С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 683
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
no_name-.., честит рожден ден! Жива и здрава, благословена и щастлива да си! Късмет, много любов и успех ти пожелавам! 🌷🎁🥂🎂💐

# 151
Честит Рожден Ден no name, да си жива и здрава, и всичко което си пожелаеш, нека се сбъдне! 🎂🥳

Джоди много се радвам, че си овладяла пролактина, айде дано скоро се похвалиш най-сетне с две чертички ❤️
Стискам палци и на останалите 🍀🙏🤞 ..Скоро да се похвалите, аз може би догодина живот и здраве 😁
Решихме да пробваме при Стефанов първо, че поне ми е в града и си записах час онзи ден.
Сега изобщо не ми е до нищо общо взето.Нито ми е Коледно, нито любовно, нито празнично..чувствам се като 💩 😅

# 152
Здравейте, момичета Simple Smile От известно време само чета, но днес съм изключително притеснена и просто търся всякакви мнения, съвети, подкрепа... В началото на годината имах мисед аборт, беше ми първа бременност. След това опитвахме повече от 6 месеца и нищо... Днес обаче имам 4 дни закъснение и ЧХГ стойност 315... знам, че е рано за преглед, не знам стойността добре ли е, как ще изчакам още 48 часа да повторя теста :/ Стискам палци на всички да видят двете чертички, но аз вместо да се зарадвам изпаднах в страшно притеснение, че отново нещо може да се случи...

# 153
Димана, нормално е да се притесняваш, но нищо не може да се каже преди да пуснеш второто ЧХГ.

# 154
Димана, по-добре положи усилия да се успокоиш. С безпокойство няма да си помогнеш. Ще минат 48 часа, ще пуснеш второ ЧХГ и какво ще се промени в твоето настроение? Ами най-вероятно нищо. Ще се притесняваш до първия преглед, после докато чуете сърце... и така до безкрай.
Пожелавам ти спокойна бременност. Дай си възможност да се насладиш на този период от живота ти, който ще е пълен с промени и малко или много с различни неразположения.
С усмивка ще посрещнеш всичко много по-лесно. Успех.

# 155
Димана, тихичко честито и спокойно! Не се знае кога ти е била овулацията така че няма как да се каже дали нивото на хормона е ок. Ново ЧХГ след 48 часа, за да си сигурна, че се удвоява правилно и да си чакаш спокойно прегледа. Стискам ти палци! Всичко ще е наред Heart

# 156
  • София
Димана като за начало е супер това ЧХГ. След 48 часа още едно и пусни и прогестерон. Успех и да е до финал!

# 157
Здравейте 😊 Подарявам 1 оп. Естрофем със срок на годност до края на месеца. Има още неписани 3 месеца срок в резерва. Весели празници на всички! ❤️❤️❤️ Догодина, бонус подарък под елхата да има! 🍀🍀🍀

# 158
no_name, честит рожден ден на патерички! Tada
Пожелавам ти много сбъднати мечти около Коледа и Нова година! Christmas Tree Champagne

# 159
Благодаря за хубавите пожелания! Heart
Момичета днес съм щастлива. Тъкмо се връщам от преглед. Кистата се е махнала с цикъла. Започвам утре отново Летрозола 2 пъти пи 1 до 13ти, а на 15ти пак ме вика на преглед.
П.С Вече се чудя какво да лъжа шефа на работа. Все държи да получи обяснение защо си взимам отпуск.

# 160
No_name, сигурно си мисли, че ходиш по интервюта за работа като си взимаш 1 ден по средата на седмицата. Кажи му нещо, за да е спокоен и за да не пита повече. Например, че имаш огромна татуировка на интимните части с лика на бившия ти и ходиш на болезнени процедури с лазер да ти я премахват многократно. Гаранция няма да пита повече. Grinning Или кажи, че ходиш на фотоепилация на цяло тяло - там има толкова шарлатани, че и през 2 седмици да си ходиш, ще си откараш години без резултат Grinning

Аз устисквам все още да не направя теста.

# 161
No_name, сигурно си мисли, че ходиш по интервюта за работа като си взимаш 1 ден по средата на седмицата. Кажи му нещо, за да е спокоен и за да не пита повече. Например, че имаш огромна татуировка на интимните части с лика на бившия ти и ходиш на болезнени процедури с лазер да ти я премахват многократно. Гаранция няма да пита повече. Grinning Или кажи, че ходиш на фотоепилация на цяло тяло - там има толкова шарлатани, че и през 2 седмици да си ходиш, ще си откараш години без резултат Grinning

Аз устисквам все още да не направя теста.
Падам JoyJoyJoy
Никога нямаше да се сетя за нещо по-добро! Това с татуровката е топ.
Благодаря за добрата идея! Joy

# 162
Например, че имаш огромна татуировка на интимните части с лика на бившия ти и ходиш на болезнени процедури с лазер да ти я премахват многократно.

И аз съм мега фен на това обяснение Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Е бих казала така - че съм направила голяма грешка с една татуировка на млади години и сега е изключително важно да я махна.

# 163
Момичета на мен днес ми беше доста тежък ден. Още през нощта се събудих с болки от СРДЧ. Явно някаква криза ме хваща пак, които май се съчетаха с болките от ПМС. Цял ден гледах тъпо в една точка в  екрана от болки на различни места в корема и кръстта. Нищо не свърших, измъчих се, накрая пуснах един тест защото ми закъснява с 6 дни. Отрицателен. Единствената ми радост беше малко шопинг терапия на кутии за козметика.

През ноември закъснях с приема на дуфастон с около 2-3 дни. Мисля Мацето ме предупреди, че може да има изместване. Нормално ли е 6-7 дни да закъснее?

# 164
  • София
Lygia да закъснява от Дуфастон, зависи кога си го спряла?

Момичета кажете че отивате на лекар просто, аз управлявам екип, и ако някой ми каже че ходи да си маха татуировки в работно време няма да го приема добре. Не влизайте в детайли, казвате имам здравословни проблеми, налага се да посещавам по-често лекар и това е.

Общи условия

Активация на акаунт