СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 624
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз така мисля, моето дете не може да решава такива задачи. Задачите, които решават в училище, а и в школата са по-лесни.

# 271
Някъде има ли решенията на задачите от ПИ на ПЧМГ? Дадох й да решава, но не знам да ги проверя 🥺да видя дали и доколко се е справила…

# 272
Ще ми се "да си сверя часовника". Пробният изпит на ПЧМГ ми се вижда изключително труден, няколко нива над НВО. Та реших да не го давам на моята седмокласничка, просто ми се вижда прекалено натоварващ. Единствено пътната задача е добра, макар и една идея "по-завъртяна" от обичайното. има ли други родители на това мнение?
Подкрепям това мнение. Тези пробни са по-скоро подготовка за техния приемен изпит. Резултатите, които публикуваха показват, че задачите са затруднили децата.

# 273
Моля някой да ме осведоми какво показва третата колона, вторите дати Blush

# 274
От - до / краен срок/.

# 275
  • София

Предполагам е това:

# 276
Показва недоглеждане от моя страна. Пропуснала съм да изрежа датите за допълнителния ДПП след 10. клас.

# 277
Много благодаря, Дидева Grinning

# 278
  • на Мелмак
Много благодаря за споделеното от ПИ на ПЧМГ. Аз също не пиша редовно, но пък си ви чета. Парола и преди две години не исках и сега може би. Дадох на моят маймун теста, първи лист решен. Каза, че е решавал такива. Другите листа кога ще благоволи да реши - не знам. Sunglasses Казах му после да ги занесе на учителката си, да му провери отговорите.

# 279
  • Пловдив

Идвам с въпрос - "Математика без граници" като трудност и протичане доближава ли се до матурата?

Не, нямат нищо общо

# 280
Благодаря, JiD!

# 281
Ние имаме по два часа химия и правят доста контролни има четири оценки. Физика имат по един път в седмицата има две оценки.
само това учат в училището да дъщеря ми. другите предмети са изоставени, всеки ден е едно и също-химия, химия. днес научих как лития оцветява пламъка)

# 282
Малко да се посмеете, опитахме новия чат бот  ChatGPT Simple Smile

И аз да помоля за тестове и задачи по физика, zozima Hands Pray
Мили хора, как се справяте с тези тези-моето дете бедства на тази точка, не може да си формулира мисълта, а темите от пети и шести са като от миналото за нея, онлайн времето в училище не е оставило трайни следи

# 283
С тезите - трудна работа, ако е вярно, че този 25 въпрос се проверява при завършен отговор, а не за частично някакво писане, нямаме шансове, но тук ще кажат хора, които знаят.

# 284
Боже,от кога не съм писала...То и какво да пиша-само се ядосвам.Особено с българския,за него все време не остава,заобикаля го,прави се на разсеяна....и положението е трагедия.Като ви чета ,колко са ви съвестни децата и как се справят.,ами реве ми се.
Да ви кажа как се ядосах на г-жите по математика.
Тази от уроците дала на детето примерен тест на учебния материал да сега,да се упражнява.После отива диването на училище да прави класно и бам-същия тест.Е, добре де,толкова ли не могат да сглобят един тест тия госпожи,то милиони задачи,а те очевидно са го взели готов от някъде.Егати!И тях ги мързи ,ама зверски.

Общи условия

Активация на акаунт