Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 563
  • 1 464
  •   2
Отговори
# 1 140
И аз не съм убедена, че ще я приемат. По-добре се опитай да я продадеш в OLX (ако държиш да си възстановиш парите) или я подари на някой.

# 1 141
Честита Коледа! Кафето Gold на Belarom в жълта опаковка хубаво ли е? Знам, че е въпрос на вкус, но всяко мнение ще ми е полезно.

# 1 142
Кафето Gold на Belarom в жълта опаковка хубаво ли е? Знам, че е въпрос на вкус, но всяко мнение ще ми е полезно.
Да, доближава се доста до големите марки.

# 1 143
  • Асеновград
Миналата седмица купих парочистачката, за която разпитвах, но явно нямаше доволни и никой не ми отговори.
Не става, освен пара, тече и вода и нищо не  изчисти.
Резервоарчето е една чаша, много малко. Комплектовах я и я приготвих за връщане, но това ще стане след Нова година.
Нали мога да я върна?
И след нова година няма да е късно?
Уреди със следи от употреба и без безупречен търговски вид не подлежат на връщане.
Предполагам не искаш да купуваш уреди втора употреба за нови, както и други не биха искали да купят твоя.
Ако тече вода, предявяваш рекламация, че уреда не работи. Вода може да тече и ако не си затворила правилно контейнера. Имам две различни, ползвам и си работят, и чистят добре.
За връщането, са посочили какви са условията вече.

# 1 144
Честита Коледа! Кафето Gold на Belarom в жълта опаковка хубаво ли е? Знам, че е въпрос на вкус, но всяко мнение ще ми е полезно.

И за мен е добро кафе. С плътен аромат и деликатен вкус.

# 1 145
Миналата седмица купих парочистачката, за която разпитвах, но явно нямаше доволни и никой не ми отговори.
Резервоарчето е една чаша, много малко. Комплектовах я и я приготвих за връщане, но това ще стане след Нова година.
Нали мога да я върна?
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta

За връщането...ако е изчистена добре, и ако кутията но външен вид е безупречна, опитай да върнеш, не губиш нищо...

# 1 146
Някой с мнение за наденицата за сушене, която е от утре?

# 1 147
Нали мога да я върна?
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta

За връщането...ако е изчистена добре, и ако кутията но външен вид е безупречна, опитай да върнеш, не губиш нищо...

Разбира се, че е в безупречен вид, но смятам да кажа, че заедно с парата тече и вода и затова я връщам. Не бих си и помисляла да кажа, че просто я връщам и да я оставят някой друг да я купи.

# 1 148
Тоест.... Ще предявиш рекламация. Оставяш уреда, подписвате протокол, и чакаш. Опциите са ремонт, замяна..връщането на парите не е първа опция обаче. Има риск и да не ви ги върнат веднага.

# 1 149
  • Велико Търново
Връщай уреда, реално не е ползван. Пробван, но не е ползван, нали така?
Опаковаш прилежно, почистваш от пръсти и отпечатъци и готово!
Изобщо нямам съвест в такива моменти! Връщам щом не ме удовлетворява и толкова. Като нямам право да пробвам в магазина, пробвам в нас. Сега публично ще ме порицаете, но съм връщала така в кауфланд едно Пони. Някакво надуваемо, грозно за скачане. Еми, детето се разрева от страх като го видя, спихнах го, сгънах го, натиках в кутията и върнах.
Вярно е, от понито не течешв вода, но и от  уреда на потребителката може да не тече, а просто тя да не монтира правилно контейнера.
Да го връща и толкова!

# 1 150
CloseCloseCloseRage
Каза се в прав текст, че това не е опция, вие пак давате съвет да се пренебрегнат и правила, и съвест.

# 1 151
Чак пък...то и обувките пише че ги пробваш вкъщи, тоест обуват се..и може да се връщат, ако не са ползвани.
Ползването и пробването са различни неща.
Напълнила го е с вода, какво пък е станало..вода е. Rolling Eyes

# 1 152
Привет! Весели празници! Ако има свободен  купон за прясно сирене ще се възползвам!
Аз имам за чипсове-20%, готварска сметана -20%..

# 1 153
Ръчно сирене и прясно сирене едно и също ли са?

# 1 154
Ръчно сирене и прясно сирене едно и също ли са?
От този купон ли?

Ако го искаш, пращам ти го.

Общи условия

Активация на акаунт