WIZZAIR - 43

• 41 115
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Не и ако са избрали места за всички други, вече гаранция няма, дори може други хора да са избрали съответните места.. Но най-добре тя да каже какво е станало.

# 721
Честит празник!
При последното пътуване имах проблем с чекирането. Първо не ми отразяваше връщането до последно, после се появи, като резервация, но не ми даваше да продължа.
Говорих няколко пъти с оператори, които ме изключваха, след като чуят проблема. Не ми се занимаваше вече и платих места (то избор не беше останал) само и само за да се чекирам. Написах им оплакване- глас в пустиня.

Сега пак съм си купила билети и не искам да оставям до последния момент да видя как ще е. Интересува ме случвало ли се е на някой, какво беше решението, да си знам.

Също така, при пътуване с дете до 2 години количката я взимат безплатно, а когато е над 2 - плаща ли се?

# 722
  • София
Честит празник!
При последното пътуване имах проблем с чекирането. Първо не ми отразяваше връщането до последно, после се появи, като резервация, но не ми даваше да продължа.
Говорих няколко пъти с оператори, които ме изключваха, след като чуят проблема. Не ми се занимаваше вече и платих места (то избор не беше останал) само и само за да се чекирам. Написах им оплакване- глас в пустиня.

Сега пак съм си купила билети и не искам да оставям до последния момент да видя как ще е. Интересува ме случвало ли се е на някой, какво беше решението, да си знам.

Също така, при пътуване с дете до 2 години количката я взимат безплатно, а когато е над 2 - плаща ли се?

Това с чекирането ми се случи и на мен. Реших си проблема като си инсталирах приложението им.

# 723
И на мен ми се случи миналата година и операторите казваха, че нямало проблем при тях. Нещата станаха през приложението.

# 724
Честит празник!

Дори и над 2г не се заплаща, ако детето пътува на същата резервация.

# 725
  • Велико Търново
Здравейте,
Благодаря много на включилите се със съвети по моя проблем.
Но въпреки тях, не се справих сама, през мобилното приложение ми даваше съобщение, че не мога да чекирам все още, а през сайта показваше резервацията, но нищо повече - няма имена, няма избрани места - само бели полета. Сменях устройства, чистих бисквитки, нищо не помогна. За мен беше ясно, че съм "забила" някакси резервацията.
Звъннах на стационарния БГ телефон. Попаднах на изключително любезна и добронамерена служителка. Разпредели мен и детето на две нови места, тъй като нямаше възможност да разпредели детето до нашите закупени места, останалите от резервацията си останаха на старите места. В обратната посока сложи детето до нас. Изчаках 5 минути и рестартирах телефона по нейна препоръка и чекирах безпроблемно.
Разговорът според мен не беше повече от 2 минути. Но нищо общо с това, което чета тук - явно съм имала късмет с любезна, бърза и точна служителка.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 09:09 от Тонитa

# 726
Здравейте! Знаете ли дали искат ковид тест на пристигащите от Англия? За останалите държави знам ,че не искат, но гледам ,че има някакви специални изисквания за Великобритания

# 727
Не искат.

# 728
Здравейте! Знаете ли дали искат ковид тест на пристигащите от Англия? За останалите държави знам ,че не искат, но гледам ,че има някакви специални изисквания за Великобритания
Това къде го четете. Модата на Кромида отмина. Само в Китай се пъчат все още.

# 729
Здравейте искам да ви попитам дали някой е пътувал с wizz air. И дали знае къде трябва да стоят пресите и сешоарите  къде трябва да са. В ръчния багаж или в куфара. Или няма значение къде ще са .
Ако някой знае със сигурност да пише

# 730
всички сме пътували
няма значение къде ще ги сложиш

# 731
всички сме пътували
няма значение къде ще ги сложиш
Добре благодаря Ви за бързия и полезен отговор.

# 732
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Имам няколко въпроса :
1. На кой терминал излитат wizzair по обяд за ОАЕ?, в бордната карта не пише ...
2. В чекирания багаж за ОАЕ може ли бутилка алкохол с бандерол и стек цигари?
3. Може ли на борда в дамската чанта несесерчето с гримове или трябва да ги сложа в прозрачно пликче за четности? , защото има спирала и гланц...
4. Миглоизвивачка, пинсета и нокторезачка в дамската може или трябва в чекирания?

Благодаря Flowers Hibiscus

# 733
1. Ако питате за София: От Т1
2. Добре, че не пуша и не пия
3. и 4. Добре, че не съм жена Grinning

Бъзгам се. Но гримовете проблем ли е да ги сложите в чекирания багаж, за да не ги мислите просто? Нокторезачка и пинсета трябва ли да се ползват и по време на полета? Просто ги сложете в чекирания.  За алкохола и цигарите не мога да кажа с категоричност, но аз не бих пренасял.
Принципно цигари можете да си купите и от ОАЕ без проблем. От София не пречи да си носите кутия-две, останалото там. Това е просто... мнение, иначе ваша работа Wink

# 734
  • София...........
diziler,
Благодаря, значи от София Т1 летим.
Явно всичко за разкрасяване ще се слага в чекирания.....
Аз не пуша , но мъжа ми пуши точно определени цигари , които ги няма нито по летища нито навън и ако вземе различни започва се едно кашляне и тн...., а за алкохола ще го мислим ... Wink

Лекарства за мен важни ежедневни таблетки нали може в мен за всеки случай?

Общи условия

Активация на акаунт