СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 768
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Здравейте,
Аз искам да попитам къде и как се взимат точките от НВО по чужд език? Прегледах няколко пъти таблицата с балообразуване, но освен оценка от дипломата не видях да се взема въпроссният резултат
Никъде не се взимат тези точки.
Какъв в смисъла тогава?

# 391
  • Къде ли не
Sashy, няма смисъл. Simple Smile

# 392
това е най-безмисленото НВО от всички НВО-та Simple Smile

# 393
това е най-безмисленото НВО от всички НВО-та Simple Smile

Нали е по желание това НВО? Така чета сега, за първи път чувам за НВО по Чужд език за 7ми клас.

# 394
  • София
По желание е да.

# 395
Аз да се похваля: вчера  направихме едно пробно НВО с детето по БЕЛ. Доволна съм от резултата.
Днеска ще направим и по Математика, само я чакам да стане. Аз съм кукуряк от 4 часа, но моите хич не са се метнали на мене и преди 12 няма начин да започнем с решаване на задачите.
Добре че са в грипна ваканция, та малко да наблегнем на тестовете.

# 396
  • Къде ли не
А, в София дали не готвят грипна ваканция за другата седмица? Нещо много се разбързаха в училище да оправят отсъствия и оценки.

# 397
По-добре да са подготвени.Доколкото знам от 2 седмици са спуснати инструкции да се има предвид грипната обстановка и учителите да имат готовност.

# 398
А, в София дали не готвят грипна ваканция за другата седмица? Нещо много се разбързаха в училище да оправят отсъствия и оценки.
Разбързали???
Тази малоумщина цял срок да не можеш да си оправиш оценките и в последната седмица да побъркаш децата от изпитвания само при нас я има.
При нас до сега две срочни оценки Simple Smile За да могат да държат децата в напрежение.

Твърди се, че ваканци няма да има. Бройките на грипа в София са паднали много.
Но и деца и родители и учители се надяват на два дни Simple Smile

# 399
  • София
Моят има по 4-5-6 оценки по повечето предмети и вече е оформен по всичко. Аз лично нямам против да ги пуснат в грипна ваканция от понеделник. И без това няма да преучат тези 2 дни.

# 400
  • Къде ли не
Ами при нас вчера изведнъж оформиха всички оценки. А класната взе да търси бележки за отсъствия на все още болни деца, че им било спешно да си предадат отчетите.

# 401
  • вече Пловдив
В Пловдив децата от вчера са в грипна ваканция, която плавно преминава в междусрочната и са на училище на 6 февруари. Децата са щастливи!
В понеделник и вторник обаче се наложи скоростно да оформят оценките по 4 предмета, по които цял срок дъщеря ми имаше по 2 оценки. За справка - по БЕЛ има 12 оценки, по математика - 11.
Срокът свърши и детето си отспива...

# 402
  • Някъде там...
Последните години все удължават междусрочната с 2-3 дни, може пък и тази да го направят.
За срочните, изпитват и оформят от миналата седмица. Но още срочни оценки няма. Държат в напрежение децата и родителите до последно, някои учители нанасят оценките в последния възможен момент - примерно в 22,30 на последния ден... Имали сме вече неприятни изненади така, при оценки 6,6,5, срочна или годишна 5 примерно, като за целта в същия ден и час слага още една текуща оценка 5. Без дума да каже, без да даде шанс на детето.

# 403
Ами при нас вчера изведнъж оформиха всички оценки. А класната взе да търси бележки за отсъствия на все още болни деца, че им било спешно да си предадат отчетите.
Бележките им ги искат до края на текущия месец, мн. тъпо, но факт.Затова си ги гонят.Нашата класна, и без опасност от грипна, много пита за бележките, че
после не нея ѝ правят проблеми.

# 404
  • Къде ли не
Да, да, аз знам, че е така с бележките, но днес е 26-ти все още. Нямам практика да го влача на доктор за всяко нещо дето хваща в училище. Чуваме се по телефона, ако има нещо тревожна и когато видя, че се подобрява отивам за бележка. Ама не, сега трябва да ходя по - рано! Ми ще взема да взема една до 31-ви пък, ако по - рано е добре да ходи. Ще го спрат ли?

Общи условия

Активация на акаунт