Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 28 453
  • 366
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Alexandra Atanasova 724745, вип стаята ти осигурява единствено уединението да си само ти и детето. Срещите се случват на прозорчето.

# 121
А аз си мислих, че може таткото да влиза на свиждане вътре. Явно съм се заблудила.
Alexandra Atanasova 724745, вип стаята ти осигурява единствено уединението да си само ти и детето. Срещите се случват на прозорчето.

# 122
Края на 2021 родих нормално, ако някой се интересува бих разказала. Не препоръчвам д-р Порязов.

# 123
  • гр.Пловдив
Края на 2021 родих нормално, ако някой се интересува бих разказала. Не препоръчвам д-р Порязов.

Разкажете,ще е от полза,освен това мненията за него са на двата полюса,хубаво е да се знае Simple Smile

# 124

Разкажете,ще е от полза,освен това мненията за него са на двата полюса,хубаво е да се знае Simple Smile
Да, пишете. За него само противоречиви мнения се срещат.

# 125
  • гр.Пловдив
Скрит текст:
Той си е финансово ориентиран,бях в стаята с още 1 жена и човека след секциото на другия ден дойде в стаята да й честити и тя му подаде пликче Smiling Imp После като си говорихме жената не криеше и сподели,че му е дала 400лв-това юли 22г /само на него,а може отделно да си е платила избор на екип/..
Моя приятелка му е платила 800лв за нормално и преди това проследяване на бременност при него с уговорка за епидурална ,но така и не е получила заветната упойка ,даже и не се е появил въпросния ,беше много разочарована No Mouth

# 126
  • Пловдив
Борис Стоилов се връща в екипа на болницата.

# 127
  • Смолян
Борис Стоилов се връща в екипа на болницата.
Да, от 1.10
Аз се следя при него и от Смолян живот и здраве ще идвам да раждам в Пловдив, заради него.

# 128
Здравейте, моето раждане започна през ноща към 12. Порязов не си вдигаше телефона и изпаднах в паника дали въобще ще дойде. В крайна сметка дойде след час закъснение ( не беше фатално и той е човек, все пак) Сложи ми система окситоцин и попита целия персонал искат ли кафе, и замина нанякъде. През целия процес той не разговаряше с мен, идваше проверяваше нещо и изчезваше. Нито ми даваше насоки кога да напъвам, какво да правя когато дойде контракция, просто лежах сама. Персонала беше изключително отегчен, няколко пъти ми направиха забележка да не викам, може би защото ги събудих през ноща. Стана вече 7ч. Сутринта още не бях родила и той дойде да ми направи тест за алергия от упойките за секцио! Заяви, че не слизало бебето и ще правим секцио.. благодаря на Бог,  че дойде новата смяна акушерки, та една от тях се зае с мен и му каза “какво секцио, тя почти е родила” заведе ме на магарето и с няколко напъна родих в 7 и 20. Абсолютен безхаберник е този човек, после когато трябваше да му се плаща беше отново загрижен с голяма усмивка, както всеки път с изключение на раждането. Там беше неоткриваем. А и пропуснах, че не ми направи дори той шевовете след раждането, отиде някъде отново и изпрати друг лекар- стажант. Имам приятелка, която роди също нормално при него, тя е очарована, дори и е правил масаж и е бил изключително загрижен. Аз тази му страна не я видях.

# 129
  • гр.Пловдив
Здравейте, моето раждане започна през ноща към 12. Порязов не си вдигаше телефона и изпаднах в паника дали въобще ще дойде. В крайна сметка дойде след час закъснение ( не беше фатално и той е човек, все пак) Сложи ми система окситоцин и попита целия персонал искат ли кафе, и замина нанякъде. През целия процес той не разговаряше с мен, идваше проверяваше нещо и изчезваше. Нито ми даваше насоки кога да напъвам, какво да правя когато дойде контракция, просто лежах сама. Персонала беше изключително отегчен, няколко пъти ми направиха забележка да не викам, може би защото ги събудих през ноща. Стана вече 7ч. Сутринта още не бях родила и той дойде да ми направи тест за алергия от упойките за секцио! Заяви, че не слизало бебето и ще правим секцио.. благодаря на Бог,  че дойде новата смяна акушерки, та една от тях се зае с мен и му каза “какво секцио, тя почти е родила” заведе ме на магарето и с няколко напъна родих в 7 и 20. Абсолютен безхаберник е този човек, после когато трябваше да му се плаща беше отново загрижен с голяма усмивка, както всеки път с изключение на раждането. Там беше неоткриваем. А и пропуснах, че не ми направи дори той шевовете след раждането, отиде някъде отново и изпрати друг лекар- стажант. Имам приятелка, която роди също нормално при него, тя е очарована, дори и е правил масаж и е бил изключително загрижен. Аз тази му страна не я видях.

И платихте ли му в крайна сметка за "професионалните услуги" ,аз ако бях вместо пари щеше да получи луд скандал ...

# 130
  • Пловдив
Кога ви закачиха окситоцина? Много часове ми се струват, ако са ви го сложили към 1-2 и раждането се е случило чак в 7. Или да е било на много слаба капка?
Не го защитавам, дори не знам как изглежда, но в случая за напъни и т.н., акушерката обяснява и това вече се случва като си на магарето, а не в предродилна.
Иначе за поведението му 🤐 аз бих се замислила дали да му платя, при положение, че това се случва под масата.
Ето затова масово "препоръчват" секцио, планувано време, бързо и две-три усмивки и успокоителни думи и вече "прекрасен лекар".

rali_sm, леко раждане на теб. За Стоилов си имам едно наум, писала съм из другите теми и вече хич не го препоръчвам.

# 131
Кога ви закачиха окситоцина? Много часове ми се струват, ако са ви го сложили към 1-2 и раждането се е случило чак в 7. Или да е било на много слаба капка?
Не го защитавам, дори не знам как изглежда, но в случая за напъни и т.н., акушерката обяснява и това вече се случва като си на магарето, а не в предродилна.
Иначе за поведението му 🤐 аз бих се замислила дали да му платя, при положение, че това се случва под масата.
Ето затова масово "препоръчват" секцио, планувано време, бързо и две-три усмивки и успокоителни думи и вече "прекрасен лекар".

rali_sm, леко раждане на теб. За Стоилов си имам едно наум, писала съм из другите теми и вече хич не го препоръчвам.

Нямам  представа как стоят нещата с окситоцина, в този диапазон ми го сложи. Аз смятам, че щом е избран да води раждане и му е платено, трябва да имаме минимално общуване и насоки. Той дори не опита да ме качи на магарето, приготви ме за секцио, което е безумие. Тази същата акушерка от новата смяна, спази и сина ми, защото не изплака веднага. За съжаление така и не разбрах името и. Документ за плащанията си  не получихме, но там си е наша грешката.

# 132
  • гр.Пловдив
Мдам...,извода е,че че имат право да се сърдят акушерките на пликове с пари ,уговорки,договорки,а най-накрая те на пангара и те да водят раждане и да вършат всичко-доктораците само минават и командъорат ,а в повечето случаи и ги няма на всичкото отгоре-ами кажете вие има ли справедливост?

# 133
  • Пловдив
За мен акушерката е най-важният човек при естественото раждане /особено при първото ми раждане - жива и здрава да е дълги години жената {Панчева} от Окръжна/, докато съм жива ще я помня.
Иначе, естествено че трябва да има по-специално отношение и внимание, след като си си платил за лекар/екип.
А в един идеален свят, всяка раждаща жена трябва да получи специално отношение.

# 134
  • Смолян

В кои теми, за да прочета?

Общи условия

Активация на акаунт