Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 577
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 125
Пържена не ми е опция (ненавиждам да пържа☺️). Какви подправки слагаш на печената ципура? За първи път купувам от нея...🤔

# 1 126
  • Sofia
За ципурата много харесвам този сос ладолемонело https://www.mycookingbookblog.com/ladolemono-ili-sos-ot-limonov- … i-maslinovo-olio/

# 1 127
Ципура печена, натъркана със сол и черен пипер. И после сервирана с лимон. Днес взех намалена на 8 лв.

# 1 128
Благодаря! А има ли люспи, които да трябва да се махат (не съм я огледала отблизо все още)?🙂

# 1 129
Не, без люспи е, има мънички люспички, но не се усещат. Аз поне не я чистя допълнително, само измивам преди печене.

# 1 130
Аз я режа на пеперуда и запичам добре във фурна върфу хартия, само със сол и зехтин. После то месото се отделя от кожата, хапваме си него.
Люспи не махам, нито перки...

# 1 131
  • Sofia
Какви подправки слагаш на печената ципура? За първи път купувам от нея...🤔
Различно...
Скрит текст:
сол и п-р, червен п-р, сух лук, лим.кора и малко сок и олио и намазвам отвън и вътре да постои 10ина мин. , в коремчето слагам и резени лимон, стрък свежа мащерка, сипвам  малко бяло  вино понякога и завивам в хартия в повечето случаи - пека 20мин., или  с къри паста омазвам,   или - куркума, сухи джинджифил и чесън, малко чили, лайм кора и сок и малко сусамово олио и други вариации... Понякога слагам под рибата шайби картофи (бланшрани първо), резене, зелен лук, праз...
И така действам и със сьомга, лаврак, пъстърва...

# 1 132
Благодаря ви! Отдавна и' се каня на тази риба, но чак сега взех за проба.😃

# 1 133
  • In transit
Киса, такива няма в Лидл, обаче съм виждала в магазините (сладкарниците) на Лагард да продават- два вида, сладки и солени.

# 1 134
Гарги, честита Коледа!
Нали няма синап в лидл или се лъжа?

# 1 135
В тази връзка, искрено се надявах да сложат и от средния размер колички. По едно време бяха намалили броя и на големите, вчера гледам, че пак са ги върнали, ама не са сложили от по-малките. И в Младост след преустройството, не стига че ги преместиха далече от входа, ами и там вече няма от средните. Пластмасовите кошници са ми изключително мръсни и неудобни.
Ако става въпрос за Младост 3 (ул. Атанас Москов), там има малки колички, точно вчера пазарувах с такава. Най-отдясно са.
Много благодаря за информацията, точно за там говорех.
Преди около две седмици ходих и съм сигурна, че нямаше. Но сега разбира се взех да се чудя дали пък наистина не съм ги видяла, макар че добре помня, че си взех точно от дясната страна, т.е. откъм входа, а не откъм булеварда и Хит.

Много хубаво, че има, значи оставам с надеждата, че и при нас може някога да сложат.Simple Smile

# 1 136
  • София
Днес са си до 21.30ч?
Скрит текст:
Празнично работно време
24.12.: 8:00 – 19:30
26.12.: 9:00 – 20:00
30.12.: 7:30 – 21:30
31.12.: 8:00 – 19:30
02.01.: 9:00 – 21:00

25.12. и 01.01. са почивни дни за нашите магазини.

# 1 137
И аз подарявам купони.
Скрит текст:

# 1 138
Миналата седмица купих парочистачката, за която разпитвах, но явно нямаше доволни и никой не ми отговори.
Не става, освен пара, тече и вода и нищо не  изчисти.
Резервоарчето е една чаша, много малко. Комплектовах я и я приготвих за връщане, но това ще стане след Нова година.
Нали мога да я върна?
И след нова година няма да е късно?

# 1 139
  • София
Миналата седмица купих парочистачката, за която разпитвах, но явно нямаше доволни и никой не ми отговори.
Не става, освен пара, тече и вода и нищо не  изчисти.
Резервоарчето е една чаша, много малко. Комплектовах я и я приготвих за връщане, но това ще стане след Нова година.
Нали мога да я върна?
И след нова година няма да е късно?
Уреди със следи от употреба и без безупречен търговски вид не подлежат на връщане.
Предполагам не искаш да купуваш уреди втора употреба за нови, както и други не биха искали да купят твоя.

Общи условия

Активация на акаунт