Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 646
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз пък задължително маркирам приложението, особено ако купувам нещо нехранително.🙂

# 1 441
Шампанското днес беше намалено на два и нещо.

# 1 442
Някой все пак погледна ли каква е цената на шампанското, дали е редовната или все още е намалено?🙂
Имаше италианско в кашони на входа, приблизително 4.40 беше. Ако питаш за това, на етикета пишеше Spumante.

# 1 443
Точно Spumante в Слатина беше намалено.

# 1 444
Спуманте сладко 2.49лв. днес

# 1 445
Благодаря ви! Да, точно за Spumante Allini питах.🙂 Ще ходя да купувам за майка ми, че много и' хареса.😄

# 1 446
Аз бях взела от това . Преди малко пазарувах и си взех още една бутилка, много ми хареса. Цена - 5,49 лв.

# 1 447
  • София
Никой не споделя впечатления за тостера 3в1 със сменящи се плочи.
Утре, ако има, ще купя.

# 1 448

Купих това влакче за съфорумка, но се оказа, че не е това, което търси. Ще го върна, но реших да попитам дали някой не го иска.

# 1 449
Никой не споделя впечатления за тостера 3в1 със сменящи се плочи.
Утре, ако има, ще купя.
Аз имам такъв отпреди поне 6-7 години. Много съм доволна.Вече имам тук там надрасквания, но покритието си е незалепващо, лесно се чисти. Ползвам го редовно със всяка приставка.

# 1 450
  • Велико Търново
Аз днес купих тостер, защото на предишния ми му изтътках покритието с препарат в5 пяна Sad
Не съм го пробвала още, но още утре смятам да пробвам и споделя мнение. Нямам огромни очаквания, така че вероятно ще ги оправдае Simple Smile

# 1 451
  • София
И аз имам купон за тостер. И за тави също. Ако някой иска, да ми пише.

# 1 452
А какъв е смисъла от тези дигитални бележки?
Особено е полезно ако се купи техника, за да се направи рекламация ако се наложи.
И да следи човек колко харчи.
Полезно друг път... Като няма търсене или надписване, или нещо подобно - точно никак не се ориентирам кога съм купила ъглошлайф Парксайд или миксер Силвър крест.. ровя като кокошка една по една, никакъв смисъл особен 🙄

# 1 453
Напред в темата има отзиви за тостера 3 в 1,включително и от мен.
Имам го от 3-4 години. Аз съм доволна. Правя сандвичи, гофрети (за двама души стават достатъчно бързо). Ползвам го доста често.

Везна имам от много години (от тези с елипсовидна пластмасова купа). Ползвам я редовно, батерията съм сменяла два пъти, може би.
Имам и везна, която е с купа като кана, разграфена и за чаши. Ползвам я рядко, че е при майка ми, също съм доволна.

# 1 454
А какъв е смисъла от тези дигитални бележки?
Особено е полезно ако се купи техника, за да се направи рекламация ако се наложи.
И да следи човек колко харчи.
Полезно друг път... Като няма търсене или надписване, или нещо подобно - точно никак не се ориентирам кога съм купила ъглошлайф Парксайд или миксер Силвър крест.. ровя като кокошка една по една, никакъв смисъл особен 🙄

Има звезда за отбелязване. И филтър само за звездите. Бързо и лесно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт