С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 704
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Белийвче честито! Лека бременност! 😍

# 676
Честито Белийв х 2 , много се радвам за теб 🥰
Лека бременност до финал 🤗🍀

Мен ме мъчи от няколко дни някакво зацапване, а преди няколко дни ми беше овулацията уж.
Ама то с това ненормално време, и след лапарото, въпреки че мина един цикъл..Де да знам 🤦
Отделно пък имам някаква пареза от няколко дни-цялата ми дясна част на тялото е изтръпнала.Вторник съм на невролог 🤷
Абе с една дума чудно ми започва годината 😂

# 677
Белийвче, ей това се казва страхотна новина!! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 678
Белийв,  Честита двойна радост! Време беше за близнаци! Лека бременност!
Кактусче,  ти си герой, знаеш 👏 Нека това да бъде последната болезнена процедура и от тук на сетне само +
Момичета добре дошли за бебе номер 2 и тн.
Бърз успех 🍀

# 679
  • София
Мери, чувала съм, че е възможно да се появи зацапване около О.

# 680
Белиийв, честита радостна новина! Двойно радост и двойно много приключения те очакват! 😍

Мери, и аз съм в някакъв такъв странен филм с това зацапване и някакви други мои си неща. Ние прекратихме опитите от както се появи не знам дали беше правилно, но хич не ми е комфортно да го има и да трябва да бебеправим. Не можах да засека овулация за да знам със сигурност дали е зацапване около ову. Аз съм късна овулация, но бяхме активни накъде до към 23-24 ден. Сега може и просто да ми дойде до наколко дни. Ще видим какво ще стане.

# 681
Добро утро, момичета. Моят преглед мина, добрата новина е, че нямам ендометриоза на база резултатите които излязоха. Започваме да следим овулация с УЗ в клиниката. Другият месец пускам контролни изследвания защото тези дни боледувах. Започваме терапия след изследванията. Назначи ни кариотип при двамата, ако не се получават нещата след терапията тогава ще го пускаме.

Няма как да не станат неща вече!🙂💓😍

# 682
  • София
аз нали ти казах, че всичко ще е наред!

# 683
Момичета имате ли представа колко струват тези изследвания?

# 684
  • София
Минзухар ако не се лъжа между 400-600лв платих аз, мисля че и Пълнолуние ги пуска.

# 685
Моите бяха около 360лв по спомен. Скоро пак пусках някои от тях и пак толкова излязоха.

Редактирам се: Белийвче, Честито Hug Лека и успешна бременност и на теб.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 13:09 от Пълнолуние

# 686
Билийв,честита двойна радост Heart

# 687
Белийвче, нямаше как да не се включа ❤️❤️❤️ Толкова много се радвам за теб, браво браво браво Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая и до финал Hug Пухкави и здрави бебчета на термин и да сте много щастливи Hug Много, много се радвам за теб ❤️❤️❤️
Все така бебеносно да продължи темата People BabyPeople BabyPeople Baby

# 688
  • София
402лв са били моите , сега проверих.

# 689
Момичета, здравейте и честито на всички, на които се е усмихнала втората черта! Леко и успешно бременеене с щастлив финал и още по-щастлив живот после в увеличен семеен състав! Много се радвам на всяка хубава новина тук и стискам палци на всички ви, през каквото и да преминавате, да стигнете до сбъднатата мечта!
Аз да се отбележа - вчера ми дойде. Не е истина колко се бях навила, че този месец е станало... Да, всичко сочеше, че ще ми дойде (вкл. отрицателните тестове преди и на датата), но аз в тези дни просто губя връзка с логиката и реалността и си се навивам, навивам... После - рев. Снощи поревах, днес вече съм в баланс и не чак толкова отчаяна. Simple Smile Гледам към следващата възможност.
Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт