Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Сейран направи най-правилното!Няма какво да се унижава повече за Ферит.До сега го защитавах .. ама той не знае какво иска.Объркан ли е , обиден ли е , наранен ли е, его ли е .. не знам.Но точно напускането на Сейран , ще му бъде за урок.

# 436
Епизодът беше Nature Boom Nature Fire

Ферит прекали. Още при скандала им, в ума ми изникна репликата: сега ще видиш кон боб яде ли Joy Сейран просто му натри носа с един ход. В очите му не се четеше просто/само страх какво ще й направи баща й, както той й каза. Мноого добре Sunglasses Дали пак ще троши мебели Joy

# 437
Много зор ще му е на Чапкън-уф  дори да "прочете " този
  УРОК , а камо ли да го научи ......вижте реакцията и тирадата на  Халис бей ...фалш и още нещо ....Да се чудиш от какво го заболя                                                                                                                     ...заради Чапкън-уф ?!? ...Едва ли ...
                                                                                                                                                     ...заради  унижението  от един провинциален ага ?!?                                                                                                             ...заради  общественото мнение ?!?

# 438

Криза is loading .. Grin Hushed

# 439
Лигльо! Искам тази, искам онази, искам всички!
Сега като легне болен и на агата ще му се наложи да се моли на "кучето", което изгони така позорно от конака!

# 440
Моля ви , някой спешно да преведа фрага.Ще се пръсна!
Хем ми е много тъжно , хем имаше нужда от този ход , за да се развият отношенията им.

# 441
Рени, бу не, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Афра и Мерт са на корицата на специалното издание на Hello Best of 2022 Heart Eyes

Не ме вълнуват и глупостите на Тонка, дето ги носиш от фейсбук.

+1... Hug

А за серийката...Феритчо е едно голямо л...о.Сори за израза ,ама това заслужава ...надявам се да оцени вече това ,което загуби....или пак ще хукне към Пелин....от мъка...кога ще порастне тома момче....

Рибарче 15еп / 1фраг
Въжето ти се оказа лошо-скъса се .
 В тази къща и боклука им няма да остане.
Няма връщане назад.
Тук ще дойде под краката ми и ще моли за извинение.
Халис ага,хайде кажи това което си казал на Кязъм.
Няма да отида при Кязъм и това е думата ми на ага.
Съдбата която отреди на мен, ще отредиш и на племенницата ми ли?
Къде е съпругата ми?
Човече,къде влизаш ти?
Пусни ме!
Ела тук.
Сейран, Сейран...
Ферит тръгвай си.
Ще си отида Сейран,но с теб.
Аз няма да дойда.
Всичко ще мине. Не се тревожи.
Ферит...

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 23:57 от Svet_sz

# 442
Момичета в коя част на епизода е това , което си спомня Ферит във фрага, дето са в магазин и се смеят?

# 443
Момичета в коя част на епизода е това , което си спомня Ферит във фрага, дето са в магазин и се смеят?

Няма го в епизода...може да си мечтае в сл.епизод или за сънува. Thinking

# 444

Няма го в епизода...може да си мечтае в сл.епизод или за сънува. Thinking

Забелязах , че дават малките Ферит и Сейран.. каква ли ще е препратката?

# 445
Добро утро
Радвам се че Ферит се връща и търси Сейран. Фрага е обещаващ , нямам търпение за епизода.

Зад кадър

Сладури

# 446
Здравейте, а какво се случва, че Сейран си тръгва?

# 447
Добро утро!
На мен ми хареса развитието на ситуацията, т.е. че ги разделиха. До последния епизод клонях към страната на Ферит, но той вече прекали. Крайно време е Сейран да му стъпи на врата на този пубер, който не знае какво иска.
Само да не стане така, че да влезе в болница и Сейран да отиде и да му прости.
От фрага ми направиха впечатление думите на лелята. Значи Халис ага на младини не се е извинил и затова не са се оженили. Неговото си е чист инат и егоизъм. И като е толкова голям ага, защо непрекъснато го казва, а НЕ доказва с мъдри действия!?
Това с коледните забавления мисля, че са халюцинации на Ферит, вследствие на диабетна криза.

# 448
Бъдни вечер е,прекрасни!!!

nelly27,
Сейран си тръгва в края на серията,затова  по-добре ще е да я гледаш ,за да разбереш!
Знаят сценаристите как да държат интереса на зрителя!
Много противоречиви чувства породи в мен този епизод!
Противоречиви и объркани!
От една страна аз все още мисля,както вече писах,че Ферит все още не е влюбен дълбоко в Сейран!
Да,харесва я,да,интересна му е,да изпитва към нея някакъв вид симпатия и се привързва,но за дълбоки чувства все още не мога да кажа,че изпитва!
Тъкмо си викам,ей сега,като останаха насаме в стаята след всичката дандания какво ли ще правят и те започнаха да се лигавят като две малки деца!
Истината е,че Ферит искаше отново близост със Сейран,по всякакъв начин се опитваше да се докосне до нея,но не се получи!Той дори не знаеше как да постъпи,като,че ли се срамуваше,или по-точно страхуваше да опита близост с нея!
Тя от своя страна също го иска!Даже мисля,че Сейран се влюбва по-бързо във Ферит,отколкото той в нея!
Но и двамата се държаха като тийнейджъри,които се закачат,заради симпатията,която изпитват един към друг!
Сцената с дядото в болницата беше много трогателна!Прекрасна Афра в тази сцена!Наистина и повярвах,че се радва на завръщането на Ферит!
Не можах да разбера състоянието на Ферит!Дали Мерт не го пресъздаде както трябва,или сценарият не е написан добре,но това разминаване в действията и обещанията му някак бяха не на място!
Веднага след като обеща на дядо си,че това повече няма да се повтори,след като цяла нощ и цял ден не се беше сетил за Пелин,изведнъж хукна да я търси!
Бих разбрала сцената,ако той си беше завършил обяда,беше закарал Сейран в тях и беше отишъл при Пелин!На да я изостави така,в ресторанта,в Истанбул,който тя не познава,да вземе колата и шофьора,вместо такси?!?!Това никак не ми се връзва!Много грозно и много странно!Все пак,той уважава Сейран!
Постъпката на Сейран беше най-доброто,което тя можеше да направи за себе си,макар и да знаеше,че си слага въжето на шията!Предпочете физическия тормоз пред моралното унижение!
Възхитена съм от реакцията на Халис бей!
На това куче само сопа и вън на улицата!
Мисля,че Сейран и Ферит ще се разведат!
Мисля го,защото в спойлера на филма има кадри от сватбата на двамата,но друга,различна сватба!
Възможно е,когато разберат,че истински се обичат да се оженят отново!
Но,това са само мои мисли!
И нещо,което ме впечатли-когато Сейран се върна от летището....Тя не знаеше,че баща и го няма в къщи!Позвъни си на вратата и си влезе,без да се крие,без да се страхува,че той ще разбере,че тя е избягала от там!
Оказа се,чe в тази къща много лесно може да се бяга!
Суна се влюби!
Да видим реакцията на Иффакат и Фуат!!

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 09:20 от usmivkata20

# 449
  • Яко в Матрицата...
Christmas Tree Светли празници! С пожелание за мир, здраве и късмет! Christmas Tree  И много подаръци GiftGrinning

Отново сме он нумара Sunglasses

Нямам търпение да се прибера и да изгледам серията. Само от няколко клипчета разбрах, че е била огън… В Т навсякъде пишат “Кралица Сейран” Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт