Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 701
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Тежка серия и великолепна игра от всички!
Изкристализираха скритите чувства!
Трябваше да се случи нещо такова,за да разтърси привидно спокойното и безметежно ежедневие на семейство Корхан!
Само дето не разбирам Халис ага!Всички са виновни затова,че не са задържали Ферит,а той видите ли няма грам вина,че удари момчето пред прислугата,пред родителите му,пред съпругата му!
Много големи стремежи от страна Кязъм!!
Суна ме изкефи максимално,дано да не очернят по-нататък героинята!В един момент ми се струваше,че ще скочи на баща си,с такова презрение го гледаше!
Мисля,че с Халис ага всичко ще е наред в следващата серия!
Да видим какво са ни подготвили за по-нататък!

# 316
Оставиха ни без фрагман .. 😔

# 317
# 318

Онемели след видяното

Здравейте! 😊

# 319
Рейтингът е брутален , точно с него идвах.Направо разбира всички!Браво на всички , страхотна игра!❤

# 320
  • Дубай
Какъв рейтинг...Кисстайм е оказал голямо влияние явно...
Ей тази прегръдка ,тма е цялата истина...
Майтапа настани ,вчера съпоставях прегръдката на Ферит със Сейро и Пело,е две различни вселени,няма база сравнение ...

# 321

Красив колаж според мен,по-скоро е за някой от головете на футболното първенство!
Но пък е много ЯКО!!!

Добро утро на всички!!!

# 322
Добро утро!
Страхотен епизод, страхотна актьорска игра на всички! Заслужен рейтинг!!!
Аз само да споделя какво впечатление ми направи физиономията на Суна, веднага след шамара. С тази полуусмивка тя показа разочарованието си, че и в дома на великите Корханови се бие и раздават шамари като "метод на възпитание"!!!

# 323
Предполагам,че не всички можаха да гледат серията онлайн,затова ще се огранича с коментарите до излизането и с български субтитри!
Има какво да се коментира и за Ферит,и за Сейран,за цялото семейство Корхан,за Кязъм,за Пелин,за Суна,та даже и за Юсуф и Аби!
Силни характери,силни емации,силни думи,силни чувства!
Както вече споделих,играта на всички беше на макс!
Много се надявам оттук нататък да не разводнят филма,защото това според мен беше кулминация!

# 324
  • София
Съвпадения - 13 серия на Ранобудна птичка, на Почукай на вратата ми, на Рибарче - дългоочакваната целувка и прегръдка(мен повече ме привличат прегръдките...), както и в началото и на трите сериала - целувка...

# 325
Съвпадения - 13 серия на Ранобудна птичка, на Почукай на вратата ми, на Рибарче - дългоочакваната целувка и прегръдка(мен повече ме привличат прегръдките...), както и в началото и на трите сериала - целувка...
и на Любов под наем!

# 326
Да си знаят , че с доза романтика рейта се вдига до небесата.Аз такъв рейтинг до сега на сериал не съм виждала.Поправете ме ако греша.

# 327
В 90% от Турските сериали целувката е или в 12 или в 13 епизод- на мен също ми направи впечатление. Тази целувка обаче не беше като в по -горе споменатите филми.Там имаше страст, изпепеляващо привличане. При тези две душички не е така, не почувствах страст между тях, а по- скоро облекчение, че не са вече сами в този свят! Намериха упора един в друг и се разбраха без повече думи.

# 328
В 90% от Турските сериали целувката е или в 12 или в 13 епизод- на мен също ми направи впечатление. Тази целувка обаче не беше като в по -горе споменатите филми.Там имаше страст, изпепеляващо привличане. При тези две душички не е така, не почувствах страст между тях, а по- скоро облекчение, че не са вече сами в този свят! Намериха упора един в друг и се разбраха без повече думи.

Страст може би не .. но обич аз лично почувствах.Сейран му повярва , довери му се .. точно това което искаше тя.Ферит за първи път според мен изпитва обич , това към Пелин е било по-скоро забавление , нагон , както искате го наречете.
Тепърва ще има искри и отрита ревност между нашите гълъбчета.

# 329
Привет..

Тежък епизод,но  имахме нужда от това развитие.  Не мисля, че ми дожаля за Юсуф и Пело.. Отдавна трябваше да се одръпнат,едва ли,ще го направят и сега.

Халис Ага съжалява, това не го очаквах.
Страхотна игра на всички.
Заслужен рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт