С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 668
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Светослава, имах висок пролактин в пъти над нормата, минах ехограф на ЩЗ без видими проблеми, док ми изписа достинекс, вит. Д, мет. фолиева кис. След това направих  ЯМР на хипофизата, оказа се, че имам аденом, които е малък. Изписа ми още глюкофаж и инофолик.

# 121
  • София
no_name, какъв е планът ако ти дойде?

# 122

След Ц да продължаваме с опитите. Това че не знам както миналия месец с летрозол ли пак да почна от 3ти ден ако не се лъжа или нещо друго ще трябва да пия.

# 123
Момичета,здравейте,

Леко притеснена влизам и споделям резултат от хистология,обяснен от Калчев долу като:

Нищо не ми е обяснено друго, не знам дали трябва да пия нещо и дали трябва да се тревожа за злокачествено бъдещо заболяване..Някоя от вас дали се е сблъсквала с това?

"Не е миома, а множество полиповидни разраствания, т.е хиперплазия, каято е изчистена."

# 124
  • София

След Ц да продължаваме с опитите. Това че не знам както миналия месец с летрозол ли пак да почна от 3ти ден ако не се лъжа или нещо друго ще трябва да пия.

може би тогава преглед на 2-3 ден?

# 125
Bananovolisto, аз бях с хиперплазия,  премахната по време на хистероскопията. Никаква друга терапия не се иска, беше една тъкан като памук, над розовата, с премахването и се решава проблемът. Ако нямаш терапия, значи си готова да продължиш напред по план. Няма риск от нещо злокачествено, избий си го от главата. Просто тъкан не на място, която обаче пречи на имплантацията.
Допълвам, година и 2 месеца след хистероскопията, правих ЦС извън Бг и лекарят ми нямаше никакви забележки по матката, беше гледал и записа от хистероскопията.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 10:26 от Danita 14

# 126
  • София
bananovolisto аз също имам лека хиперплазия. Пиши на мейла да ти кажат какво следва от тук нататък?

# 127
Момичета,благодаря ви!

В такъв шок съм,че още не съм на себе си, точно заради страх от нещо злокачествено.
Калчев нищо не е писал повече,но сега ще върна отговор дали ми трябва някаква терапия.
След това изчистване имало ли е успешна бременност за някоя от вас?

Извинявам се ако звуча малко откачено😊

# 128
  • София
Калчев като ми видя хиперплазията, само каза не чети нищо в нета, не е това. За това съвета ми е с него консултация

# 129
Маце, веднага ми писаха, че няма какво да пия и да си продължа по план. За него сигурно е ежедневие,но както и ти спомена, в гугъл пише какво ли не.

# 130
  • София
Дишай значи! Simple Smile

# 131
Момичета,благодаря ви!

В такъв шок съм,че още не съм на себе си, точно заради страх от нещо злокачествено.
Калчев нищо не е писал повече,но сега ще върна отговор дали ми трябва някаква терапия.
След това изчистване имало ли е успешна бременност за някоя от вас?

Извинявам се ако звуча малко откачено😊
Bananovolisto, здрасти от 13 седмичните здрави близнаци, с които сега отиваме на втора БХС Simple Smile))

# 132
Шанталче, нали ти писах, че те искам в готината статистика! Може и да не стигнеш до стимулацията... Дано! 🍀🤞

Аз съм добре. Беше само в събота кървенето, като взехме мерки, всичко е наред засега.. 🙂

Няма ли някоя да се похвали? Доста момичета сме, а не пишете..

# 133
  • София
Jupiter sea, помня помня... ама предпочитам да не се навивам за статистиката Wink

Радвам се, че при теб всичко е добре за сега, дано да няма никакви проблеми за напред!

# 134
Значии..
Много ми се ще 4-те дето сме се престрашили да се запишем отпред в списъчето за забременяване заедно да вървим към общата отчетна 😀 и да предизвикаме лавина от хубави новини! 🍀

HappyHeartbeat, кога ти е време за тест?
No name, що не направиш още един тест?

Общи условия

Активация на акаунт