Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 726
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте...

Не й е лесно на Сейран с този персонал около нея. 
Лека полека показва загрижеността си към Ферит Hug

# 241
Днес май трябва да има фрагман.Дано , че вече този петък ми се вижда като след 100 години 😂🙏🏻

# 242
  • Яко в Матрицата...
Изглежда днес няма да има флагман, кофти тактика. Феновете са ядосани, че за да промотират другото дизи на OGM, дават флагманите по време на неговото излъчване...

# 243
Добро утро дами,
Дано поне днес ни пуснат фрага

Хубав ден !

# 244
  • Дубай
Привет, момичета 😍
Щом вчера нямаше,днес предполагам ще пуснат втори фрагман+снимки и озет.

Ей тъй да я наредиш😁

Бусе ,много е красива

Селен, Диджле

# 245
Рени, прави са феновете да недоволстват, направо заявиха, че няма да им гледат "боклука" Sunglasses
То е ясно, че ще пуснат фрагмана след серията довечера Smiling Imp

Значи засега чакаме снимчици и озет, който ще е преразказ на първия фрагман Stuck Out Tongue Winking Eye

Мерт с пишман продуцентката и психоложка Гюлсерен Б и режисьора Джем Карджъ.
Всички вече разбрахме, че Ферит е пациента Blush

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 11:36 от Еванджелин

# 246
Е, поне е ясно, че няма да умре както се спрягаше в началото, щом е посетил докторката! Simple Smile
Рени, прави са феновете да недоволстват, направо заявиха, че няма да им гледат "боклука" Sunglasses
То е ясно, че ще пуснат фрагмана след серията довечера Smiling Imp

Значи засега чакаме снимчици и озет, който ще е преразказ на първия фрагман Stuck Out Tongue Winking Eye

Мерт с пишман продуцентката и психоложка Гюлсерен Б и режисьора Джем Карджъ.
Всички вече разбрахме, че Ферит е пациента Blush

# 247

Някой може ли да преведе защо са се скарали?

# 248
  • Дубай
Това,което аз разбрах е,че:
Кубилай се подразнил щото Мерт бил много,как да кажа,  откровен спрямо партньорството си с  Афра Сарачоулу.Кубилай е приятел на реалния приятел на Афра,Мерт Язъджоглу...
Ерсин и той бил там и се включил към словесната битка ,в защита на Мерт Рамазан Демир.
Нека и Рени каже като се появи

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 15:08 от I.V

# 249
Аз да ви кажа подозирам , че накрая нещо ще излезне между Афра и Мерт Чапкънов.И на купона оня ден са залепени един до друг постоянноТо приятелство ама дали точно.Ще видим.

# 250
От празненството онази вечер отишли да празнуват на друго място и там Кубилай се развикал на Мерт, да внимава за действията си. Сбили са се, не само се карали, Ерсин се намесил на страната на Мерт. Присъстващите качили Кубилай в кола и го пратили вкъщи.

Кубилайчо е невероятно л..но, на всяка манджа мерудия и постоянно е в скандали. Той първо да види себе си. Нали бяха го снимали, докато е гадже на Мирай Данер, да държи Хилал Алтънбилек малко под кръста. Докато снимаше с Бенсуто, едва не се стигна до развод с мъжа й. Не мисля, че е негова работа кой как се държи.

# 251
  • Дубай
Еви 🤗 Ако това е вярно ,Кубилай е меко казано ла@йно😁Той какъв е в цялата тази история та да държи сметка на Мерт... Мерто-вците доколкото знам се познават та ,ако е имало нещо нередно от стана на Мерт Рамазан към Афра , то Мерт Язъджоглу щеше  да се намеси...
Да ти кажа аз, и на Бирсената малко спрях да и вярвам ,щото и тя си преувеличавя доста от нещата...от блогър се превърна в махленска клюкарка

# 252
Със сигурност е станало, защото режисьорката на сериала Буржду Алптекин лайкна няколко коментара под новината, в защита на Мерт

Кубилай с Хилал, която е бивше гадже на Мерт Язъджъолу, на когото уж защитавал честта онази вечер

Зевзеците веднага изкараха доказателствата Grinning

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 16:38 от Еванджелин

# 253
  • Яко в Матрицата...
Наистина Бирсен понякога прави много тъпи изказвания. Мерт и Кубилай снимаха два сезона Ашк 101, но това не означава, че са близки дружки, както е написала. Кубилай никога не съм го харесвала, не знам каква беше тази истерия покрай него. Не ми харесва външно, като актьор се справя прилично.

Няма дим без огън, явно е имало някаква кавга. Сериалът премина в реала JoyJoy Само дето не са се карали за някой момък, а за мома... И после всичко в сериалите било фантазия на сценаристите Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 17:49 от Reni - BG

# 254
Кубилай Ака е слаб актьор и леке в  живота. Поне моите впечатления досега са такива. Еднотипен в ролите си, но самовлюбен и самонадеян. Преживява се като бонвиван и Дон Жуан. Joy
Никога не съм го харесвала. Още в "Ти си моята Родина"  стана ясно, че по  някакъв странен начин е попаднал в един великолепен каст. За роли в този сериал, освен титаните Халит Ергенч, Бергюзар Корел, Онур Сайлак, Окан Ялабък и други от големите се е кандидатствало много сериозно и е била яка цедка. А за  Кубилайчо легендата твърди, че тогавашният му мениджър го забелязал и харесал на летище. Joy И цоп- в един изключително силен актьорски състав, предполагам знаете какви имена бяха в него.
Няма актьорско образование,  няма и такива напъни. Не ми се коментира как постъпи с Мирай Данер, оттогава съвсем не мога да го понасям. Мирйчето обаче трябва курбан да направи, че навреме се отърва от него.Smiley Hands Pray
Толкова от мен за това момченце. Grinning Извинявам се, ако някой го харесва.Hug
Хвана ме яд, че е развалил празненството на нашите хора, затова така реагирах, иначе не му обръщам внимание. Blush Добре, че Аби се е намесил. Hands Muscle Smiley

Общи условия

Активация на акаунт