С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Лисичке с това закъснение и тази ярка черта, нито си въобразяваш, нито тестът е фалшив! Честито! Прекрасна новина и начало на новата тема! Heart желая ти лека бременност до финал! Hug

П.С. не помня колко точно закъснение имаше, но май беше над седмица? Или направо на преглед, или пусни 1 ЧХГ ориентировъчно, за да знаеш кога да отидеш. Казват, че на ехограф плодно сакче се вижда при над 1000 ЧХГ, като гледам чертата според мен твоето вече е повече Heart Eyes

# 526
Лисичке, нали ти казах, че те откриеш годината с положителен тест! ❤️ ЧЕСТИТО! 🥰
Нека само плюсчета да валят с пухкав финал! На мен ми се падна бебче от баницата 😁 Нямам търпение скоро да се похваля с хубавата новина! Стискайте палчета за операцията и успешен трансфер след нея. Положителната енергия тук е вълшебна! ☀️

# 527
Ей, лисичке, настръхнах! Браво, браво! Аз чакам и още 1-2 момичета да се похвалят тия дни, че им закъснява с 2 черти. Просто сте страхотни!
И на хормоните на Светослава много се зарадвах, че много се мъчеше тя с липсата на цикъл. Радвам се, че вече нещата са тръгнали в добра посока, значи правиш правилните неща за тялото си Simple Smile

# 528
  • София
Ехаа Лисичкее! Много се радвам за теб 🥰. Отивай през седмицата на лекар! Да е до финал!

# 529
Лисичке, честито от мен! Отиди в следващите дни на лекар да видят сакчето и 10 дни по-късно - за сърце. Стискам много палци!

Честита Нова година, момичета! Да валят здрави бебета през 2023 г.

# 530
  • София
Лицички, ако правилно помня каза, че си със 7 дневно закъснение, което сигурно с празничните дни ще мине 10 дена - на 14тия ден направо на доктор и да ни зарадваш с хубави новини!

# 531
Трябваше да съм в МЦ на 21.12.2022г.

# 532
Рядко пиша, но ви чета всеки ден!

Честита нова година! Желая ви здраве, щастие, любов и БЕБЕ! ❤️

На мен 2021 ми отне едно, 2022 ми отне още едно! Моля се 2023 да е хубава и да си имам и аз бебче!

Тези дни съм със странни болки, някъде 5 - 6 дни след ову... не мечтая много, но тайно си се надявам. При мен забременяването ще е хубавата и по - лесната част.. задържането, инжекциите всеки ден и много, много молитви.. да остане този път. Със страх и с вяра влизам в 2023! Моля се да е моята година! Моля се и за вас!

# 533
Честита нова година на всички! Пожелавам ви всички ваши съкровени мечти да се сбъднат!
Юпитерче действахме когато трябваше, но все още е рано да се каже каквото и да било. Правих си тест вчера и се видя една едва забележима втора чертичка, която се надявам да не е само в моето въображение. Но от 3 дни съм със замайване и ми се спи страшно много. Имам някакви болки ниско долу, та да видим.

# 534
Честита Нова Година!
Нека бъде здрава,  мирна, плодородна !
Да ни донесе любов и щастие в сърцата и домовете ни!
С нови сили да продължим да се борим  до успешния финал!
Малката лисичка, честито +
Лека бременност и дано повлечеш крак !
Кактусче 🤞❤️🥰 да мине Лека операцията и после те чакаме с +
Аз ще започна с хистерескопия,  дано да можем скоро да направим и трансфера .

# 535
  • София
no_name стискам палци за хубав плюс след няколко дена!

# 536
Лисичке, честито. Пожелавам ти лека бременност. Аз бих отишла на преглед в края на втората седмица от 2023, с  надежда да се чуе и сърчице, но пък ако си много нетърпелива отиди тази и след 7-10 дена отново. Успех!
No-name, стискам палци чертата да се насища, а ти да отпуснеш душичката и спокойно да можеш да се зарадваш.
Доволно тръгва годината.

# 537
no_name стискам палци за хубав плюс след няколко дена!
Благодаря ти шанталче, тихичко се надявам и аз Hug
Юпитерче много съм несъобразителна, ти как се чувстваш?
Благодаря ти ангелче, това ще е страхотен старт на новата година. Толкова объркано се чувствам, даде ми някаква надежда тая почти незабележима чертичка.

# 538
Честита 2023 с пожелания за много сбъднати мечти и много плюсчета.

Аз не мога да повярвам или си въобразявам ...
Скрит текст:
Има ли възможност да е фалшив?
Лисичке, Честито пожелавам ти лека бременност и много сладко пухкаво бебче на финала! Ще се моля и за всички останали💫❤

# 539
no_name-.., много силно ти стискам палци! 🍀 Нека чертичката да се насища! Чакаме те с хубаво плюсче 🤗

Аз съм добре. Малко ми е изморено, но се оправяме 🙂

Общи условия

Активация на акаунт