WIZZAIR - 43

• 41 189
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сега, като са свалени всички карти, сте могли да го избегнете, като купите 3 места - за двама възрастни и едно дете заедно. По този начин останалите 1 възрастен с две деца щяха да бъдат разпределени на 3 съседни места, макар и в другия край на самолета.
Това действително е най-умното решение. Hands Clap

# 106
Здравейте момичета, мислим цялото семейство да пътуваме до Германия началото на февруари. Четох, че много отменяли полети. Или вече няма проблем и всичко си е по график. В чуденка съм ще пътуваме с малки деца Simple Smile

# 107
  • София
Здравейте момичета, мислим цялото семейство да пътуваме до Германия началото на февруари. Четох, че много отменяли полети. Или вече няма проблем и всичко си е по график. В чуденка съм ще пътуваме с малки деца Simple Smile
На така зададен въпрос, трудно ще получиш задоволителен отговор.
Винаги са били отменяни полети, и в момента са, и винаги ще са. Независимо дали с тази компания или с друга.
Дали твоя полет ще се състои, няма кой да знае. Може 100 други в деня да отменят, той да се състои. Може и всичко по план и по график, а само твоя не. Всичко може 🙂

# 108
На така зададен въпрос, трудно ще получиш задоволителен отговор.
Винаги са били отменяни полети, и в момента са, и винаги ще са. Независимо дали с тази компания или с друга.
Дали твоя полет ще се състои, няма кой да знае. Може 100 други в деня да отменят, той да се състои. Може и всичко по план и по график, а само твоя не. Всичко може 🙂
Благодаря, да знам,че всичко е относително. А да попитам дали ще може да се купят сега билети и седмица преди полета да се добави допълнителен багаж и места?

# 109
  • София
Може, но е възможно цените на багажа и местата преди полета да са по-високи. Освен това може да няма възможност за закупуване на приоритет поради изчерпване на местата за багаж в салона.

# 110
  • София
Можеш да надграждаш винаги, да.

# 111
Здравейте, ще купуваме билети за 4-ма, въпроса ми е таксата която се начислява върху билетите (незнам как се нарича) ще бъде ли по висока ако се купят отделно билетите или излиза по изгодно да ги вземе един човек 4-те билета. Понеже мислим да ги разделим 2-та, друг да ги плати. Извинявам се за тъпия въпрос. Надявам се че ме разбирате какво имам впредвид.😃

# 112
  • София
Здравейте, ще купуваме билети за 4-ма, въпроса ми е таксата която се начислява върху билетите (незнам как се нарича) ще бъде ли по висока ако се купят отделно билетите или излиза по изгодно да ги вземе един човек 4-те билета. Понеже мислим да ги разделим 2-та, друг да ги плати. Извинявам се за тъпия въпрос. Надявам се че ме разбирате какво имам впредвид.😃
Такса върху билети не се начислява.
Имаш цена за базов билет. Имаш цена за с повече багаж и т.н. Но върху никоя нямаш такси, доколкото купуваш директно от Уиз.
Цената за 1 билет и средната цена на 1 билет, ако купиш 4, може и да е еднаква, може и да е различна. Това зависи от конкретния полет.
Може да са останали 2 места на по-ниска цена и следващите 2 да са на по-висока.
Задай си конкретните дати и дестинации в приложението или на сайта и ще получиш окончателен отговор.

# 113
Такса върху билети не се начислява.
Имаш цена за базов билет. Имаш цена за с повече багаж и т.н. Но върху никоя нямаш такси, доколкото купуваш директно от Уиз.
Цената за 1 билет и средната цена на 1 билет, ако купиш 4, може и да е еднаква, може и да е различна. Това зависи от конкретния полет.
Може да са останали 2 места на по-ниска цена и следващите 2 да са на по-висока.
Задай си конкретните дати и дестинации в приложението или на сайта и ще получиш окончателен отговор.

Благодаря, понеже предния път взехме от esky, и там имаше, сега ще е директно от уиз.

# 114
  • София
При нискотарифните компании принципно купуваме директно от тях. Има частно крайни случаи в които и тук е възможно да е по-изгодно, но са толкова редки, че не си заслужава времето дори.

При другите може и да се поиграе, защото лично съм купувал през Юзит полети с около 10-15% надолу крайна, спрямо цената за същите тези и в същия момент през сайта на съответната компания.

# 115

Ако имате (или сега платите) дискаунт клуб, намалението важи само за билета на титуляра и тези, които купите наведнъж с него. На два пъти не важи втория път.
Ако са останали по-малко от 4 билета на най-ниската цена и търсите за 4 ще ви дава друга, по-висока цена, а не същата като за един човек.
Та вземете под внимание тия неща и си сметнете.

# 116
  • Велико Търново
Здравейте, имам въпрос. Летим с ръчен багаж- аз, детето на пет години и мъжа. Това означава ли, че имам три ръчни багажа. Т.е две раници и дамска чанта ще е ок

# 117
  • София
да

# 118
Голям съм шемет.
Забравих, че от пролетта търкалям един полет с флекс и се сетих за него пет часа преди излитане. В последния момент успях да го наместя за след два месеца. Пфу.

# 119
Седмият самолет на W!Zz в София ще повиши честотите по следните направления:

Общи условия

Активация на акаунт