Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 28 459
  • 366
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, някоя раждала ли е скоро при д-р Мерджанова?

# 166
Здравейте, някоя раждала ли е скоро при д-р Мерджанова?
Не съм раждала при нея, но ходя няколко пъти на прегледи. Засякох я и, когато лежах в патологията и тя ме изписа.
Моите впечатления са, че е разкошен човек и добър специалист. Върши си работата от 💓❤️💓 сърце без да си предава важности.
Все пак и на мен ще ми е полезно и интересно да се включат и мами, които са раждали.
На мен ми предстои всеки момент!

# 167
Здравейте. Кой лекар бихте препоръчали, който подкрепя нормалното раждане?

# 168
Здравейте. Кой лекар бихте препоръчали, който подкрепя нормалното раждане?
Здравейте, аз се следя при д-р Владов, вече сме на финала. Страхотен млад специалист, внимателен, ще отговори на всичките ви въпроси по всяко време, работи със ЗК в МЦ Ямакови и в УМБАЛ. Самото раждане е по избор, вие решавате дали да е нормално или секцио.

# 169
Момичета, видяхте ли страницата на Клиниката във ФБ?

# 170
  • Пловдив
Тъкмо щях да пиша тук по този повод.
 Нека ако има жена, на която й предстои рааждане и е решила да се възползва от новите стаи да разкаже дали са пускали придружителя и как са стояли нещата въобще.Защото знам, че обещават разни неща, а на действия не е съвсем така.
Аз ако не забравя ще питам Котева във вторник, но термина ми е март и до тогава може доста неща да се променят.

# 171
  • Пловдив
Стаите изглеждат наистина зашеметяващо на снимките. Нека да се наливат пари, нека се подобряват условията в тази болница не само в АГ отделението.

# 172
Здравейте, терминът ми е чак Юли месец, но от сега гледам да се информирам, за да не се случва всичко в последния момент. За сега от всичко прочетено и от разговори с познати съм се ориентирала към ВМИ. Искам да попитам някоя мама, която е раждала там с планирано секцио беше ли избрала предварително лекар/екип? Колко заплати? Какви са впечатленията като цяло?

Не ме е страх от операцията, изобщо даже, но напоследък чета, че на много места се гледа на родилките като на касичка с пари. Благодаря предварително!

# 173
  • Пловдив
Секциото, когато не е по медицинска препоръка, се заплаща допълнително от родилката. Цени имаше в сайта на болницата, може допълнително да си зададете въпросите по имейл /отговарят/.

# 174
  • Пловдив
Март ми предстои, ще пиша след това, живот и здраве.
Първото беше пак планирано, 2022, мисля 900лв платихме.Сега не съм гледала цени.
Ходих си при една докторка от там през цялата бременност, насрочи дата седмица преди термина и всичко мина като по вода.

# 175
Здравейте, в 32г.с съм, решила съм да раждам в Хирургии, но се колебая между двама лекари др. Мерджанова и др. Траянов. За секцио става въпрос. Понеже съм с тромбофилия и при предното раждане имах някои проблеми, сега ме е страх и се притеснявам кой би реагирал най-адекватно при евентуални усложнения. Благодаря

# 176
Здравейте, в 32г.с съм, решила съм да раждам в Хирургии, но се колебая между двама лекари др. Мерджанова и др. Траянов. За секцио става въпрос. Понеже съм с тромбофилия и при предното раждане имах някои проблеми, сега ме е страх и се притеснявам кой би реагирал най-адекватно при евентуални усложнения. Благодаря
Доктор Траянов определено има доста опит и в много стресови и опасни ситуации е реагирал адекватно и с професионализъм не случайно го и наградиха от БЛС.За другата докторка нямам мнение .На този човек с главно Ч съм се доверила на 100%, с първото ми дете когато беше началник на отделението в МБАЛ Пазарджик,когато реагира бързо и всичко завърши добре ,след което го последвах и в Пловдив където родих второто си дете понеже не бих си представила да се доверя на друг.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 17:39 от tan4eto.tan4eto@gmail.com

# 177
Здравейте, преди седмица родих по естествен начин. Бях приета по спешност от др Траянов, а самото раждане протече при др Керезиев и др Гъркова. В УМБАЛ работят много добри специалисти, който и да изберете няма да сбъркате.

# 178
Здравейте, кой доктор водещ ЖК по НЗОК бихте препоръчали. Израждащ в Св.Георги?

# 179
  • Пловдив
Здравейте, кой доктор водещ ЖК по НЗОК бихте препоръчали. Израждащ в Св.Георги?
Аз съм при Котева, харесвам я.Всеки път гледа на ехографа, пуска изследвания и т.н Но каза, че два месеца няма да има договор с касата и трябва да сменям следащия АГ с докторката, която ще я замества за да мога да си взема документите за болницата и 45 дневния болничен другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт