Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 790
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 300
Немският Дъглас приема револют, други карти не съм ползвала и не мога да дам мнение. Rossmann.de и DM също.

# 301
https://www.bg-mamma.com/?topic=1409430
това е темата за доставки от Германия до България, има подробна информация Simple Smile

# 302
  • София
Няма значение дали е от Германия или от Англия или от Испания. Принципно да се знае как да се пазарува от чужбина с превозвач. Някой може да иска да пазарува от Escentual или Cultbeauty или от магазин в Испания. Но за пратките от САЩ вече и фирмите превозвачи те карат да им платиш ДДС-то.
П. С. Грешката е моя - на пратка от Сащ с превозвач платих ДДС, а не от Англия. Не мога да изтрия следващия ми пост.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:02 от Vesika

# 303
В Armanibeauty.de успях да платя само с PayPal.

Няма значение дали е от Германия или от Англия или от Испания. Принципно да се знае как да се пазарува от чужбина с превозвач. Някой може да иска да пазарува от Escentual или Cultbeauty или от магазин в Испания. Но за пратките от Англия вече и фирмите превозвачи те карат да им платиш ДДС-то.

С GGBG плащам само доставката от 5 лв/кг.

# 304
  • София
Точно на ГГБГ преди половин година си платих и ДДС- то на пратка от Англия на стойност около 80 лв. Искаха да им пратя банково извлечение, опис на това какво е купено, фактура, ако имам, за да оформят митническите документи.
П. С. ОТ Сащ е била, проверих си мейлите.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:03 от Vesika

# 305
Само на Chloe.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 14:54 от •mimoza•

# 306
В Armanibeauty.de успях да платя само с PayPal.

Няма значение дали е от Германия или от Англия или от Испания. Принципно да се знае как да се пазарува от чужбина с превозвач. Някой може да иска да пазарува от Escentual или Cultbeauty или от магазин в Испания. Но за пратките от Англия вече и фирмите превозвачи те карат да им платиш ДДС-то.

С GGBG плащам само доставката от 5 лв/кг.

2.99 лв е доставката от Германия с джиджибиджи...

# 307
  • Стара Загора
Хмм, поръчките, които съм правила от Escentual след Брекзит, съм ги адресирала до GGBG. До сега никога не са искали да плащам ДДС. В момента очаквам отното пратка от Еscentual и като пристигне ще пиша какво съм платила.

# 308
2.99 лв е доставката от Германия с джиджибиджи...

Говорим за Англия. Наскоро ми донесоха PS5 и пак платих само доставката. Ползвам ги откакто Гъбко спряха да обслужват Англия и досега никога не са ми искали ДДС.

# 309
Получих си Шанела, Коко Мадмоазел интенз, 50 мл. Не мога да кажа дали е оригинален, досега не съм имала Шанел. Но го гледах внимателно, определено не беше разопакован и не видях следи нещо да е отлепвано.

# 310
Да похваля emag поръчах тези красоти в понеделник ,а днес ме чакаха в офис на Еконт- 1 за мен и 1 е за подарък , за младеж на 21 ,дано да го хареса и надявам се да не чете тук за да го изненадам -скоро има РД.

# 311
В крайна сметка всичко с Monna завърши добре! Днес на осмия ден си взех поръчката - чисто нов продукт, пълна презентация, на невиждана от мен цена:

Читави момчета, но класически пример, как неочаквания пазарен успех и свръх растеж могат да навредят.
П.п Иначе всички поръчали с доставка до офиса и отказали поръчките, ако размислите, да знаете, че много от тях са си в офиса и са на цените от черния петък.

# 312
# 313
Писах на Нотино за неработещия код от 15% и помолих за съдействие. Отговориха да направя поръчката и да им изпратя номера, за да въведат ръчно отстъпка. И сега ще си имам подаръчен комплект Armani Code Parfum 75 мл. + 15 мл. + душ гел за 131 лв, благодаря за споделената оферта тук. Simple Smile

# 314
Цитат
eXtReMe81,
Благодаря, Милен
Това бентли възнамерявам да го паркирам в гаража.Само да видя за безплатна доставка какво да добавя още.

Моля, пожелавам ти да паркираш и това Бентли в другия гараж скоро!

+ много добра цена: https://makeup.bg/product/567181/

Общи условия

Активация на акаунт