С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
При мен няма нищо ново... Ще споделя само, че мама получи инсулт преди няколко дни... Реагирахме на време и се възстановява... 🥺

# 136
Много ми се ще 4-те дето сме се престрашили да се запишем отпред в списъчето за забременяване заедно да вървим към общата отчетна 😀 и да предизвикаме лавина от хубави новини! 🍀

И на мен колко много ми се иска! Ти вече ни показа как се прави, така че ти пожелавам до края вече да нямате притеснения и смело-смело да вървиш към отчетни! People Baby

rave, shantall, гледам, че и двете сте се писали на една и съща дата, така че следващата седмица очакваме избухване от вас! Nature Sparkles Nature Star2

Аз съм накрая, та ще взимам пример от вас и се надявам преди празниците всички (записани и незаписани) да сме се преместили в отчетна! Flowers Four Leaf Clover

P. S. Минзухарче, докато писах и видях коментара ти.. пълно възстановяване й пожелавам и нека по-добри новини да ви чакат зад ъгъла! Heart

# 137
Минзухарче, и аз пожелавам бързо възстановяване на майка ти, а на теб хубави новини от биопсията. 🍀

# 138
  • София
Минзухар, стискам палци за бързо възстановяване и хубави новини и от теб скоро

# 139
Jupiter sea, и аз това пожелавам на смелите д(м)ами от вълшебното списъче. Аз съм с нередовен МЦ и чакам поне 40 дни за тест. Този месец се отчетохме 2-3 пъти само и дори не знам дали сме оцелили О. Пия вечерна иглика без спиране, че преди я спирах след предполагаема О. Друга промяна няма.
 Имам време за тест до уикенда, но имам и ПМС вече.

# 140
  • Sofia
Минавам да пожелая на всички ни следното:

Вече има игра с късмети, тук, в бг-мамма Two Hearts

Дай, Боже, на всички тук, така желаното и жадувано дете People Baby

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 17:02 от vihrogonche

# 141
Светослава, имах висок пролактин в пъти над нормата, минах ехограф на ЩЗ без видими проблеми, док ми изписа достинекс, вит. Д, мет. фолиева кис. След това направих  ЯМР на хипофизата, оказа се, че имам аденом, които е малък. Изписа ми още глюкофаж и инофолик.
Аз имам ЩЖ и възел също но е доброкачествен и не расте за момента...  Използвам спрейче на better you за Вит.Д , имам висок инсулин и това може да влиея на мен Sad но нищо не правят тези лекари.... казват че е в норма и до там. Не са в оптимални граници за зачеване просто 100 пъти казах , че правим опити... и пак от едното влиза от другото излиза

# 142
Здравейте момичета, не пиша, но ви чета с удоволствие. Честито на виделите 2 чертички и да е до финал. Ние с ММ си бяхме дали малко почивка няколко месеца, в които той смени работата, занимавахме се с ремонти по апартамента и с малко повече грижа за нас. И ефекта не закъсня, за първи път от година насам М дойде без да я предизвиквам на 21.11, като от 04.12 почнах с тестовете за О, за да видя ще има ли и се надявам този месец да е нашия. При нас проблема е че за малко над 1 година едва за втори път виждам положителен тест за О. Аз съм с ИР и ПКЯ, но с режим и лекарства и разбира се правилна нагласа се надявам да се получат нещата.
Успех на всички в процедури и в очакване и дано тази година всички да получим най-хубавия подарък. 😄❤

# 143
Момичета записвам се с МЦ от вчера.
И ви черпя, макар и виртуално с вкусна тортичка по случай рождения ми ден.

# 144
  • София
Честита да си no-name! Пожелавам ти догодина на този ден да прегръщаш едно съкровище Simple Smile
Ех, кога бях на 25....

# 145
Честита да си no_name, бъди здрава, щастлива и много обичана. 🥳❣️

# 146
Благодаря ви! Дай Боже!
Някоя от вас има ли номера на др Магунска? Трябва да изговаря нещо с нея, но от регистратура не ми дават номера й.

# 147
Записвам се и аз в темата Flowers Four Leaf Clover
Момичета, преди около месец бях писала, че имам малко проблеми с хормоните. ТСХ беше 3.71, започнах отново прием на еутирокс, преди няколко дни пак го изследвах и е паднал до 2.06. Бях на преглед при ендокринолог и ми каза да увелича леко дозата за да падне до 1.8. Също, тъй като съм с нередовен цикъл, ми изписа picositol прахчета, които помагали за овулацията. Някоя от вас да ги е пила и да са помогнали?

Честито на момичетата, видели двете чертички и до финал Flowers Four Leaf Clover Надявам се и всички останали скоро да ги видим Heart Exl

# 148
no_name, честита да си! Бъди здрава и щастлива! BirthdayBalloon

# 149
Аз имам пикозитол, много са гадни - сладки са, лимонени. Взех ги като по-евтина алтернатива на Cycle balance и все отлагам да ги пия. По-добър вариант също е PCOsense. От всички варианти, пикозитола е най-невкусен.

Общи условия

Активация на акаунт