Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 577
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 110
Ще се появи купонът в четвъртък. Офертата е за всички

# 1 111
  • Sofia
Здравейте момичета и момчета,
Харесах си маскарпоне и бишкоти от сегашната брошура, но пише с купон. Аз нямам такъв купон в моите. Как да процедирам?

П.п. не съм чела назад и не съм запозната от какво зависи кога какви купони получава човек.
За всички са купоните,  а онези "избрано за теб"  никой не знае на какъв принцип ги разпределят и не са съвсем еднакви за всички, както и не са в брошурата.
Купоните са с давност, офертите са за цялата седмица.
Виж в заглавния пост на темата за подаряването на купони... така се снабдяваме с такива, които нямаме, а имат други и за тях са ненужни.

# 1 112
Благодаря за информацията,  значи чакам четвъртък...

Купоните мислех, че са на принципа "според каквото пазаруваш", но явно не съвсем.
Моите седмични купони почти никога не ги ползвам, на който му трябват,  да ми пише.
Сегашните:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 15:41 от Витаминче_

# 1 113
  • София
И аз се чудя на прясното сирене, дали да се разходя. Обаче пак са му вдигнали цената, с цяло левче.

А цената на тоалетната хартия Milde видяхте ли? 30лв. за 40бр. Още 1-2 месеца ще стане 40лв.

Честита Коледа и весели празници!

# 1 114
  • Sofia
Благодаря за информацията,  значи чакам четвъртък...

Купоните мислех, че са на принципа "според каквото пазаруваш", но явно не съвсем.
Моите седмични купони почти никога не ги ползвам, на който му трябват,  да ми пише.
Сегашните:
Скрит текст:

Не просто "не съвсем", а изобщо не е според това. Фактът, че ги подаряваме масово показва тъкмо това.
Купоните за споделяне слагаме в скрит текст.

# 1 115
  • до най-прекрасния мъж
Относно вентилаторната печка - зависи колко е студено помещението. Имаме на вилата такава, в наистина студено време можеш да си сгрееш ръцете на нея и нищо повече. Друга марка е, но със същите параметри. Най-обикновена духалка, но за стена. И понеже е високо, долу въобще не топли. За мен не си струва за истинско отопление. За преходни сезони става.

# 1 116
Мда, на духалката основното (да не кажа единственото) предимство е че е на пода и топли в краката, така се усеща дори и цялата стая да не се е затоплила все още. На стена не си представям че би ме зарадвала особено, трябва съвсем да няма място на пода къде да се сложи че да си го причини това някой. За стена обикновено по-хубава работа вършат конвектори или от тия инфрачервените.
За много малко помещение и духалката на стената би свършила работа, но за 20м2 ми е съмнително.

# 1 117
  • Sofia
Мда, на духалката основното (да не кажа единственото) предимство е че е на пода и топли в краката, така се усеща дори и цялата стая да не се е затоплила все още. На стена не си представям че би ме зарадвала особено...
На стена, ако не е климатик (с насочване на въздуха и е достатъчно мощен)... не виждам как нещо би могло да отоплява.
Имаме подов климатик и за мен е много по-добър вариант от тези на стената.
Нали топлият въздух се изкачва нагоре, та...

# 1 118
  • Варна
Има ли такива в Лидл, къде стоят, колко
струват?☺️

# 1 119
Не ми се ходи днес, купоните не ме мотивират достатъчно; ще отида през един от работните дни.
Харесах този десерт, похвалвам го:

Каква й е цената, че имам скоро рожденик и се чудя какво да взема?

# 1 120
13,59 пише в електронната бележка, тя е относително малка. Взех я преди Коледа, първоначално я държах в камерата (не е сладоледена), беше замръзнала, но след един час се оправи. Имаше и някакви шоколадови с череши на тази цена, но май бяха изостанали от някоя промоция, защото бяха малко и кутиите бяха смачкани и скъсани (в различни степени).

# 1 121
.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:12 от Frozenn

# 1 122

Момичета, дали някъде във Вашите Лидъли сте виждали останал такав панел?

# 1 123
Как приготвяте ципурата?🙂
"Нашето" пенливо вино /шампанското/ май е с ново име вече...🙂 Сякаш само името е друго?

# 1 124
  • Sofia
Как приготвяте ципурата?🙂
Пържена или печена - и в двата случая нацепвам и намазвам с подправки.

Общи условия

Активация на акаунт