С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 614
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Честито на момичетата, видели две чертички! Heart

И Честита нова година на всички! Пожелавам ви безкрайно здраве и любов и едно пухкаво бебче през 2023! Heart

# 556
Момичетааааа...

# 557
  • София
no_name-.. сигурна бях Simple Smile честито и до финал

# 558
no-name, честито! Heart

# 559
Честито на всички бременни момичета, много хубаво започна тази тема Simple Smile Дай Боже и ние скоро да ви последваме!

А относно коментарите от близки, само ще кажа, че когато забременях първия път и казах на родители си, коментара на майка ми беше : Ти добре ли си? Не съм съгласна на тия години (42) да раждаш! " Викам, аз не съм те питала, само съобщавам, ако искаш се радвай ако не искаш недей. Бяхме се скарали и аз казах, че няма да й звъня, ако я интересувам знае ми тел. Една седмица не се обади да види жива ли съм, права ли съм, а бях с рискова бременност, която за съжаление не завърши успешно. Та следващия път ( Дай Боже успешна) няма да казвам на никой. Като тръгна да раждам може и да разберат "роднините ми".

# 560
Честито no name лека и безпроблемна до финал 🤞🍀

Аз за коментирането съм казала на всички, че ще ни трябва мед.помощ и никой нищо не ме пита.
Аз съм си директна и откровена, и хич не ми пука 😂 А и не ми се отдава да лъжа, нито мога.

# 561
no_name-.., йессс, бе, момиче! Следя те тебе, нали сме със сходни проблеми..
Тихичко честито! Много се радвам за теб! Лека бременност и щастлив финал! Хайде да са близнаци 🤰🤗🍀🍾

Хайде, момичета! Продължавайте с хубавите новини! Нека да има лавина от плюсчета! Успех на всички! 🍀🙏

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 17:29 от Jupiter sea

# 562
Момичета, бих искала да се присъединя към тази толкова любима и позитивна темичка.
Бях част от нея преди няколко години и чаках с нетърпение да се включа пак.
Тихичко честито на бременните момичета и успех на останалите! Flowers Four Leaf Clover

За мен - на 35+ години съм и искаме второ дете (ще започнем по-сериозни опити този месец).
Не съм пускала никакви изследвания все още, но май не е лошо да го направя.
С първото дете забременях след 2 години опити, хистероскопия и открита ИР. Мисля ИР беше "виновника" (бях само на хранителен режим и спорт... и яко ходене), но не мога да съм сигурна.
А може и просто "да съм се успокоила и да съм спряла да го мисля". Това в кръга на шегата, но ако някой има рецепта как се спира да го мислиш, моля споделете! Blush

# 563
Честито!🍀👼🏻❤ лека и безпроблемна до финал!🙂

# 564
no_name,, йессс, бе момиче ❤️ Знаех, че ще си с добри новини, както бях сигурна и за лисичка 🥰 А сега, някой да е сигурен и за мен 🤣 Днес е прекрасен ден! Нека в темичката да продължават да валят хубави новини! 😍

# 565
Честито на момичетата видели +, аз се разболях хвана ме грипа.... Дано до събота да се оправя, че съм при доц Михайлова... Стискайте палци! 💗

# 566
No name честито!!! Heart лека бременност до пухкав финал Heart Eyes прекрасна новина!

Минзухар, бързо възстановяване! Hug

# 567
  • София
И мен ме хвана нещо и отмених преглед да не ръся бацили ...
Смятам след няколко дни да пусна Вит Д ,желязо,Б12 и фолат и да видя как да действам с витамините.

# 568
no_name,, йессс, бе момиче ❤ Знаех, че ще си с добри новини, както бях сигурна и за лисичка 🥰 А сега, някой да е сигурен и за мен 🤣 Днес е прекрасен ден! Нека в темичката да продължават да валят хубави новини! 😍
Имам чувството,че си следващата с +🍀 хайде дано😊
Минзухар, бързо възстановавяне, стискам палци да си като пушек🫶🏻 и после от теб да чуем добрите новини🙂

# 569
Благодаря ви момичета! HeartpulseОще ме е страх да се зарадвам.
Знаех си че Коледното чудо ще се случи и най-вече вярата ми помогна. Сега не знам какво да правя то е още доста рано. Пия инофолик комби ще го продължа докато отида на преглед, но кога ще ме посъветвате да е той.
Успех пожелавам на всички момичета!
Юпитврче както му викаме по сливенски "въй моля ти се" Joy
Кактусче ще се случат нещата, сигурна съм! Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover
Минзухарче бързо оздравяване! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт