С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 661
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, преди малко пуснах изследванията в Токуда. Дано всичко е наред. Имам нужда от вашата хубава енергия🙏🏻

# 496
  • София
Мен пък ме гонят симптоми - спи ми се зверски, разбира се, за да ми е готино нещо в ляво ме боли Grinning що ли да не си въобразя, че се е захванало ама не където трябва.... измрънках си...

# 497
Минавам да се отчета, че ми дойде на 26ия ден. Няма как да пусна изследвания и да отида тези дни на преглед. Явно ще остане за следващия месец.
Пожелавам ви весело посрещане на Новата година, здраве и групата да се напълни с много бебета.

# 498
Момичета, весело посрещане на новата година!
Пожелавам си да изпратим старата само с хубави спомени, и да не мислим за лошите.
Дай боже догодина една по една да се изнасяме от темата с бебеправенето, и да се срещаме отново в отчетните.Тук да минаваме само да пожелаваме успехи на следващите изправени пред неуспехите, а а дано да не са много занапред!
Пожелавам на всяка една от вас на първо място спокойствие и вяра.
Здраве, щастие, късмет и през новата година бебешки плач навред! (Това става и за заглавие 😁)
Стиснати палци за тези, които са пред и след овулация 🤞🍀

Аз тази вечер мисля да си отпусна душата, ще си пийна винце, ще се забавлявам и хич за нищо няма да мисля.Догодина каквото сабя покаже 😁
Нова година-нов късмет 🍀

# 499
  • София
Да бъде!

Момичета, весело посрещане на новата година!
Пожелавам си да изпратим старата само с хубави спомени, и да не мислим за лошите.
Дай боже догодина една по една да се изнасяме от темата с бебеправенето, и да се срещаме отново в отчетните.Тук да минаваме само да пожелаваме успехи на следващите изправени пред неуспехите, а а дано да не са много занапред!
Пожелавам на всяка една от вас на първо място спокойствие и вяра.
Здраве, щастие, късмет и през новата година бебешки плач навред! (Това става и за заглавие 😁)
Стиснати палци за тези, които са пред и след овулация 🤞🍀

Аз тази вечер мисля да си отпусна душата, ще си пийна винце, ще се забавлявам и хич за нищо няма да мисля.Догодина каквото сабя покаже 😁
Нова година-нов късмет 🍀

# 500
Здравейте, момичета. Едно от последните неща които ми се иска да направя тази година е да ви се представя и включа във вашата толкова позитивна и вълшебна за мен групичка, която толкова време следя, но не се престрашавам да пиша. На 28 години съм и от 2 години правим опити за дете. Имаме установен тежък мъжки фактор и след едно спонтанно забременяване и аборт през тази година, това което искам е да повярвам, че чудеса се случват и да пожелая на всички вас най-съкровените ви мечти да станат реалност през следващата година. Heart

# 501
Излезнаха ми резултатите и сега може ли коментар защото последно LH ми беше 18🥹
Сега новите са:
FSH 7.08 реф.граници 2.5/10.2
LH 6.35 реф.граници 1.9-12.5
Е2 - 43 реф.граници 19.5/144

# 502
  • София
Добре са ти Светле

Весело посрещане на Новата година!

# 503
Добре са ти Светле

Весело посрещане на Новата година!
Благодаря,Маце! ❤🙏🏻 най-сетне да чуя хубав отговор! Весело и на Вас! 🍀

# 504
Аз още не смея да направя тест,понеже се разболях и го отдавам на това закъснението.

Весело посрещане на новата 2023 и нека през нея има много плюсчета и сбъднати мечти!

# 505
  • София
Лисичке аз пък ти пожелавам да събереш смелост и да ни зарадваш с един хубав + в най-скоро време.
Пожелавам ви весело посрещане на новата година! Пожелавам ви следващата да е много бебеносна, много положителна и да ви донесе онова от, което най-много имате нужда!

# 506
S.G.C., добре дошла и скорошен успех! ❤️
Светле, супер са ти резултатите 😊 Скоро те чакаме с + 🍀
Лисичке, стискам ти палци да откриеш Новата година с положителен тест! 💋
Весело посрещане на всички! Догодина да е много бебеносна и всички да се отчетем с + ❤️☃️❄️❤️😘

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 19:07 от Kactus

# 507
S.G.C., добре дошла и скорошен успех! ❤
Светле, супер са ти резултатите 😊 Скоро те чакаме с + 🍀
Лисичке, стискам ти палци да откриеш Новата година с положителен тест! 💋
Весело посрещане на всички! Догодина да е много бебеносна и всички да се отчетен с + ❤☃❄❤😘
Кактусче, много се радвам,че съм сред толкова позитивни хора като вас. Дано скоро и аз да се похваля с добър резултат♥

# 508
Момичета пожелавам Ви весело посрещане на Новата Година. Дано през 2023 всички успеем да сбъдем мечтата си за здраво бебенце и още каквото сме си пожелали Heart Дядо Коледа и тази година не ми донесе положителен тест, но дано следващата година да имаме късмет.

# 509
Пълнолуние, сигурна съм, че и двете ще сме с плюс през 2023г., както и всички стари кучета, които за щастие намаляха 😍😍😍 Само ще се молим за пухкав финал! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт