Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 595
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Асеновград
Е , то не се знае , може и да не е свързана правилно .

# 1 066
да я разглобим и върнем е просто невъзможно поради не една причина, да няма светеща фурна е по-възможния сценарии, но за 140 лв по принцип се надявах поне всичко да и е в изправност…

# 1 067
Може да е само крушка, а тази фурна не работи ли на батерии? Издърпахте ли протектора на батерията/батериите?

# 1 068
здравейте, преди около 2 седмици купихме от прословутите дървени детски кухни на лидл, снощи я подарихме на малката и като я сглобихме установихме, че лампата на фурната и не свети, как се процедира в такъв случай?

1. Четете внимателно упътването.
2. Гледате клипче в ю тюб как я свързват/монтират.
3. Предявавате рекламация.
4. Продавате я в олх.
5. Ползвате си я така.

# 1 069
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави!

Аз се включвам с въпрос - видяхме останали пречистватели за въздух на 99лв. Читави ли са? Много прахоляк има из нас, а не е като да не чистя. Все хвърчи нещо. Тази машинка дали ще помогне?

# 1 070
  • In transit
Криси, пречиствателите за въздух само почистват от неприятни миризми, не смучат прахоляк.

# 1 071
Детската кухня я купихме преди 3 години и при сглобяването се оказа, че лампите и звуците на микровълновата не работят. Мъжа ми беше минал през Лидл, обяснил за какво става въпрос и му бяха изкарали от друга кухня само тази част.

# 1 072
Детската кухня я купихме преди 3 години и при сглобяването се оказа, че лампите и звуците на микровълновата не работят. Мъжа ми беше минал през Лидл, обяснил за какво става въпрос и му бяха изкарали от друга кухня само тази част.
много благодаря, най-после някой С ОПИТ да помогне, весели празници на всички Simple Smile

# 1 073
Още не сме сглобили нашата. Ще накарам мм да го направи приоритетно, че я купихме още първия ден на пускането и в продажба.

Да дам малко отзиви за нехранителни.
Коледните пижами с отделно долнище и горнище, на карета, много тънки, без никаква плътност. Нищо общо с миналогодишните. Когато ги поносиш, долнището се отпуска и обезформя.
Коледните рокли - чудесни. Удобни , нито дебели, нито тънки. За сега са си ок, не се разтягат или развлачват от пране в пералня.
Детските коледни бодита са много хубави. Много мека, нежна материя. Харесвам детските дрехи, но толкова хубава материя не е имало скоро.

# 1 074
Криси, пречиствателите за въздух само почистват от неприятни миризми, не смучат прахоляк.
Значи няма да ни върши работа. Благодаря!

# 1 075
  • 1st floor
Значи няма да ни върши работа. Благодаря!
И у нас е прашно. Живее на първия етаж на оживена улица. Лятото на отворени прозорци нон стоп влиза прахоляк. Всекидневно пускам робота и вече не ми се налага толкова много да бърша секциите.

# 1 076
  • до най-прекрасния мъж
+1 за коледните бодита. Наистина материята е чудесна. Имаме и обикновени, но си личи разликата още на пръв поглед. По-стегната е някак и по-мека.
Днес сутринта беше митинг за детски играчки за пораснали момчета. Горките служители, едва смогваха да зареждат. Не бях пазарувала с отварянето на магазина, но беше много подредено и заредено. Делукс стока имаше доста, но не съм се интересувала от нещо конкретно, просто ми направи впечатление, че има.
Отнесох намалени торти на 30 %, от тези, които са по 2 парчета.

# 1 077
  • СОФИЯ
Купих краче на малък прасчо. 11 ч. в магазина на Младост 2 имаше само 5 опаковки, една от които с нарушена цялост.
От  делукс взех биволска луканка и крем брюле, купонът намали и двете.

# 1 078
Аз също мислех, че пречиствателят на въздух не върши работа за праха. Когато го отворихме след 6 месеца постоянна работа, филтъра беше покрит с един пръст прахоляк. Явно при завихрянето на въздушната струя задържа едрите частици. Потвърждавам, че комбинацията от пречиствател и робот за почистване намалява праха по мебелите.

# 1 079
Прашоляк се набива и по компютъра, нашият е със стъкло и прекрасно виждам колко прах има вътре. Което не значи че компа "чисти" прах от стаята.
Предполагам и с уреда за пречистване е така..

Общи условия

Активация на акаунт