Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 563
  • 1 464
  •   2
Отговори
# 1 020
  • Sofia
Сухите чушки от ЦБА.

Скрит текст:

# 1 021
Моите сухи чушки са взети от Ф., май някакви македонски са, но пликът им е прозрачен почти целия (има и фирмено лого, не е изцяло) и още в магазина може да се види какво има вътре. Нямам към тях забележки съответно.

# 1 022
  • Sofia
Седнах за кратка почивка, та да ви питам... някой да е купувал или поне виждал тези мини шоколадови кремчета на Милбона? Да е питал и да има някаква информация?  От 3-4 дни проверявам за тях, но няма.

Скрит текст:

Моите сухи чушки ще ползвам  всичките, ще ги пълня  със сготвена плънка, която няма да ги раздува.

# 1 023
Да, супер идея да повторят сега с Deluxe стоките историята с Favorina. И хайде пак с тези безброй кодове, че нали намалението е само за "избрани" артикули...
Ама този път са се заиграли не само с кодовете, но и с имената. Колебая се дали чедЪр или чедАр да си взема... FlushedJoyJoy

# 1 024
Хм, аз мислех да взема още макарони (френски), които стоят във фризерите - те едва ли ще изчезнат, защото трябва да ги изхвърлят... Стига да си отговаря кодът. Но е тъпо да има такава липса на координация - дават купон и махат продуктите - дори да не е нарочно, изглежда точно така.
На НГ също се яде, защо ги крият??

# 1 025
Лудница, лудница е в магазина ! Ад направо . И не заради хората ! Всички служители са впрегнати да пренаредят целия магазин със стоката за понеделник, понеже утре нали почиват. Местят регали с шоколади, мед, ориз ( всичко, което в момента е на промоция) е махнато от местата им. Делукс е махнат и сложен срещу една от касите..от 4 неща които взех, само 1 имаше отстъпка с приложението. Макароните разноцветните и шоколада на клечка, които се разтапя в топло мляко също не се намалява с купона. Намаление ама не съвсем. Служителите блъскат хората наред с ония огромни кошове, местят количките на клиентите , за са минат. Много гадно беше цялото пазаруване. Единственото хубаво е коледният дух сред клиентите. Говорят си, поздравяват се, пожелават си светли празници. Няма абсолютно никакво напрежение сред хората. Охраната е много любезен и ме насочи към празна каса.

# 1 026
Добре, де, защо нямат нощна смяна и тя да извършва всички тези дейности когато е затворено? Или след работно време служители да остават и да се сменя стоката за седмицата?

# 1 027
  • Асеновград
Излиза ,че сме били прави за Фаворината. Тази сутрин зареждаха сериозно, неща които ги нямаше, по време на купона се появиха.
Бяхме рано сутринта и нямаше навалица, по късно минавайки покрай магазина забелязах, че паркинга е препълнен.

# 1 028
  • Бургас
Бясна съм им и аз! Бързото пазаруване уж за да се отпуснем за Коледа, се превръща в игра на котка и мишка, че да не бъда вулгарна с нещо си за другарчето Rolling Eyes  Купон за избрани делукс - ОК. Изброени 100 кода и без да скролирам 5 минути, решавам че явно е за всичко. Пълните 4 стелажа с делукс мистериозно са изчезнали и има няколко артикула само на едното лице на един стелаж. ОК, взимам си 5 неща и решавам, че да се кьоря без цайси в кода на етикета на всеки един и да сверявам дали го има в списъка на телефона е кауза пердута в лудницата и се изнасям. Естествено, намалено е 1 от петте неща, които съм взела! Ако им пиша, ще си получа типовия отговор, че само избрани продукти влизат в промото и да съм гледала т.е. културния вариант на "Кьорав карти не играе!"...

Все пак спорна подготовка, мацки, и весели празници с любимите хора!

# 1 029
И аз взех, че се отбих вчера следобед, но не се сетих, че заради почивните дни е тази блъсканица. И при нас редяха и местеха като луди, дори управителката разнасяше кашони. Искрено им съчувствам, от хора нямаше къде да се разминеш, а те и зареждат в тази блъсканица.

В тази връзка, искрено се надявах да сложат и от средния размер колички. По едно време бяха намалили броя и на големите, вчера гледам, че пак са ги върнали, ама не са сложили от по-малките. И в Младост след преустройството, не стига че ги преместиха далече от входа, ами и там вече няма от средните. Пластмасовите кошници са ми изключително мръсни и неудобни.

Имаше доста Захер преоценен с -30% и с купона за още 1,50 отстъпка щеше още надолу да падне. Но се сетих за предупреждението на skk007 и се въздържах, че и с двете отстъпки пак не излиза под 4 лева "сухата паста" JoyJoyJoy

# 1 030
Аз като нямам очаквания и купувам базови неща от ПА, не бях разочарована.
Изобщо не гледах купони и стелажи.
Вдех си сирене, кашкавал, хлебчета, масло и др.такива неинтересни и всекидневни неща, и за 10 мин.напуснах магазина Simple Smile

Весели празници желая!! Simple Smile

# 1 031
Егати как се минах. Бях взела от блокчетата шоколад, които се разтварят в топло мляко. Но след сканирането на касата, продавачката каза че нямат отстъпка и ги върнах. Ама не ги е сторнирала.

# 1 032
В тази връзка, искрено се надявах да сложат и от средния размер колички. По едно време бяха намалили броя и на големите, вчера гледам, че пак са ги върнали, ама не са сложили от по-малките. И в Младост след преустройството, не стига че ги преместиха далече от входа, ами и там вече няма от средните. Пластмасовите кошници са ми изключително мръсни и неудобни.
Ако става въпрос за Младост 3 (ул. Атанас Москов), там има малки колички, точно вчера пазарувах с такава. Най-отдясно са.

Нещо много разхвърлян ми се видя магазинът в частта с дрехите, все едно хуни са минали. Магазинът в Младост 4 ми е малко по-далеч, но направо се изкушавам да започна в него да пазарувам, като цяло е по-подреден. Много се дразня на хората, които ровят и хвърлят без мисъл за другите.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 17:33 от Ghibli

# 1 033
  • Буркина Фасо
Добре, де, защо нямат нощна смяна и тя да извършва всички тези дейности когато е затворено? Или след работно време служители да остават и да се сменя стоката за седмицата?
нЕма пари , а и хора.Smiley

# 1 034
Днес заредих фризера с пилешко Росо на 50% намалено.
Че и в на баща ми количката набутах доволно количество и накрая платихме по 40-50лв. сметка. Това много отдавна не ми се беше случвало...
Пуйка добре, че купих вчера.
Днес никакви нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт