СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 624
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Да, има ги, заповедта е от 30.08.2022
Първото класиране за прием в 8 клас е до 12 юли 2023 г.
Документи за кандидатстване се подават между 5 и 7 юли 2023 г.
Записването на приетите ученици на първо класиране е между 13 и 17 юли 2023 г.
Второто класиране е до 19 юли 2023 г.
Третото класиране е до 31 юли 2023 г.
Обявяване на незаетите места след 3-то класиране – до 4 август 2023 г.
Документите за кандидатстване се подават онлайн, нали?
Че мисля морето да е по него време и да подадем от там. Ще се приберем като излезе класирането. Август ще ми е по-трудно да изляза отпуска.

# 256
  • София
В заповедта има ...."дупка" от 19 до 31 юли, по което време трябва да е записването след второ класиране и заявки за участие в трето.....но от кога ще са???? Защото ние сме планирали почивка от 16.07 до 23.07.

# 257
  • София
Има ли отзиви за днешния ПИ в ПЧМГ? Ако някой има задачите, би ли ги споделил?

Заповядай:
https://dox.abv.bg/download?id=6620240a53# - Линк за сваляне
Тестът е по формата на матурата, дали задачите са по-трудни не мога да кажа, детето каза че са като тези в час. Вероятно за децата от МГ това са стандартни задачи. Тя се затруднява със задачите за движение и затова е решила да започне именно от там, и след като си е загубила времето безуспешно с едната подточка, видяла, че има само още 20 минути, така че другите две направо на белова докъдето стигне времето. Часовник на ръката, часовник на стената, ама кой да ги следи. Така че много полезен опит се оказа при нас. Поне за първия модул й е стигнало времето, има редовните грешки от невнимание. Сега ще търся къде да я запиша и по бел, че едно време на пробния сестра й разбра колко е туткава с преразказа и няма време за чернова. Резултатите ще са днес към 5-6 часа на сайта.

# 258
  • София
Да, има ги, заповедта е от 30.08.2022
Първото класиране за прием в 8 клас е до 12 юли 2023 г.

Документите за кандидатстване се подават онлайн, нали?
Че мисля морето да е по него време и да подадем от там. Ще се приберем като излезе класирането. Август ще ми е по-трудно да изляза отпуска.
Да, подават се онлайн. Аз преди тре години попълвах от Гърция за каките, няма никакъв проблем.

# 259
# 260
  • у дома
На Вектор пробните изпити ще са в ИУ-Варна първите месеци, после щели да бъдат във втори корпус на ИУ-Варна.
По мое мнение ПИ на Вектор по математика са доста близки кати трудност с
реалното НВО и ще аъм много благодарна,ако ги споделяте.

# 261
  • София
Извинявам се за лаишкия въпрос, но кога излизат резултатите от НВО?

# 262
  • София
Благодаря, Ели. Погледнах задачите. Втори модул ми изглежда доста интересен 😂.
Ще дам ПИ на детето да се опита и да видим докъде може да го реши. Само да намеря 3 свободни часа, че напоследък времето не стига.

# 263
Здравейте, някой има ли пробните на Регалия, ще съм благодарна ако може да ги качи в пощата или тук.
Моята наборка също се затруднява на текстовите задачи - особено тези за работа 😔
Ще и дам да реши този ПИ на ПЧМГ да видя с тях как ще се справи…
За почивката лятото и аз не знам как да се организираме, вероятно няма да рискувам да запазвам нещо от сега…

# 264
А как бих могъл да получа и аз достъп до пощата на седмокласниците?

# 265
А как бих могъл да получа и аз достъп до пощата на седмокласниците?

До пощата достъп имат потребители, които имат повече от еднократно или спорадично участие в темата. Поради причини за сигурност.

# 266
  • София
Извинявам се за лаишкия въпрос, но кога излизат резултатите от НВО?
Намерих го - до 28.06.2023 г.

# 267
Синът ми е записан за ПИ на Вектор на 22 януари и ако им дадат задачите ще ги кача тук.

# 268
Здравейте!
В началото на учебната година писах в темата, но едва ли някой ме помни. Майка съм на немотивирана и инатлива седмокласничка.
Идвам с въпрос - "Математика без граници" като трудност и протичане доближава ли се до матурата?

# 269
Ще ми се "да си сверя часовника". Пробният изпит на ПЧМГ ми се вижда изключително труден, няколко нива над НВО. Та реших да не го давам на моята седмокласничка, просто ми се вижда прекалено натоварващ. Единствено пътната задача е добра, макар и една идея "по-завъртяна" от обичайното. има ли други родители на това мнение?

Общи условия

Активация на акаунт