С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 687
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Честито Рождество Христово момичета! 🎄🤗
Именници също, ако има да се чувстват поздравени ☺️
Да сте живи и здрави всички, и в най-скоро време мечтите ни да се сбъднат.Амин 🙏

Аз си ви следя, но рядко се включвам ясно защо (защото няма какво да кажа) 😁

Не спирам да стискам палци 🍀🤞

# 436
Момичета, чудя се кой мио-инозитол да купя, свърши ми Иногинола, но искам да започна само мио-инозитол или пикозитол? Може ли мнение относно тези добавки Simple Smile още допълнително към тях нещо приема ли се?

# 437
И аз се записвам с горния въпрос. От днес съм в МЦ, кога да започна да пия Инозитола?

# 438
Аз ползвам myo inositol на Now Food. Взимам го от Iherb. Пия го без почивка, като го приемам на гладно 40 мин преди ядене, като трябва да има час - два след прием кафе.

# 439
Аз в крайна сметка се спрях на пикозитол - има витамин Д 10 мг, фолиева 400 мг и 2000 мг Мио инозитол. Не открих cycle balance там от където поръчах останалото.  Добавих си и вечерна Иглика. Още не знам как ще се сещам да пия 4 дневно като трябва да оставям и време между някои, но ще си направя някакъв режим.

Освен пикозитола ще си пия еутирокса и взех един prefert гел и с-мен за ММ.

Ще се назобаме яко. 😂😂

# 440
Здравейте, момичета, и честита Коледа! Аз минавам много плахо да споделя, че след година и половина опити и препятствия нашето коледно чудо се случи - след трансфер на 7 декември днес на ехограф беше потвърдено, че съм бременна! Кълбо от емоции сме, много сме развълнувани, но и много ни е страх дали всичко ще се развива нормално. Желая ви весели празници и вярвайте, че чудеса се случват! Благодарна съм, че тази тема съществува Heart

# 441
Честито, Рей! Пожелавам ти всичко да е наред, здраве и до финал! Flowers Four Leaf Clover

# 442
Прекрасна новина, Рей! Heart Всичко да е наред!

# 443
Честито, Рей. Лека и спокойна бременност до финал. ❤️

# 444
Честито, Рей! Лека и успешна бременност до пухкав финал! Flowers Four Leaf Clover

# 445
  • София
Страхотна новина Рей! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност със сладък и пухкав финал Simple Smile Ей такива постове повечко да има Grinning

# 446
Честито Рей!!! Желая ти лека бременност!
Честита Коледа, мили момичета! Нека на тези празници се сбъдне всяко съкровено желание!!! ❤️❤️❤️

# 447
Рей, тихичко честито! Да се закрепи добре, да стои на топличко, да расте и заяква и нека това бъде вашето сбъднато приказно чудо. Почивай си, не вдигай тежко, не прави резки движения, стискам палци! Прекрасна новина.

# 448
Рей, много се радвам ! Мисли позитивно,  всичко ще бъде наред! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! ❤️😍💗
Честита Коледа,  момичета! Бъдете здрави,  борбени ,обичани и обичащи!
Честита да са именниците! Неща коледния дух ни сбъдне всички съкроветни желания!

# 449
Лека и спокойна бременност Рей 🤞🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт