Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 579
  • 1 464
  •   2
Отговори
# 1 005
  • Велико Търново
В нощта преди Бъдни вечер, служителитв сигурно са вадили фаворина и прибирали делукс... Също както неуморните джуджета Simple Smile

# 1 006
Аз днес имам купон за Делукс))) То всички мисля имаме))
Е няма как сега да скокна и видя дали има намалени и кои, не ми е близо, ама някой посетил го да напише дали наистина на Фаворина са изнесли и Делукса прибрали. То цяла сага направо))

# 1 007
  • София
Снощи специално отидох за Фаворина, имах изтичащ купон. Нищо, абсолютно нищо нямаше. Днес ще отида специално и ако са изкарали, ще пусна жалба в КЗП за подвеждаща клиента политика на веригата. В нашиа филиал така се укриват всички промоции. Уж свършили и хоп, на другия ден пак се появяват, но с редовната цена.
Не е ли редно да се отлистват такива неща... тия технологии за какво са.
И аз съм им набрал и ако намеря време ще пиша  за една отпаднала промоция от септември, после се "появи" (две седмици по после) на двойна цена... Triumph Но едва ли двама човека ще постигнат нещо ...

ПП: Някой ходил ли е и ще ходи ли в Кауф-нд (вчера) днес? В близкия филиал - Каблешков /Сф/ ги нямаше вчера.
Едит: търся тези батерии АА и ААА:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 10:53 от Starrydream

# 1 008
Жалко, аз ще ходя преди НГ, но едва ли в следващите 3 дни... Може в понеделник, ако ми се ходи...

# 1 009
  • Sofia
Фани, аз ходих за последни съставки набързо, та като кон с капаци бях, нищо странчино от набелязаното не съм видяла.  
Бри трябваше да взимам и още 0.50лв и ще стигне 100% увеличение, последния път като го взимах беше 4лв, днес - 5.49лв

ПП: Някой ходил ли е и ще ходи ли в Кауф-нд (вчера) днес?
Дай си и питанката,  ако някой е ходил... иначе на анкета мяза. Simple Smile

# 1 010
  • София
ПП: Някой ходил ли е и ще ходи ли в Кауф-нд (вчера) днес?
Дай си и питанката,  ако някой е ходил... иначе на анкета мяза. Simple Smile
[/quote] готово. търся тези батерии Energizer АА и ААА za 12 зa 6лв Simple Smile
Ще мина и в двата маг-на, да проверя има ли още от ошав и термоси
Фурмите хубави ли са:
Скрит текст:

# 1 011
  • In transit
Аз съм разочарована от сушените чушки на Струма фрут - от 2 пакета едвам 7 читави чушки извадих, останалото с размера на пикльовците.
И аз го забелязах това. Имах два пакета от миналата година останали, в срок. Отворих един стар, бяха 7-8 големи хубави чушки. Отворих един от новите и бяха 6 малки чушки. Разочарована съм. Иначе като грамаж и на двата пакета пише 80г.

# 1 012
Делукс щанда, който двама служители точно бяха тръгнали да прибират. Май са на колелца отдолу, защото го забутаха към склада. Joy Успях обаче да си отмъкна от ананаса с шоколад, джинджифил нямаше, та оползотворих купона..

# 1 013
  • София
Здравейте,

Предоставям:

- купон за 10 бр. сметана за кафе за  1 стотинка, който изтича днес.
- купон за 25% отстъпка на детска играчка, който също изтича днес.
- купон за отстъпка на торта Захер (от 8,99 с купона става 7,49 лв.). - 2 дни до изтичане;

Поздрави

# 1 014
Тези батерии бяха сложени на ужасни забутани място. Абсурд да ги намериш освен ако случайно не ми еш от там- срещу чека за цени в района на нехранителните стоки.

# 1 015
  • София
Делукс щанда, който двама служители точно бяха тръгнали да прибират. Май са на колелца отдолу, защото го забутаха към склада. Joy Успях обаче да си отмъкна от ананаса с шоколад, джинджифил нямаше, та оползотворих купона..
Скрит текст:
Слагай дата и пращай към КЗП и централата в Германия... значи верно си подляри.
ПП: Кой филиал е това?
Тези батерии бяха сложени на ужасни забутани място. Абсурд да ги намериш освен ако случайно не ми еш от там- срещу чека за цени в района на нехранителните стоки.
Кой филиал?

# 1 016
Марина, да позная ли - Мл. 2 е това, нали?
Чудничко, купон за Делукса и изчезва …
За въпроса за показаните фурми- гледах ги в магазина и съпоставени с близост до тях на такива без костилки на Rois, на външен вид вторите ми вдъхнаха повече доверие. Купих от последната марка, но от друго място, по-малко количеството, на оферта бяха (но пак по-скъпи) и са хубави.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 13:05 от fenyx

# 1 017
Мл2, да.
Уж го “местели”, но според мен ме излъгаха, защото ги видях как го прибират.
Защо ще го местят като от другата седмица няма какво да сложат на това място регал с нещо друго, той още от октомври си седи там.
Заемам се с трапезата за днес, нямам време да ходя пак. В понеделник ще мина да видя дали ще го заваря наистина преместен..

# 1 018
  • СОФИЯ
Невероятни са от горе надолу и от А до Я.
Аз в понеделник планувам да ходя за младото свинско. ОК ми е било предходни години, да видим сега. Може да предлагат само кокалче с ходилото на прасенцето, криза е все пак.

# 1 019
Няма да мога да ги посетя със сигурност днес и утре, с пълна пара действам за трапезата. Добре идват едни лидълски маслини каламон (запазила съм от гръцката седмица) без костилка, за постните лозови сарми - слагам освен ориз нарязани орехи (домашни) и маслини.

Общи условия

Активация на акаунт