Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 28 504
  • 366
  •   1
Отговори
# 180
Бихте ли споделили, къде ще се мести д-р Котева. Защото ми се искаше да я посетя скоро. Това за кратко ли ще е, само за два месеца?
Здравейте, кой доктор водещ ЖК по НЗОК бихте препоръчали. Израждащ в Св.Георги?
Аз съм при Котева, харесвам я.Всеки път гледа на ехографа, пуска изследвания и т.н Но каза, че два месеца няма да има договор с касата и трябва да сменям следащия АГ с докторката, която ще я замества за да мога да си взема документите за болницата и 45 дневния болничен другата седмица.

# 181
  • Пловдив
Може би няма да ходи в поликлиниката, а ше е само в болницата и в частният й кабинет.Иначе каза, че като дойде време за раждане - ще родим 😅
Ама дали ще е само за два месеца или ще спира със ЗК не каза.

# 182
Аз си водих ЖК при д-р Владов. Много добър млад специалист, води проследяването в МЦ Ямакови и работи в УМБАЛ, за съжаление не можа да ме изроди той, тъй като беше в отпуска, а бебето се появи преди очаквания термин.

# 183
Знаете ли от кога спира със ЗК.?Бях си планувала преглед тази седмица.
Може би няма да ходи в поликлиниката, а ше е само в болницата и в частният й кабинет.Иначе каза, че като дойде време за раждане - ще родим 😅
Ама дали ще е само за два месеца или ще спира със ЗК не каза.

# 184
Здравейте, в 32г.с съм, решила съм да раждам в Хирургии, но се колебая между двама лекари др. Мерджанова и др. Траянов. За секцио става въпрос. Понеже съм с тромбофилия и при предното раждане имах някои проблеми, сега ме е страх и се притеснявам кой би реагирал най-адекватно при евентуални усложнения. Благодаря
Доктор Траянов определено има доста опит и в много стресови и опасни ситуации е реагирал адекватно и с професионализъм не случайно го и наградиха от БЛС.За другата докторка нямам мнение .На този човек с главно Ч съм се доверила на 100%, с първото ми дете когато беше началник на отделението в МБАЛ Пазарджик,когато реагира бързо и всичко завърши добре ,след което го последвах и в Пловдив където родих второто си дете понеже не бих си представила да се доверя на друг.
[/quote

А белегът от секциото Ви как е ? Защото имам позната с доста кофти белег и основно затова се разколебах...
Първия ми белег въпреки ,че ме сряза по спешност на 10 см разкритие 2018 г
. почти не се забелязваше незнам просто все едно не бях рязана почти не се забелязваше.Понеже родих февруари 2024 втори разрез ,а не е минало много време пак ми се струва ок.Нямах никакви сраствания след първото секцио което е добре нямах толкова силна болка и се възтанових много бързо ,не че не ме е дърпало и боляло но можеше да е много зле.Може и от организъм да зависи при мен специално няма проблем с белега.Успех.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:10 от tan4eto.tan4eto@gmail.com

# 185
  • Пловдив
qwerty, имам неин телефон, ако искаш я питай.Или звънкай на регистратура.Мисля, че февруари и март се падат защото януари вече бях при нея.Ако са само два месеца де.Ходих до кабинета днес да питам ако се удължи епидемията какво да правя.Новата докторка беше там.Котева я нямаше.

# 186
Звъннах в ДКЦ, казаха че от февруари няма да преглежда повече там.
Най-вероятно ще си преглежда вече само в нейният кабинет.
qwerty, имам неин телефон, ако искаш я питай.Или звънкай на регистратура.Мисля, че февруари и март се падат защото януари вече бях при нея.Ако са само два месеца де.Ходих до кабинета днес да питам ако се удължи епидемията какво да правя.Новата докторка беше там.Котева я нямаше.

# 187
  • Пловдив
Свържете се директно с нея, това, че ще е в собствен кабинет, не означава, че няма след тези два месеца /може би подготвя документи/ да работи с НЗОК.

# 188
Здравейте, знаете ли дали ще има ден на отворените врати за АГ отделението? Не намирам актуална информация.

# 189
С тези грипни епидемии едва ли скоро ще има ден на отворените врати.

# 190
  • Пловдив
То май доста отдавна не е имало.Като се сетя поглеждам в страницата във фейсбук, (защото не знам къде другаде да гледам) но няма и няма. 🤔

# 191
  • Пловдив
Последно мисля февруари 2024 имаше, част от отделението видях като бях на преглед при д-р Василева.
А сега след направата на новите стаи ще е още по-добре.

# 192
Има ли още някой,който да сподели мнения за др. Траянов или др. Мерджанова за секцио?

# 193
Д-р Порязов изражда в Свети Георги и следи ЖК в КИРМ

# 194
  • гр.Пловдив
Цитат
А белегът от секциото Ви как е ? Защото имам позната с доста кофти белег и основно затова се разколебах...

Това ли ви е проблема ?

Общи условия

Активация на акаунт