Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 594
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Много благодаря

# 991
  • Варна

Нова придобивка за 5лв, забавно е 😆

# 992
  • Sofia
Ще мърдам до Лилдло, да видим какво ще сваря... за яйцата на промоция се чудя най вече. И сушени чушки искам...
Забравям да кажа за нов продукт, който забелязах преди два дни - замразени червени боровинки.
   Днешната идея за готвене с продуктите на Лидл - Спагети от тиквичка с чери домати и пъдпъдъчи яйца - нов прочит на много любимо вкусно и лесно ястие.

Скрит текст:
Има и от ръжените сухари, ама не отиваха на кадрото

И десертче - кремообразната извара с кокосов йогрурт, кардамон, лайм кора, боровинки и макракуя

# 993
Здравейте, някой забелязал ли е дали някъде в София има от говеждото месо на Meat Revolution, което бяха пускали миналата седмица на килограм? Мернах преди два дни, викам си ще взема за Коледа и днес никъде нищо Simple Smile Влязох в този на Алабин за няколко коледни неща на Фаворина, нищо нямаше, нито 1 продукт, а преди два дни беше пълно. Не разбирам защо са ги прибрали, защото очевидно са прибрани, едва ли е изкупено всичко за един ден.

# 994
  • София
Доста неща на Фаворина има в Студ. град. Но не знам да ли са от купона, само ги видях.
На щанда за клошари пък имаше много сладкарска извара със зелен етикет.
И сурова сланина имаше много, май някой пита на предни стр.

# 995
  • Бургас
Взех 2 пак.сухи чушки. Реших да пробвам Simple Smile не съм готвила таквоз чудо.
И от охладените дробчета. В нови, дълги тарелки...бяха гадни, непочистени от жлъчката. Предишните си бяха ок.
  При нас съм засичала  2 вида тарелки и бяха на 2 различни фирми. Едновременно дори е имало и от двата вида.

# 996
  • София
А какво им има на фигурите Дядо Коледа от Лидл ? От прочетеното тук останах с впечатление, че е имало репортаж по новините, а такива не съм гледала поне от 2 седмици.
Купила съм за дечица и сега леко се притесних да им ги давам ли, че нещо не разбрах какво се обсъжда около тях.
Аз гледах репортаж, но не помня да са говорили конкретно за Лидл - казаха, че някъде в Бургас се продавали шоколади на по 5 години, с преправен срок на годност.
Въпросните фигурки се продавали в малки магазинчета в Бургас, а не в Лидл. Датата на годност (изтекла преди 5 години) била изтрита по някакъв начин и написана нова.

# 997
  • Sofia
Сушените чушки свършили... ми тъпо... и днес, та и утре трябваше да ги има. И портокали и мандарини нямаше... недалновидно.
Иначе яйца имаше доволно, гъби взех за гъбена крем супа тази година вместо боб, чушките ще пълня с боб, та и картофи (по северозападняшки тертип) и сарми с гъби и моркови.
Взех от ЦБА каквито имаше чушки, от там взех и кисело зеле и мадарини, и портокали.

# 998
Каква е цената на киселите краставички в буркан, на бурканите с кисело зеле листа?

# 999
С надеждата да си спестя малко време, защото съм втора смяна тази седмица си купих млечни орехи с марката на Лидъл.Еми прецаках се, добре че опитах при отварянето им. Сега ще чупя тепърва орехи за баклавата.Знаете какъв е вкусът на старо и гранясало,ей такова нещо ме очакваше в пакета за пет лв и нещо.
Тъпо ми стана ,че както винаги потребителя е ощетен и прецакан.
Важното е да сме здрави,но вече такова нещо няма да си купя!
Весели празници на всички!

# 1 000
  • Sofia
Върни им ги, не вярвам да ти откажат

# 1 001
  • На изток от Ада
При нас имаше Фаворина вчера.  Купих някой дреха от Дисни Joy аз чукнах 34 г ама детското мее влече . Като дете нямах почти нищо на Дисни ...

# 1 002
Аз съм разочарована от сушените чушки на Струма фрут - от 2 пакета едвам 7 читави чушки извадих, останалото с размера на пикльовците.

# 1 003
Принципно наистина е хубаво да знаят че предлаганото във веригата има проблем,но не ми се е случвало да връщам отворен хранителен продукт и незнам дали може.

# 1 004
Принципно наистина е хубаво да знаят че предлаганото във веригата има проблем,но не ми се е случвало да връщам отворен хранителен продукт и незнам дали може.
Преди няколко дни им върнах лютеница, купена вечерта на предния ден.
 С отварянето се размириса зловещо. вида и няма да описвам. Още ми се гади.
Зеленясалата гадост се вижда и през буркана, но явно човек не трябва да бърза когато пазарува, да е на светлина, да разглежда, да пресмята, сравнява картинки от купони, кодове, да дебне, брои, да опипва .
Сега за пакетираните в непрозрачни опаковки неща трябва и скенер да има.
Никой не бере парите си от дърветата,  предполагам и не вярвам на някой да му е приятно да си губи времето с разхождане напред назад за подмяна и връщане.
На мен ми върнаха парите. И понеже нищо не попитаха, нито казаха, останах с впечатление, че на никого не му пука за това:, гледаха да ме разкарат по-бързо.
Занижен контрол на качеството на хранителен продукт може да доведе до лоши последствия, не знам къде е вината.

Общи условия

Активация на акаунт