С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
шантал, не отписвай месеца, докато не видиш отрицателен тест. Почти невъзможно все пак не е невъзможно.
За да ви вдъхна малко надежда - моя близка, която забременя след ин витро заради тубарен фактор, по Коледа ме зарадва, че е бременна отново. Съвсем нормално, непланирано забременяване и то в период, в който тя имаше доста физическо натоварване. Така че и малко вероятни неща се случват.
Скрит текст:
аз играта със себеобвиняването я играя вече година и три месеца...продължават да ме глождят всякакви мисли от това какво друго можех да направя по време на бременността до това, че загубих едното си дете, защото се страхувах дали ще се справя с отглеждането на близнаци. И делниците са ми тежки, празниците съвсем... Извинявайте за негативната нотка
Стискам палци на всички, които скоро смятат да правят тест!

# 481
  • София
2402, когато ме налегнат тези мисли си казвам,ч е всичко се случва с някаква причина /е, не откривам положителната част на тази ми мисъл, ама..../ и все пак някой ден търпението ни ще бъде възнаградено.
Не го отписвам, но шанса е прекалено малък, за да се вкопчвам в него. Тъпото е, че януари ММ е в сесия 14 дена плътно от 8 до 20, съвсем не виждам как ще го измрънкам за 3 вечери за кекс Grinning

# 482
  • София
2402, когато ме налегнат тези мисли си казвам,ч е всичко се случва с някаква причина /е, не откривам положителната част на тази ми мисъл, ама..../ и все пак някой ден търпението ни ще бъде възнаградено.
Не го отписвам, но шанса е прекалено малък, за да се вкопчвам в него. Тъпото е, че януари ММ е в сесия 14 дена плътно от 8 до 20, съвсем не виждам как ще го измрънкам за 3 вечери за кекс Grinning

Шантал, обаче поговори с него, сигурна съм че това те напряга че не иска да е нагласено, но все пак влагаш много усилия и надежди + лекарства, трябва да сте On the same page както се казва.

# 483
  • София
Ние уж сме on the same page, и той определено не се дърпа когато трябва, но някак физически не виждам как ще смогне с малко сън....

# 484
Ние уж сме on the same page, и той определено не се дърпа когато трябва, но някак физически не виждам как ще смогне с малко сън....
Шанталче напълно те разбирам. ММ мина всички изпити и на 3.01 ще подписва договор, става военен. Обаче както се радвах, като ми каза че ще заминава за 45 дена в Плевен голям рев ревах. Та направо не знам как ще се случат нещата...

# 485
Благодаря ви момичета за милите думи! И вчера и днес си работя, но явно не попречи на черногледите мисли да пробият. Шантал не знаех, че и ти си със СРДЧ. Ужас е понякога. Аз имах много тежка криза миналия ноември и ме боля почти до Април почти нон-стоп. Тогава и ме диагностицираха. ММ искаше да започнем за бебе малко след сватбата, но аз бях в много лошо състояние психически от кризата и болките и не можех и да си го помисля. Дето се вика, исках да "изчакам да ми мине". После и за това се обвинявах, защото не бяхме карали още Ковид, нямах проблеми с щитовидни хормони и антитела. Без дуфастон и хапчета имах що годе нормален цикъл. Веднъж гастрото ме преглежда и вика: в овулация си. Аз тогава се чудих защо ми го казва, изобщо не ме вълнуваше  Като цяло може би, ако имах силата да сменя фокуса от заболяването и да се фокусирам върху бебеправенето може би и по-бързо щеше да ми мине другото, но уви, нямах и тази прекрасна групичка.

Желая на всички весело посрещане на новата година. Да ви е бебеносна! Аз от утре влизам в ову и ще продължаваме с опитите.

# 486
  • София
Lygia, при мен диагнозата е по-скоро защото докторите не успяха да разберат какво ми е Grinning
2017 бяхме в щатите за 3 седмици лятото, като се прибрахме почнаха да се обаждат разни болки, есента стана страшно - легах в болница за изследвания и въпреки всичките изпити хапчета нямах подобрение. Отслабнах много, въпреки, че се хранех основно с въглехидрати. Сега си давам сметка, че онова силно възпаление тогава може по някакъв начин да се е отразило и на тръбите.

# 487
  • София

Абе жено, много го жалиш 😁, за секс все ще събере сили, а пък да знаеш,най-лесно сутрин се отмята тази задача

# 488
Момичета, един въпрос ме тормози,както споменах,днес ми дойде МЦ, трябва да пусна LH FSH E2 - 3ти ден се пада 1ви януари но няма да успея тогава. 2ри ден или 4ти ден пускат ли се? Някъде четох пишеше от 3-5 дни, но вярвам,че тук ще получа отговор😊

# 489
В репродуктивните как или предпочитат втори ден, ако овулацията е ранна на 4ти ден може да не са акуратни вече.

# 490
Светослава, със сигурност в болниците ще може да се направи изследването и на 01.01. Не мога да си представя да затворят Токуда, а лабораторията им е отлична. И наистина ден 2 е предпочитан, преценете часа на идване на МЦ, до обяд или след обяд, може още днес да ги пуснете.

# 491
  • София

Абе жено, много го жалиш 😁, за секс все ще събере сили, а пък да знаеш,най-лесно сутрин се отмята тази задача

Аз това го знам, ама сутрин с другият вагабонтин се разправям... иначе най-обичам сутрешният кекс Wink

# 492
Светослава, със сигурност в болниците ще може да се направи изследването и на 01.01. Не мога да си представя да затворят Токуда, а лабораторията им е отлична. И наистина ден 2 е предпочитан, преценете часа на идване на МЦ, до обяд или след обяд, може още днес да ги пуснете.
Вчера сутринта в 10.00 дойде

# 493
Вчера сутринта в 10.00 дойде
Отивайте още днес

# 494
  • София
Светослава, няма как да не работят лабораториите, тези изследвания не се правят на гладно така, че и в 14ч да отидеш не е проблем. Предполагам всички централи на лабораториите ще работят, както и тези в болниците, както се е сетила Дани.
Ако вчера преди обед ти е дошло днес реално е 2ри ден и можеш да ги направиш и днес.

Общи условия

Активация на акаунт