СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Сигурно защото цялото образование почива на това да си разкараш нещо от главата и да ти се маха, като цяло е такова дъно. Не виждам как края на срока затваря корицата на книгата.

# 541
Програмата за втори срок - почти като за първи, понеделник е ден на разказвателните+ 2 ч математика и 1 български. Такива екстри като блокове - няма. Даже госпожата по два от разказвателните е една и съща и в началото на миналия срок поиска в единия ден да карат само единия, а в другия- само другия - не могло, от РЗИ не позволявали. Все се чудя как пък на другите училища им позволяват, ама каквото  е, такова е. Поне е понеделник и се учи за тях уикенда.
При нас също се чакат оценки от контролни, правени в последните 2 седмици на първи срок, които ще си се впишат за втори срок.
Днес официално са си разбрали кой е класиран за областния по литература. На косъм се класира госпожицата, ще трябва да поучи 20 дена сериозно по български, че на ОЛВ е с близък до максимума резултат, ама по български има какво да се желае. Ех, ако нещата ставаха само с талант и без работа. Този мързел, този мързел...на областния по география ще се ходи на мускули, нямало как да го пропуска, че да не обиди госпожата, ама не ѝ се занимавало, пък и нямала време да учи и по география.

# 542
  • Бургас
Аз едва сега отворих Школо, не знам дали ще ми повярвате, ама изобщо изключих, че имат срочни оценки. Леко се шокирах, че единствените две петици, които има за срока са точно по БЕЛ и математика, като се има предвид, че на класната и последните контролни по математика все е с оценка над 5.50.  Преди двадесетина дни видях класната му (преподава му по математика) и я попитах как се движи и тя: екстра е, много съм доволна. Странна работа...
Както и да е. Идея си нямам до къде са. В нашето училище са  и против пробните изпити и се сърдят като разберат, че някой е ходил. От втория срок започват обикновено с голяма преса по БЕЛ и математика и останалите предмети ги зарязват. Със сестра му определено се вълнувах повече. Дали защото той е момче, дали защото е второ дете, дали защото съм безкрайно разочарована от "елитната" математическа гимназия в Бургас или по-скоро от голяма част от преподавателите там, но наистина изобщо нямам притеснения за училището. За където му стигнат силите! Дано попадне на свястно обкръжение.
За ваканцията (е и няколко дни ги прибавихме към нея) ходихме семейно в Мексико. Абе слънцето и витамин Д вършат чудеса с настроението. Надявам се, че му заредихме батериите и от тук той си е на ход!

# 543
Мами, ходи ли някое детенце на пробен изпит в Междучасие. Какви са отзивите? Късно разбрахме за този пробен изпит.

# 544
Моят син, вече втори път, но няма да коментирам, защото той е просто в собствен свят и го пращам, за да се осъзнае и да свикне с формата на изпита.Та не знам какви са отзивите, май добри от прочетеното дотук.

# 545
Мами, ходи ли някое детенце на пробен изпит в Междучасие. Какви са отзивите? Късно разбрахме за този пробен изпит.
Moето дете ходи. Донесе у дома тестовете. Да си призная честно не съм ги гледала.
Преразказа каза, че му се сторил лесен - но ще видим.
Последната задача на втори модул не я решил с допълнително построение е и той не се е сетил.
И на двата изпита си тръгна 20 минути преди края.
Резултати след две седмица са казали.

# 546
А дали ще може да ги снимате, да се попробваме и ние, че третото нещо взе да го хваща притеснението...

# 547
  • София
Moето дете ходи. Донесе у дома тестовете. Да си призная честно не съм ги гледала.
Преразказа каза, че му се сторил лесен - но ще видим.
Последната задача на втори модул не я решил с допълнително построение е и той не се е сетил.
И на двата изпита си тръгна 20 минути преди края.
Резултати след две седмица са казали.
[/quote]
Ели ще ходи в сряда и уикенда.
На предните пробни там също ходи и бяхме доволни и двете, аз пусках тук и резултати и статистика.
По математика е геометрична с допълнително построение ли?
В училище са доста далече от този материал, така че направо ще я отпиша тази задача, ако е така Simple Smile

# 548
Задачите на първия пробен изпит в "Междучасие" бяха доста по-трудни, отколкото тези на пробния изпит, който им дадоха в училище.

# 549
Ние не сме особено доволни от програмата за втори срок, всеки ден има по 2 разказвателни, при нас дори и рисуването е супер " важен" предмет или по-скоро този който им преподава се е взел много на сериозно...

Хах, при нас пък Технологиите и предприемачеството се очертаха като супер важен предмет! В последния им час за първия срок учителката им казала, че "вече никаква пощада" и ще пише "реални оценки" и ще изпитва устно и писмено всеки час. Като под "изпитва" има предвид точно това - задава въпроси по някакви теми от учебника и жули 3-ки... Нещо не е наред в тази работа, но решихме да не се вглеждаме Bowtie Другата, която много държи да се знае теория, е г-жата по Музика. Аз не познавам немузикант, дето да може да ми опише с лекота структурата на симфонията и да уточни разликите с рапсодия, да речем... Ама явно това е супер важна информация според въпросната госпожа, така че пише 3-ки и 4-ки наред и тя. Но пък детето ги отминава с усмивка.

Иначе втората смяна е кофти, наистина. По-добре щеше да е вторият срок да е първа, ама както дошло.

# 550
Здравейте, някой има ли помагалото по математика на "Регалия" в pdf? Ако може да ми го изпрати.

# 551
  • Някъде там...
Ние ходихме в Междучасие на математика миналата седмица. Не им се е видяло трудно, но имат глупави грешки. Предимно от заплес... като примерно цяло нерешено подусловие, което госпожицата не е видяла някак, че съществува. Или отговор, който трябва да се напише с думи вместо с цифри, но кой да чете...
Има задачи с ъгли, някои от дедата са се оплаквали, че не са взели този материал в училище още. Третата задача от втори модул била по-особена, казаха. Едната се е сетила как се решава, но има глупава грешка, която омазва всичко. Има и задача от движение.
Баща им реши втория модул за около 20 минути. И им обясни.

# 552
Моят е оплескал всичко от блеене и нечетене на заданията в задачите.Този пубертет ще ми види сметката вече!🤦🏻♀

# 553
Някой има ли задачите от пробния изпит на Междучасие?

# 554
Здравейте, някой има ли помагалото по математика на "Регалия" в pdf? Ако може да ми го изпрати.
Нямам го в pdf, но пък съм го поръчла 2 пъти, мога да ви го дам Simple Smile

Някой има ли задачите от пробния изпит на Междучасие?
Ако го открия довечера, ще ви ги изпратя. Тази сутрин открих само по БЕЛ, нещо не се ориентирах в подредбата на стаята му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт