Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя една от участничките във форума?
Как реагират другите участници във форума?
Каква информация се споделя относно приема на лекарства и добавки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя една от участничките във форума?
Една от участничките споделя своята дълга и трудна борба за бременност, включително изследвания, опити за ин витро, биохимични бременности и горчиви разочарования след отрицателни тестове. Тя споделя историята си, включително проблеми с кисти, ендометриоза и редовни посещения при репродуктивни специалисти.
-
Как реагират другите участници във форума?
-
Каква информация се споделя относно приема на лекарства и добавки?
-
Как реагират участниците на положителните тестове за бременност?
-
Кога е препоръчително да се приема витамин D?
От известно време само чета, но днес съм изключително притеснена и просто търся всякакви мнения, съвети, подкрепа... В началото на годината имах мисед аборт, беше ми първа бременност. След това опитвахме повече от 6 месеца и нищо... Днес обаче имам 4 дни закъснение и ЧХГ стойност 315... знам, че е рано за преглед, не знам стойността добре ли е, как ще изчакам още 48 часа да повторя теста :/ Стискам палци на всички да видят двете чертички, но аз вместо да се зарадвам изпаднах в страшно притеснение, че отново нещо може да се случи...

Или кажи, че ходиш на фотоепилация на цяло тяло - там има толкова шарлатани, че и през 2 седмици да си ходиш, ще си откараш години без резултат