С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 672
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
M, аз пък ти пожелавам да е прекалено рано да го хване пикливия тест и зацапването да е импантация!
Напоследък покрай мен само бременни, хайде и тук така!

# 466
Честито Рождество Христово!
Пожелавам на вас и семействата ви - крепко здраве , щастие ,разбирателство и сбъдване на мечтите ви.

Аз трябваше да съм с МЦ на 21-ви,но още няма.

Рей , честито мила!

# 467
  • София
лисичке, как 7 дни закъснение и още не си направила тест Grinning хайде стискам палци!

# 468
Здравейте момичета, вчера си получих всички добавки - Пикозитол и вечерна иглика за мен, С-мен за ММ и Prefert гела. Бях в чудесно настроение цял ден и вечерта, започнахме да си ги пием, шеги, закачки и тн., но днес май не ми е ден. Отново се събудих с болки от другите ми проблеми. Празниците не ми действат особено добре на СРДЧ-то (синдром на раздразненото дебело черво), съседите се събудиха супер рано, събудиха и мен. От дискомфорта, който изпитвах не можах да се върна към съня и малко си помислих, че ако забременея още близо година няма да се чувствам здрава и пълноценна, нещо все ще ме боли, ще ми създава дискомфорт, съня после ще се превърне в мираж и в черното утро започнах да си мисля, че може би не съм готова да бъда майка, не го искам и няма да се справя. После започнах да се обвинявам за тези си мисли. Сега ми е криво и просто се чудя дали тези от вас, които правят опити за първо дете са имали такива мисли, когато не се е получило още във веселата експерименталната фаза и след това са имали време да мислят, премислят чак докато за кратко размислят..  Съжалявам за негативната нотка. Почти никой не знае че правим опити, за да има на кого да споделя, а и на тези, на които съм споделяла не бих им споделила за моите second thoughts, тъй като вярвам ще се изпарят бързо.

# 469
  • София
Lygia, аз също имам някаква форма на СРДЧ, или колит, докторите казаха, че не са много сигурни. Има моменти, в които дискомфортът е много силен. ММ ме кара да пия кефир /гледаме си гъбата вкъщи/, повече спорт и лека диета оправят нещата.
Всички имаме страхове - не само за първото ами и за второто, това са нормални неща според мен.

Аз пък се сетих да питам друго - инжекцията с овитрел би ли дала фалшиво позитивен резултат на пиклив тест? Тъй като най-вероятно няма да се сдържа и ще ми се иска да направя един другата седмица /макар да ми е пределно ясно, че е почти невъзможно да се е случило нещо/

# 470
  • София
Lygia аз от вечерна иглика имах сериозни коремни проблеми, ама ужасни, направо виене, спазми, разстройство, повръщане. Супер странно беше, щото ги бях пила 2014та и нямах тези проблеми. Та спри тях и ще видиш дали ще имаш подобрение. Подобни мисли имах при първото забременяване, направо бях в шок, някакво супер странно ми беше. няма да казвам какво отрезняване беше първата загуба. След това бях много по-добре психически подготвена за раждането и отглеждането на бебе, до такава степен че нито рев, нито недоспиване ми е пречело. Просто е съвсем нормално да се страхуваш от нещо непознато, но аз много вярвам в майчиния инстинкт и той се появява точно на време когато е нужен Sad

# 471
Lygia, аз съм имала такива мисли. И сега се случва да ме обземат такива. Така е устроен мозъкът ни, могат да ни минават всякакви мисли. Но не се настройвай, никой не знае как ще се чувстваш; може да се чувстваш прекрасно като бременна, а може и да изпитваш известен дискомфорт, но пак да се чувстваш прекрасно. Ти самата усещаш, че негативните мисли ще се изпарят бързо, така и ще стане. Остави ги да минат и да си заминат, за да бъдат заменени от положителни. Hug

# 472
  • София
Lygia, аз също имам някаква форма на СРДЧ, или колит, докторите казаха, че не са много сигурни. Има моменти, в които дискомфортът е много силен. ММ ме кара да пия кефир /гледаме си гъбата вкъщи/, повече спорт и лека диета оправят нещата.
Всички имаме страхове - не само за първото ами и за второто, това са нормални неща според мен.

Аз пък се сетих да питам друго - инжекцията с овитрел би ли дала фалшиво позитивен резултат на пиклив тест? Тъй като най-вероятно няма да се сдържа и ще ми се иска да направя един другата седмица /макар да ми е пределно ясно, че е почти невъзможно да се е случило нещо/

Има шанс да е фалшив позитивен. По-добре да се изчака.

# 473
Зависи колко е бил овитрела. Ако е бил 5000 единици на 10ти ден след инжекцията не би  трябвало да даде фалшиво позитивен. Поне при мен беше така с тестовете от аптеката. На 12 ден на кръвен хормона ми беше 0.

Аз да се похваля, че кариотипа излезе и изглеждат резултатите нормални. НК клетките обаче са ми все така завишени и чакам да видя какво ще изпишат за тях.

# 474
  • София
Пълнолуние, 250 mcg/0,5ml беше, сложих го на 22ри. Значи ако на 5-6.01 направя тест би трябвало да даде реален резултат?

# 475
Шанталче, при мен не отчете положитен резултат нито от Овитрела нито и от още един препарат, ако не бъркам Прегнил или нещо подобно. Така, че на 12 ден не би трябвало да видиш фалшиво позитивен. Късмет Hug

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 12:16 от Пълнолуние

# 476
Минавам само да кажа, за първи път цикъла ми дойде навреме😊 Миналия месец дойде на 30ти, този месец също, има полза от витамините😊 приемах Иногинол, сега съм на Пикозитол дано има ефект...  3ти ден от МЦ се пада 1ви, къде в София ще намеря лаборатория за изследвания😁

# 477
  • София
Централите на лабораториите трябва да работят.

Минавам само да кажа, за първи път цикъла ми дойде навреме😊 Миналия месец дойде на 30ти, този месец също, има полза от витамините😊 приемах Иногинол, сега съм на Пикозитол дано има ефект...  3ти ден от МЦ се пада 1ви, къде в София ще намеря лаборатория за изследвания😁

# 478
Lygia, и аз ги имам тези мисли, не си сама. Забелязала съм, че колкото по-бързо се случват нещата, толкова повече хората са склонни да се замислят дали решението да имат дете точно сега е било най-доброто. И се отнасят с детето като с даденост. И обратното.
Искам да те успокоя, че първата ми бременност мина не просто без оплаквания, а се чувствах най-силна психически и физически в живота си. Най-голямата ми мечта се беше сбъднала и изобщо не съм усещала нито гадене, нищо. Голяма роля изигра, че си работих до абсолютно последно и това е съветът ми към всички, които не работят физическа работа. Точно празниците в момента са причина за тези черни мисли. Когато човек е зает с работни тревоги, мисълта му е другаде и не се замисля за всички лоши неща, които могат да се случат с бременността. И неусетно идва края и гушваш малкото чудо Wink

# 479
  • София
Няма да забравя 2018 -26.12 правя тест и е положителен - радост до небесата /пробвахме от 6м някъде/ след около два дена викам чакай да сметна кога ще ми е терминът - 30.08 /рожденият ден на детето/ - ей като ме обзе една паника- ама дали няма да ревниува, ама как ще се спрваим, бла бла.... 30.12 започна кървене, на 3.01 установихме, че няма нищо захванало се е и най-вероятно става дума за БХ.
Аз лично имах много обвинения към себе си - че по някакъв начин съм го предизвикала.
Та тази част от годината последно време имам много странни чувства....

Общи условия

Активация на акаунт