С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Весело посрещане и от мен.
Моята година ще започне с лечение най - вероятно. 💕

# 511
  • София
Минзухарче, не гледай негативно на лечението - мисли позитивно след него ще се случи чудото!

# 512
Честита Нова Година, момичета Champagne пожелавам ви годината да ви донесе много здраве, семеен уют, любов, сбъдване на най-съкровените ви желания и в края на годината всички да гушкаме бебе или поне да милваме голям корем! Heart

# 513
Здравейте и за много години! Желая на всички здраве, късмет и благополучие.

В началото на вече отминалата 2022 с ММ използвахме Prefert гел, когато правехме опити за бебче. След 7 месеца неуспех, реших да пробвам този гел тъй като при мен имаше повече сухота заради предишно лечение. След още 2 месеца опити използвайки гелчето видяхме положителен тест и днес вече гушкаме нашето бебче. Не знам дали и колко е помогнал гела, но са ми останали 6 дози, които искам да подаря на някоя жена.

Ако някой има интерес може да ми пише на лично.

# 514
  • София
Хихи, споделям с вас.

Снощи дребният изтегли късмета за бебето и ми го връчи - ти ще го раждаш Grinning

# 515
Честита Нова година, момичета!
Дано да ни е много хубава и късметлийска и, както каза 2402, в края ѝ всички да сме с бебе или с голям корем! Бъдете здрави и имайте вяра!
shantall, и у нас малката изтегли късмета за бебето Simple Smile Това пак е някакво раздвижване в желаната посока, доближаваме се до целта - на миналите нови години така и не идваше този късмет у нас. А в началото на 2016, когато ми се падна късмет "бебе", наистина се сбъдна, през декември същата година. Blush
Аз много силно се надявам да не ми дойде на 04.01; малко преди Коледа хванахме овулацията и ми се струва, че добре разпределихме опитите около нея. Същевременно имаме вече записани часове с ММ при съответните специалисти на 19.01, така че и това е движение напред.

# 516
Честита Нова година момичета! Да донесе много здраве, щастие, любов, късмет и разбира се пухкави бебчета! Heart

# 517
Честита 2023 с пожелания за много сбъднати мечти и много плюсчета.

Аз не мога да повярвам или си въобразявам ...
Скрит текст:
Има ли възможност да е фалшив?

# 518
  • София
Не, лисичке, няма възможност! Положителен си е от всякъде! Бях сигурна! Честито! Лека, безпроблемна и пухкава бременност! И да поведеш крак Wink

# 519
Ихааа като от реклама..Честито Лисичке, лека бременност до пухкав финал 🍀🤞🥰

# 520
Какво хубаво начало на новата година в тази тема. Blush Честито, Лисичке, изглежда си достатъчно категоричен резултат! Пожелавам ти всичко от тук нататък да протече гладко и безпроблемно и с много поводи за усмивки.

# 521
Честита Нова година, мили момичета! Пожелавам здраве и благоденствие на всички! Нека годината бъде плодородна и сбъдне голямата мечта на всички от групата! 🍀

Лисичке, честито! Прекрасна новина! Всичко да бъде наред до финала! ,🌷

No name, какво става при теб?

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 16:46 от Jupiter sea

# 522
Лисичке, честито! Дръж ни в течение как върви!

Много яко начало на годината!

# 523
Малко ме е страх честно казано,госпожицата март става на 14,нищо не помня,дори кога се ходеше на лекар.

# 524
Lygia, наистина прекрасно начало на годината! Все така да върви, пу-пу!
На тази тема от началото й върви на много плюсчета, за един месец бременните са колкото от миналата тема, която вървеше мудно над два месеца.. Нека все така да е, да предизвика лавина от положителни тестчета! Благодарим от сърце на Рейв, която се грижи за темите, и на Дени, нашата орисница! 🤗
Лисичке, не се тревожи, ще си припомниш 🤰 Страхотно начало на 2023!

И пожелавам това, което ми се падна сега:

Общи условия

Активация на акаунт