С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 613
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
No_name, зависи дали си имала предишни проблеми. Някои съветват да се ходи в 5-6 г.с., но аз съм с късна О. и тогава нищо не се вижда, лекарите почват да увъртат "ама то не се радвайте, може да не се развие". С предната Б. ходих чак в 8ма седмица и беше топ - директно сърце, само хубави новини. Сега в 7 + 3 по ехограф/8 по цикъл пак се чу сърце.  2 седмици по-рано отидох и с много зор се видя точка, но АГ беше доста настоятелна

# 571
  • София
no_name - аз бих те посъветвала да пуснеш второ чхг - хем ще видиш дали върви наред, хем ще се ориентираш кога горе долу ще мине 1000 единици - тогава можеш да запишеш час за да се потвърди, че е където трябва.

# 572
Моята ендокриноложка каза при положителен тест за Б да го спирам Инофолика веднага.

# 573
Момичета, голяма опора сте, благодаря ви че бях част от вас.
Вярвам в това, че всяка от вас ще види така заветните 2 чертички.
Мен в момента ме е страх адски много, дори не мога да си обясня защо точно.
По принцип зодията ми е една такава-всичко се премисля от а до я n- ти пъти.
Мм е много щастлив,моето Heart пък е сковано от страх.

No name ,честито мила:hugs:

# 574
No_name, страхотна новина, честито и до пухкав финал. Heart Леле, как хубаво заваляха плюсчета, да се окъпем всички в тях.

Минзухар и bubble, бързо оздравяване и още по-бързо забременяване. Stuck Out Tongue Winking Eye И аз нещо хванах грипа май, но ще мине.

# 575
  • София
лисиче ,всичко ще е наред ❤️
Казахте ли на каката?

По отношение ходенето на доктори,на мен ми казаха при ЧХГ над 2000 че можело да се види сакче,аз в съботата пусках ,беше 500,понеделника се беше удвоило и срядата бях на лекар вече,видяхме сакче,което си беше в матката и с правилна форма.
Следващия преглед беше за установяване на пулс,не помня кога точно.
 Момичетата ,които са от София,или планират да правят феталните в София,записвайте час за фетална морфология и БХС по-отрано,или следете стриктно отварянето на графиците им .
За добрите специалисти се изчерпват адски бързо,а реално трите фетални са ви най-важните прегледи през бременността.Правете ги само при лицензирани специалисти,които се занимават с това.
 При положителен тест за бременност се спира всичко,освен фолиевата киселина ,която е добре да бъде в метилирана форма.

Това е кратко включване с моя опит от преди 6 години 🙂

# 576
Моята ендокриноложка каза при положителен тест за Б да го спирам Инофолика веднага.
Благодаря ти много, че ми даде тази информация. Писах веднага на доки и каза да не го пия повече, на 12.01 ме вика на преглед. Какво да пия до тогава?

# 577
No name , честито ! Леко бременеене до финал!
Момичета , след + тест задължително фолиева киселина се пие до края на третия месец . Всичко друго се спира , ако имате терапия след + си я спазвате!

# 578
Момичета, как се чувствате, когато всички около вас забременяват, а вие не? Направо вече ме е страх да се обърна, всеки се хвали, че чака бебе, а на мен ми се реве вече. Една позната е бременна с трето на 28 г... Нещо напоследък съвсем ми изчезна вярата че нещо хубаво ще се случи, дано е временно състояние.

# 579
  • София
Поемаш дълбоко въздух и си казваш, че и твоето време ще дойде. После се усмихваш. Напоследък си повтарям, че само на силните им се случват гадни неща, защото могат да го понесат.

Момичета, как се чувствате, когато всички около вас забременяват, а вие не? Направо вече ме е страх да се обърна, всеки се хвали, че чака бебе, а на мен ми се реве вече. Една позната е бременна с трето на 28 г... Нещо напоследък съвсем ми изчезна вярата че нещо хубаво ще се случи, дано е временно състояние.

# 580

И около мен е така. Аз съм на 28 години, но вече две години не мога да забременея. Мой колежки две на по 32 години забременяха за три месеца. Просто търпение, някой ден ще се случи и на нас

# 581

Трудно... но.. Знаеш ли, от скоро си казвам, че няма лошо в това да валидирам емоциите си. Да, няма лошо в това да искам да съм аз, а не някой друг. Това не ме прави лош човек - това не прави човек с нормални емоции.

Особено гадно е, когато виждам бебета на близки, които са на сходна възраст като тази, на която щяха да са моите.

# 582
Описала си мен.... в твоята категория съм ,бъди спокойна, не си сама! ❤ И нашето време ще дойде, днес мислих, да споделя такъв пост, че вярата ми изчезна, дори не мога да се радвам, че ще правим опити. Нямам никакъв стимул🥹
Миналата година бях ужасно надъхана, но с времето изчезна и това.
Пожелавам ти от сърце, да видиш двете пухкави чертички🤞🏻❤

# 583
И аз искам да се оплача... откакто е минала ову, 3 - 4 дни след нея все някакви болки... то не беше кръст, не бяха яйчници, не бяха спазми... На всичкито му, два пъти съм забременявала и не съм имала такива болки - затова изключвам вариант бременност ... Вземам да си мисля, че имам задържан фоликул и съответно киста. Вие какво мислите..?

# 584
Като ви чета виждам, че не съм сама. Трудно ми е, особено когато от среща хората са неразбрани. Много кофти ми беше, че сами не може да се справим вече почти година а 1 опит стана толкова лесно. Вече и моята надежда се губи.
На мен ми дойде на 24ти декември и ми беше супер гадно...

Общи условия

Активация на акаунт