса, изрично ме пита какво друго пия през устата сутрин, и каза да изчаквам 2 часа след Акутирокса и тогава да приемам останалите неща, които са витамини и Утрогестан.
Ако можеш най добре попитай ендокринолога си, но по възможност дай отстояние поне 1 час от другите, а и таблетките по принцип се усвояват по бавно.

# 29
  • София
ее, значи и аз ще изместя другите хапчета за по-късно, само за кафе и закуска ми казаха 30тина минути, за витамините никой не е споменавал да са по-късно

Общи условия

Активация на акаунт